![]() |
سرخوردگی دانشمندان ناسا از وجود حیات در مریخ با شکست «کنجکاوی» - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +---- انجمن: هوا فضا و نجوم (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=78) +---- موضوع: سرخوردگی دانشمندان ناسا از وجود حیات در مریخ با شکست «کنجکاوی» (/showthread.php?tid=60077) |
سرخوردگی دانشمندان ناسا از وجود حیات در مریخ با شکست «کنجکاوی» - ERF@N - 21-09-2013 ![]() عدم موفقیت کاوشگر کنجکاوی برای کشف نشانهای از متان در سیاره مریخ میتواند شکستی در نظریات موجود دانشمندان در مورد امکان وجود حیات در این سیاره باشد.
در حالی که فقدان متان بطور کلی امکان وجود حیات در سیاره سرخ را از بین نمیبرد، اما تردیدهایی را در فرضیههای دانشمندان بوجود خواهد آورد.
10 سال پیش مشاهدات تلسکوپهای زمینی و فضاپیمایی در مدار مریخ نشاندهنده تودههایی از گاز متان در بخشهای خاصی از این سیاره بودند اما خوانشهای کنجکاوی این بررسیها را بیارزش کرده است.
در زمین 95 درصد از متان موجود در جو توسط موجودات میکروبی تولید شده است.
محققان امیدوار بودند که این نشانه مولکولی در مریخ شاید از وجود حیات در آن خبر بدهد.
شکست ابزارهای پیچیده کنجکاوی برای کشف این امکان بنظر میرسد که این خوشبینی را مغبون کرده باشد.
مریخنورد کنجکاوی از زمان ورود در اوت 2012 به مکش هوای مریخی و بررسی ترکیبات آن پرداخته است.
به گفته دانشمندان ناسا به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است. کاوشگر کنجکاوی در آینده بر روی ارتقای خوانشهای خود کار کرده و یک فرآیند غنیسازی کوتاهمدت را مستقر خواهد که هرگونه نشانه متان را تقویت خواهد کرد.
سازمان فضایی اروپا نیز در سال 2016 مدارگرد پیگیری گاز ExoMars را به فضا ارسال خواهد کرد که میتواند پژوهشهای بیشتری در زمینه گاز متان انجام دهد.
کاوشگر Mangalyaan سازمان فضایی هند نیز که اواخر سال جاری به سوی سیاره مریخ پرتاب خواهد شد، در ابتدای لیست اهداف خود جستجو برای گاز متان را قرار داده است.
پژوهشهای کاوشگر کنجکاوی ناسا بطور آنلاین در مجله ساینس منتشر شده است.
RE: سرخوردگی دانشمندان ناسا از وجود حیات در مریخ با شکست «کنجکاوی» - Navisa. - 22-09-2013 متان مگه گاز سمي نيست پس چرا بر اساس اون ميفهمن موجودي وجود داره يا نه؟ RE: سرخوردگی دانشمندان ناسا از وجود حیات در مریخ با شکست «کنجکاوی» - ERF@N - 12-11-2013 (22-09-2013، 10:52)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در فرآینده تولیده برخی مواده لازم برای حیات مانند آب ; عناصر دیگه ای مثل متان هم ممکنه به وجود بیاد. چون این گاز ها رو در ابتدا باکتری ها تولید کردن ممکنه در کنار اکسیژن، متان هم تولید شده باشه. از سرگیری فعالیت کاوشگر کنجکاوی در پی رفع نقص الکتریکی - ERF@N - 27-11-2013 از سرگیری فعالیت کاوشگر کنجکاوی در پی رفع نقص الکتریکی ![]() ناسا اعلام کرد کاوشگر کنجکاوی پس انجام عملیات لازم جهت رفع عامل احتمالی تغییر ولتاژ آن، فعالیت خود را از سر گرفته است. از سرگیری فعالیتهای علمی این مریخنورد پس از تلاشهایی انجام شد که برای رهگیری منبع تغییر ولتاژ صورت گرفت. تغییر ولتاژ بر ایمنی این کاوشگر یا سلامتی آن تاثیر نگذاشته، زیرا سیستم الکتریکی آن دارای یک طراحی «اتوبوس شناور» برای تحمل طیفی از تفاوتهای ولتاژ بین شاسی وسیله نقلیه و خطوط نیروی 32 ولتاژی است که الکتریسیه را به کاوشگر تحویل میدهد. گفته میشود عامل احتمالی این تغییر ولتاژ، کمبود درونی منبع نیروی کنجکاوی یا همان مولد ترموالکتریکی رادیوایزوتوپ چندماموریتی است. |