انجمن های تخصصی  فلش خور
حرفای دلم......دیگه نیستم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: حرفای دلم......دیگه نیستم (/showthread.php?tid=56799)

صفحه‌ها: 1 2

حرفای دلم......دیگه نیستم - istanbul - 10-09-2013

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingسلام بچه ها....خوبین؟؟؟؟من که خیلی بدم.....این موضوع رو دارم میزارم با حرفای خودم با همه ی دلخوریام.....نمیدونم شاید بعد اینکه خوندین بخندین یا مدیرای عزیزمون بذارن تو زباله ها...نمیدونم....
از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟این موضوع رو مینویسم حرفامو میگم چون واقعا به همدرد احتیاج دارم به همه شما احتیاج دارم......تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتننننننننننننننننننننههههههههههههااااااااااااااا​م
از کجا بگم میخوام داد بزنم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرااینقد بدبختم؟چرا منو اینجوری افریدی؟چرا زندگیم اینه؟؟؟؟؟چرا فقط شکست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باختم بچه ها تنها امیدم عشقمو از دست دادم دیگه زدگی برام مفهومی نداره میدونم این موضوع رو میخونه پس از اینجا این متن اهنگ رو براش مینویسم........خخخخخخخخخخخخخخخخخخییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییی​ دوست دارم عشقم خیلی اگه برنگردی بخدا میمیرم من بی تو هیچم این متنو برات مینویسم عزیزم..............................خوب بخونش...
هنوز دوست دارم بیا هنوز عاشقت هستم من به غیر تو چشمامو رو دنیا میبستم بیا که این دل خسته از این دنیا گرفته بیا عزیز جونم نذار تنها بمونم نذار....برگرد بی تو سرد دستام بی تو میگیره نفسم دلگیرم از تو و دنیا هنوزم تو گوشمه حرفات تنها موندم و با غم خوندم و تنها سوختم..........برگرد حسینم بخدا طاقت دوریتو ندارم برگرد......بیا برگرد که تنهایی امونمو برید بیا برگرد که ثانیه ها به اخرش رسید باتو بودن خوبه حتی تو خوابم قشنگه شدم یه ادمی که داره با تقدیر میجنگه کار دلم فقط با نبودت گریه زاری شده جای خالیت خیلی وقته زخم کاری شده........خیلی سخته شکستنه غرورمو میگم ولی شکستم نشستم تورو نمیدیدم وقط بی کسیام منم و خودکارو کاغذم چجور دلت اومد بگیری نگاهتو ازم چقد غریبم اینجا چقد دلگیره شبا نفس نمیکشم بدون تو مسمومه هوا.................اخرین حرفام بود بچه ها اگه نیاد خبر مرگم میاد....دوستون دارم...فراموشم نکنید....cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcry2cry2cry2

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - Eli17 - 11-09-2013

عزیزدلم منم اینارو تجربه کردم اگه به کسی واسه دردودل احتیاج داشتی پ.خ بده

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - beauty - 11-09-2013

cryingcryingcryingcryingcrying
cry2:hlp:ng24xv
گریه کن گریه قشنگه
گریه سهم دل تنگه
Blush

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - istanbul - 11-09-2013

ممنون که همدردی میکنین ولی واقعا خخخخخخخخخخخخخخخخییییییییییییییلللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییی سختهcryingcryingcryingcrying

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - Eli17 - 12-09-2013

(11-09-2013، 20:19)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که همدردی میکنین ولی واقعا خخخخخخخخخخخخخخخخییییییییییییییلللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییی سختهcryingcryingcryingcrying

عشقت تو انجمن عضو؟

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - ارتان - 14-09-2013

خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سخته قبول دارمcryingcrying

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - MONA-GH - 14-09-2013

هر چي هست خالي كنين راحت شين

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 15-11-2013

بهتره غصه نخوری
خودتو ناراحت نکن بابا
میگذره

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - خانوم دکتر - 16-11-2013

وای عزیزم امیدوارم که بتونم درکت کنم من هم دختر خالم رو از دست دادم .Sadcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: حرفای دلم......دیگه نیستم - امیرعلی آرمان - 24-11-2013

کشیدم میدونم چی میگی