انجمن های تخصصی  فلش خور
جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! (/showthread.php?tid=62811)

صفحه‌ها: 1 2 3

جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - kimia kimia1378 - 04-10-2013

جاستین خواننده پر طرفدار در طول سفرش به ترکیه و برگزاری کنسرت در استادیومی در استانبول، دو بار اجرایش را به خاطر اذان قطع کرد تا به هواداران مسلمانش اجازه دهد نماز را اقامه کنند.

جاستین بیبر بعد از چندین حرکت غیر معقول در طول سفرهای جهانی برای تور کنسرت های "Believe" ، گویا دوباره رفتار خود را عوض کرده است تا جبرانی برای حرکات گذشته خود باشد.

هواداران که از این حرکت خواننده هم متعجب و هم خشنود شده بودند پس از کنسرت فورا در صفحه اجتماعی توئیتر برای او پیام های تشکر ارسال کردند.

یکی از هواداران نوشت:"جاستین بیبر دوبار کنسرتش را هنگام اذان در ترکیه قطع کرد تا مردم بتوانند برای نماز بروند. من اکنون برای او احترام زیادی قائل هستم.

هوادار دیگری نوشته بود که هنرمندان عرب به هیچ وجه برنامه هایشان را قطع نمی کنند ولی.. جاستین... این کار را در وسط کنسرتش کرد

جاستین خواننده پر طرفدار در طول سفرش به ترکیه و برگزاری کنسرت در استادیومی در استانبول، دو بار اجرایش را به خاطر اذان قطع کرد تا به هواداران مسلمانش اجازه دهد نماز را اقامه کنند.

جاستین بیبر بعد از چندین حرکت غیر معقول در طول سفرهای جهانی برای تور کنسرت های "Believe" ، گویا دوباره رفتار خود را عوض کرده است تا جبرانی برای حرکات گذشته خود باشد.

هواداران که از این حرکت خواننده هم متعجب و هم خشنود شده بودند پس از کنسرت فورا در صفحه اجتماعی توئیتر برای او پیام های تشکر ارسال کردند.

یکی از هواداران نوشت:"جاستین بیبر دوبار کنسرتش را هنگام اذان در ترکیه قطع کرد تا مردم بتوانند برای نماز بروند. من اکنون برای او احترام زیادی قائل هستم.

هوادار دیگری نوشته بود که هنرمندان عرب به هیچ وجه برنامه هایشان را قطع نمی کنند ولی.. جاستین... این کار را در وسط کنسرتش کرد

عاشق همین شعورشمHeart سپاس بده عزیزمHeart

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - mahrana - 08-10-2013

خودشم نماز خوندHuh

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - ɪᴄᴇ - 08-10-2013

جاستینه .. بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوق
عجب....

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - مبینا فرزین - 08-10-2013

فک نکنم خبرش جدید باشه من خیلی وقت شنیدمHuh

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - kimia kimia1378 - 09-10-2013

عزیزان خودش نخونده که چون ترکیه کشور مسلمونه کنسرتشو قطع کرده تا طرفدارای مسلمونش بتونن نماز بخونن قربونش برم انقد با شعورهHeartBig Grin

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 09-10-2013

اونقد را هم که میگن بد نیستBlush
خیلی باشعورهAngel

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - اریلا - 09-10-2013

عزیزم من این موضوعو گزاشتم گفتن تکراریه بستنشUndecided

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - reza789 - 09-10-2013

اصلا ازش خوشم نمیاد

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - kimia kimia1378 - 09-10-2013

(09-10-2013، 14:32)اریلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم من این موضوعو گزاشتم گفتن تکراریه بستنشUndecided

کی گذاشتی گلم؟ شاید بعد از من گذاشتی که گفتن تکراریهHuh

RE: جاستین بیبر در ترکیه کنسرتش را به خاطر اقامه نماز قطع کرد! - reza789 - 09-10-2013

از جاستین خوشم نمیاد