![]() |
شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ (/showthread.php?tid=5904) صفحهها:
1
2
|
شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - ☭Nicola☭ - 31-03-2012 از آنجا که تاریخ را فاتحان می نویسند ونمی شود به تمام کتب تاریخی استناد وآنها را باور کرد نباید گول تصاویر رنگی یا جلد زیبای کتاب را بخوریم واز کتاب های معتبر ونویسنده های معتبر استفاده کنیم ودر خرید کتاب به نام نویسنده وصحت مطلب موجود در کتاب دقت کنید ومطلب کتاب باید بی طرفانه وصحیح وجامع باشد.قبل از خرید کتاب در مورد کتاب اطلاعات لازم ر در اینترنت و... جمع کنید وبا افرادی در این زمینه مشورت کنید وعاقلانه کتاب را خرید کنید.مطلب کتاب باید سالم وواقعی باشد وذهن را منحرف نکند ودرمورد نویسنده کتاب وخلقیاتش نهایت تحقیق را بکنید ونویسنده شخص معتبری باشد از این رو به هر کتابی اعتماد نکنید RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - .ali. - 31-03-2012 من به تحقیق به بی طرفی وصحت مطلب* رای میدم چون چیزی که هر طرف میخواد بدونه واقعیت اون روایت یا داستان هست و این طوری بیشتر افراد به سمت اون کتاب جذب می شوند RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - ♥ Sky Princess♥ - 31-03-2012 من هر کتابی میخونم اونم فقط برای بیشتر دانستن ![]() RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - ☭Nicola☭ - 31-03-2012 نقل قول: من هر کتابی میخونم اونم فقط برای بیشتر دانستناما باید اطمینان حاصل کنید که مطالب کتاب صحیح وواقعیت هستند وبه طرفداری به خصوصی نباشه اون دانسته ها بهترند RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - 1939 - 31-03-2012 البته من درمورد نویسنده کتاب هم تحقیق میکنم وسپس مطالب RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - negar98 - 31-03-2012 كتاب مي خونم تا بفهمم گذشتم چيه ![]() ![]() RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - ☭Nicola☭ - 31-03-2012 نقل قول: كتاب مي خونم تا بفهمم گذشتم چيهخوبه اما بهتره که از گذشته اطلاعات درستی بخونید پس باید کتاب های معتبر و واقعی بخوانید RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - در جستجوی حقیقت - 03-04-2012 فقط خواهش مي كنم مواظب باشيد حين خريد كتاب به جاي كتاب تاريخي بهتون رمان تاريخي نفروشند كه اين كتابها پر از مطالب غير واقعي و بي پايه و اساس است كه باعث غلطيدن در دامان دروغ مي شود مانند كتاب:سقوط قسطنطنيه-خاطراتي از يك امپراتور (نكته:منظور خاصي نداشتم فقط قصد ام نصيحتي كلي بود) RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - ☭Nicola☭ - 03-04-2012 اگر به این است تاریخ هرودوت یا تاریخ انقلاب روسیه تروتسکی که منبع همه تاریخ ها هستند نیز منبعی اصلی ندارد وتاریخ هرودوت خود هرودوت آنرا بر اساس مشاهده های مستند خود نقل کرده پس در صورت حرف جناب در جست وجوی حقیقت اون دروغ است؟ بعضی از کتاب ها نقل جدید هستند وتازه به شرح اصلی آن پی برده شده وشخص نویسنده با تحقیق خود از منابع غیر از کتاب به آن موضوع رسیده ودر واقع کتاب او یک منبع اصلی به شمار می رود. رمان تاریخی به کتابی می گویند که در واقع هیچ منبعی نداشته باشد واثری تخیلی یا غیر قابل تایید باشد اما بعضی از کتاب ها محتوای تاریخی صحیحی داردند وهمه چیز به درستی نقل شده اما دارای منابع کتابی نیستند. RE: شما چه ملاکی را برای خرید کتاب های تاریخی در نظر می گیرید؟ - در جستجوی حقیقت - 03-04-2012 بنده طرف صحبت ام با رمان تاريخي يه نه چيز ديگري ![]() ![]() ![]() |