انجمن های تخصصی  فلش خور
پیرمردی که کامیون می راند ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: پیرمردی که کامیون می راند ! (/showthread.php?tid=59727)



پیرمردی که کامیون می راند ! - Apathetic - 20-09-2013

به گزارش
گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران،
همستر یک نوع موش خاص است که به خاطر رفتار بامزه و جالبش به معروفیت بالایی دست پیدا کرده است. همسترها بازی و سرگرمی خاصی دارند و آن هم چرخیدن درون یک سبد آهنی است.

به تازگی شرکت ولو برای تبلیغ محصولات جدیدش دست به کاری جالب زده است. مسئولین این شرکت رانندگی را با بامزگی همستر ترکیب کرده اند تا نشان دهند به چه اندازه رانندگی با خودروهای سنگین این شرکت می تواند آسان و بی دردسر باشد.

پیرمردی که کامیون می راند ! 1
در این عملیات یک موش آموزش دیده را درون فرمان خودرو که بهبود یافته و برای رانندگی یک همستر آماده شده است، قرار میدهند و سپس این موش می تواند با بازی کردن درون فرمان خودرو آن را کنترل کند.

در این آزمایش یک راننده پشت فرمان می نشیند تا گاز، ترمز و دنده را کنترل کند سپس همستر170 گرمی به راحتی کامیون 15 تنی راکنترل می کند و یک مسیر را بدون هیچ مشکلی تا انتها رانندگی می کند.