![]() |
با حال ................................... بیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: با حال ................................... بیا (/showthread.php?tid=56722) |
با حال ................................... بیا - محمد55555 - 10-09-2013 از يه اسب ميپرسن چرا هر کس تورو ميبينه سوارت ميشه؟ اون اسب جواب نداد. سرشو انداخت پايين و هيچي نگفت. ميدونيد چرا؟؟؟ چون اسبا نميتونن حرف بزنن. نه واقعا انتظار داشتين اسبها حرف هم بزنن؟؟؟ ![]() ................................................................ گاج منتشركرد: اولي ها، دومي ها، سومي ها، كنكوري ها... خــــــاک بر سرتــون با اين وضع درس خوندنتون... ................................................................ هوس کوکتل شاه ميگو با سس خرچنگو خاويار فراوان و کنياک هنسي کردم...منتهي تاحالا نخوردم... ![]() ................................................................ ميدونستين خرچنگها تو عروسياشون نميتونن دست بزنن فقط بشکن ريز ميزنن! بريد حال کنيد با اين اطلاعاتي که در اختيارتون ميزارم !! ................................................................ يکي از اولين حيرتهاي فلسفيم وقتي بود که فهميدم علت اين که ميگن “بادمجون بم آفت نداره” اينه که بم اصن بادمجون نداره ................................................................ مامانم ميگه پسرم همينجوري که نشستي پا اينترنت اين تخم مرغارم بزار زيرت جوجه شن… احساس مسئوليت که نداري حداقل حس پدري رو تجربه کن ! ................................................................ اين چينيا واقعا زبون همديگرو ميفهمن يا جلو بقيه آبرو داري ميکنن؟! ................................................................ من هروقت زمين ميخورم به جاي اينکه ببينم کجام داغون شده فقط نگا ميکنم دورم کسي نباشه. بعد ميام خونه ميبينم عه دستم قطع شده! ![]() ................................................................ بعضيا هستن ميخوان باعث تنوع شن ولي زياد وارد نيسن باعث تهوع ميشن . . . ................................................................ وصيت کردم هرکي تو مراسم ختمم گفت:”خدابيامرزتش،راحت شد” با لبه ي سينيه حلوا بکوبن دهنش اونم راحت شه بياد پيش من! ................................................................ امروز يه سر رفتم محله قديممون همه خونه ها و مغازه ها و آدما رو يه دل سير نگاه کردم ولي هيچ حس خاصي بهم دست نداد … آخه ما هنوزم تو همون محله زندگي ميکنيم … ![]() ................................................................ آيا ميخواهيد هميشه و همه جا بدرخشيد؟ به خودتان مقداري اکليل بزنيد.. من امتحان کردم خوب جواب داد ![]() ................................................................. چرا به اوني که اولين بار به ذهنش رسيد زرشکو سرخ کنه بريزه توي پلو نوبل ندادن؟ خدمت به بشريت مگه فقط کشف واکسن و قرصه؟ ................................................................. يه سوال از خانم ها دارم…. زشته بخدا… از سوسک ميترسي؟؟ آخه شما تو شکم سوسک جا ميشي؟ نه جاميشي؟؟ نه خب بگو ميخام بدونم ![]() RE: با حال ................................... بیا - مایلی - 10-09-2013 عالی بو د ممنون RE: با حال ................................... بیا - ندا* - 10-09-2013 خوب بود مرسی سپاسم دادم |