![]() |
درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- موضوع: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ (/showthread.php?tid=5738) |
درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 27-03-2012 چندراه برای حملات متقابل به آمریکاوجوددارد باتوجه به دشمنی کشورهای بین این دوکشورروفاصله ی زیاداین کشورهاونداشتن پایگاه دراطراف آمریکاایران تاحدی ازاین موضوع ناتوان هست ولی راه هایی برای این کاروجوددارد: 1.حمله ازخاک چین: اگرچین دراین جنگ بی طرف باشدشایداجازه ی استفاده ی ایران ازخاک این کشوربرای حمله به آمریکارابدهدولی چندمشکل وجوددارد: 1.برای انتقال نیروکره جنوبی وژاپن مانع هستن 2.چین امکان دارداگربی طرف باشداجازه استفاده ی هیچ کشوری ازخاکش راندهد 3.ایران وقت زیادی برای تشکیل پایگاه درخاک چین صرف خواهدکرد 2.حمله ازخاک روسیه: احتمالش خیلی کمه ولی شایدروسیه اجازه بده من که چشمم آب نمیخوره چون اگه بی طرف باشه بیشترسعی دررسوندن تجهیزات میکنه تااجازه ی استفاده ازخاک 3.حمله ازخاک ونزوئلا: احتمال این یکی خیلی بالاست چون مزایای زیرروداره: 1.ایران دارای پایگاه های نظامی درخاک ونزوئلاهست ونیازبه ایجادپایگاه ندازه 2.به دلیل نزدیکی به آمریکاواینکه مکزیک قدرت کافی برای ایستادگی دربرابرایران رونداره میشه ازسه راه هوایی وزمینی ودریایی به آمریکاحمله کردومستقیماایالت های شمالی روموردحمله قرارداد 3.ازونزوئلاحتی باموشک های میان بردهم میشودایالت های شمالی راهدف قراردادوباموشک های دوربردتاواشنگتن هم میشودپیش رفت 4.به دلیل حظورروسیه وبرزیل درمنطقه آمریکانمیتواندازسلاح هسته ای استفاده کند 4.احتمال داردکه نسل پنجم موشک های ایران به آمریکاهم برسد: هنوزهیچ کشوری چنین موشکی نساخته ولی خوب شایدپیشرفت تکنولوژی به اونجاهم برسه ماهواره های امیدوسیناهم نقش مهمی درجنگ دارند سینایک جست وجوگرحرفه ای که میتواندمواضع دشمن رامشخص کندوامیدمیتواندروی ماهواره های آمریکایی پارازیت بیندازدوچون هنوزسلاح ماهواره به ماهواره اختراع نشده این عملی زیرکانه هست آمریکا3ماهواره ی پارازیت اندازداشت یکی ازاونهادرحال تعمیرات به دلیل برخوربااجرام فضاییه دوتای دیگه هم یکی ازاونهادراسترالیاسقوط کردودیگری به طرزمشکوکی ازمدارخارج شد ماهواره های نظامی آمریکاتعدادشون8الی10عددتخمین زده میشه که هرسه ماهواره ی پارازیت اندازش ازکارافتادن آمریکامجهزبه یک ماهواره باقابلیت ایجاداختلال درماهواره های دشمن هست ولی این برای ایجاداختلال دریک ماهواره ی نظامی کافی نیست RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - FARID.SHOMPET - 27-03-2012 این ها که شما میگی اصلا تخصصی نیست . این ها مانند خوابدیدن هست. اصلا با موقعیت جغرافیایی و نظامی جور در نمیاد. RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 27-03-2012 من درحددرک شماگفتم وگرنه بحث تخصصیش طول میکشه آهان ازروسیه به آمریکاازراه دریاراه نداره؟ یاازچین؟ ازونزوئلامیشه با خاک مکزیک رفت وازاونجابه آمریکاحمله کردمثل وقتی که جنگ باعربستان اتفاق بیفته که هردوکشوربایدتوعراق بجنگن باتخصص شماجوردرنمیادیه کم توتخصص هات تغییرایجادکن! RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - FARID.SHOMPET - 27-03-2012 نه دیگه نگرفتی چی گفتم. من نگفتم راه نداره. ببین موقعیت جغرافیایی ما جوری هست که سال ها طول میکشه از طریق روسیه و چین و دریای کاراییب حمله کنیم. جوری میگی ونزولا که انگار دم گوشمون هست و تمام نیروهایمان ان جا هست. بهتره بری تحقیق