انجمن های تخصصی  فلش خور
رابطه زناشويي متولدين ارديبهشت با ساير ماه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+---- انجمن: روان شناسی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=63)
+---- موضوع: رابطه زناشويي متولدين ارديبهشت با ساير ماه ها (/showthread.php?tid=56837)



رابطه زناشويي متولدين ارديبهشت با ساير ماه ها - gisoo.6 - 10-09-2013

رابطه زناشويي متولدين ارديبهشت با ساير ماه ها


فروردين:روابط زناشويي آنها با يكديگر هيچ كم و كاستي نخواهد داشت زيرا هردوي آنها از لحاظ جنسي تمايلات مشابهي دارند و پرشور و حرارت مي باشند.

ارديبهشت:پيوند دو ارديبهشتي با يكديگر قرين سعادت و نيك بختي خواهد بود.

خرداد:از نظر برنامه ريزي در زندگي و نظم و مقررات ممكن است پيوند اين دو با يكديگر چندان سازگار نباشد.

تير:پيوند ميان متولدين ارديبهشت و تير بدون دردسر و جنجال خواهد بود.

مرداد:اين دو روابط زناشويي با يكديگر سازگار و هماهنگ هستند و يكديگر را ارضا مي كنند و اين عامل مهمي براي پايداري كانون خانواده آنهاست.

شهريور:ازدواج اين دو عاري از هرگونه شكاف عميق است و اگر چه از نظر جنسي هماهنگي چنداني ميان اين دو وجود ندارد ولي هماهنگي عاطفي ميان آنها جبران اين كمبود را كرده و زندگي آنها توام با اقبال و نيك بختي خواهد بود.

مهر:پيوند عاطفي خوبي ميان آنها برقرار است و از نظر جنسي نيز يكديگر را به خوبي ارضا مي كنند.متولد مهر بايد تا اندازه ي سلطه متولد ارديبهشت را بپذيرد وگرنه كانون زندگي آنها هراز چندگاه دچار بحران مي شود.

آبان:اين دو عليرغم تفاوت ها و اختلاف سليقه هايي كه باهم دارند مي توانند با كمي تفاهم و خويشتنداري كانون زندگي خود را حفظ كرده و زندگي توأم با سعادتي داشته باشند.

آذر:از نظر روابط جسماني تقريبا باهم هماهنگ و سازگار هستند و يكديگر را ارضا مي كنند براي رسيدن به تعادل بايد هر دو به سهم خود كمي كوتاه بيايند.

دي:زندگي متولدين ارديبهشت با دي به دور از هرگونه كشمكش جدي خواهد بود.

بهمن:اين دو در اكثر زمينه ها باهم اختلاف سليقه دارند و اگر هركدام بر حرف و خواست خود پافشاري كند دايم باهم جدال خواهند داشت.اما چنانچه از در صلح و آشتي و تفاهم در آينده بدون شك همديگر را كامل مي كنند.

اسفند:از لحاظ شخصيتي باهم چندان سازگار نيستند ولي اگر از خود محوري دست بردارند و باهم يكي شوند مي توانند همديگر را كامل كنند



اگه دوس داشتي سپاس بده...Big Grin


RE: رابطه زناشويي متولدين ارديبهشت با ساير ماه ها - bahare_021 - 02-05-2014

کاشکی ماه های دیگه ام داشتp343