کنی امریکا نیروی دریایی بسیار قوی تری از ایران داره. تو در خوابی نمی خواهی هم بیدار بشی. RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 27-03-2012 باشه من مرده شمازنده بشین تابه حرف من برسی باهواپیماراحت میشه تجهیزاتوانتقال داد باکشتی های باری هم ادوات سنگین روانتقال میدن به خلیج فارس نیازی نیست ازراه دریای خزرمیشه به روسیه رفت چین اگه کمک کنه طی 1ماه میشه 3000تانک ذوالفقارروبه مرزهای شرقی چین برد انتقال نیروبه ونزوئلاازخاک چین ممکنه چون + ایران نیازی به احداث پایگاه دراونجانداره RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - FARID.SHOMPET - 27-03-2012 ای خداااااااااااا. اهان نیروی دریایی و هوایی امریکا بی کار میشینه. بعدش هم روسیه و چین هیچگاه اجازه چنین کاری به ایران نمیدن. یعنی هیچگاه نمی گذارن ایران از خاکشون استفاده کنه. ونزولا که اون ور دنیا هست. تا اون جا دو جور میشه رفت یکی هوایی یکی هم دریایی که اصلا با عقل جور در نمیاد. ما در قرن بیست و یکم هستیم زمان جنگ جهانی دوم نیست. میشه بگی ما چه نیروی دریایی ای داریم که بتونیم ساپورت کنیم تجهیزاتمون رو به ونزولا؟؟؟ ناو هواپیمابر که نداریم. RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - p_boy22 - 27-03-2012 ناوهواپیمابرنمیخوایم کشتی باری برای حمل تانک میخوایم نیروی دریایی ایران توان ساپورتشوداره نمیتونم بگم چطوری ولی 3ناوو2ناوشکن میتونن اینکاروبکنن باچندین قایق تندرو RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - ☭Nicola☭ - 27-03-2012 می دونی رفیقp-boy فرید اینجاشو راست میگه چین وروسیه مشترک المنافع هستن وعضو5+1هستن وامیدی بهشون نیست وابدا فعالیتی ضد امریکا کنن البته رئیس جمهور زرنگمون در کنفرانس اخیر با سخنرانی عالی اش که من واقعا ازشون تشکر می کنم ریشه های اختلافی بین چین وروسیه وامریکا باز کرد بنابراین نباید ناامید باشیم فقط صبر کن.چین بعد مرگ مائو دیگر امیدی بهش نیست وروسیه بعد فروپاشی شوروی.ما یه جوایی تنها موندیم اما باز نباید ناامید شیم.شوروی هم تنها موند اما پیروز شد ما یکمی دیر وارد عمل شدیم باید در جنگ سرد از شوروی حمایت می کردیم وصدام دیوونه به ما حمله نمی کرد در این صورت ما پیروز بودیم وایالات متحده فرو می پاشید اما هنوز دیر نده وما توانایی پیروزی نهایی رو داریم آن روز زیاد دور نیست که امریکا فرو می پاشد وکاخ سفید نا بود می شود. RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - MR_mamali - 27-03-2012 بابا خودتون رو عذاب ندید . امریکا به ایران حمله نمیکنه . ![]() RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - ☭Nicola☭ - 27-03-2012 نقل قول: بابا خودتون رو عذاب ندید . امریکا به ایران حمله نمیکنهخیلی مطمئن نباش ![]() همین جوری داره همه جوره به ما حمله میکنه فقط مونده یک موک یزنه وسط تهران امریکا با حملات فرهنگی وجنگ نرم بدترین ضربه رو میزنه اون داره جوونای ما رو جذب میکنه.شما برو ز چند تا جوون بپرس همه بازیگرای امریکایی رو میشناسن.حالا اونا رو با جوونای زمان جنک مقایسه کن.جوونا همه از معنویت دور شدن ![]() مگر اینکه ما ضد امریکا جنگ سرد راه بندازیم وهمه جانبه اما غیر نظامی به او متقابلا حمله کنیم وبینشون اختلاف بندازیم وانقلابی فرهنگی به نفع خودمون رو دنبال کنیم.مثلا فیلم های ارتشی خودمان وتجهیزاتمان را در ماهواره برای آنها بفرستیم یا بمب اتم آزمایش کنیم وبه آنها نشان دهیم و... به این میگن جنگ سرد که شوروی هم ضد امریکا انجام داد. |