![]() |
* زنگــ خـــندهـ * - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: * زنگــ خـــندهـ * (/showthread.php?tid=63665) |
* زنگــ خـــندهـ * - sachli81 - 10-10-2013 [rtl]اومدم تنظیم خانواده بخونم[/rtl] دیدم خودم بیشتر بلدم یه سری نکات ریز به جزوه اضافه کردم! ![]() [rtl]مامانم اومده میگه یه پست سرکاری بذار چهارتا فحش به عمت بدن بخندیم.[/rtl] [rtl] مار معمولی به مار بوآ گفت : سلام بوآ[/rtl] [rtl]مار بوآ گفت : سلام روله .[/rtl] [rtl]تونم لری ؟:| [/rtl] من از صحنه ی لود شدن گوگل رو لپتاپم فیلم بگیرم میتونم پناهندگی سیاسی بگیرم! والا! [rtl]خرما کيلويي 6 تومن، شير بطري 3 هزارتومن...[/rtl] [rtl]ديگه نميشه مثه پيغمبرا ساده زندگي کرد :|[/rtl] [rtl]بابام شطرنج گذاشته بود جلوش داشت به بچه خواهرام یاد میداد مثلا...[/rtl] [rtl]مثلا این سربازا شما دوتایید ![/rtl] [rtl]این شاهم منم و وزیر مامان بزرگتونه ![/rtl] [rtl]این دوتا گوشه ای ها اسمشون رخه , یکیش باباتونه یکیشم مامانتون ![/rtl] [rtl]این دوتا فیلا خاله هاتونن , حرف حالیشون نیست همینجوری سرشونو میندازن پایین[/rtl] [rtl]اینور اونور میرن !!!![/rtl] [rtl]این دوتا اسبا هم دایی هاتونن فقط میپرن و مث خر جفتک میندازن !!![/rtl] [rtl]دانشمندان کشف کردند در تمامی سریالهای ایرانی افراد به یکی از چهار طریق[/rtl] زیر باردار میشوند: [rtl]1-بلوتوث[/rtl] [rtl]2-نگاه آغشته به لبخند[/rtl] [rtl]3-پیام بازرگانی[/rtl] [rtl]4-گرده افشانی[/rtl] [rtl]بعضی وقتا وقتی یکی میگه «ببخشید اشتباه کردم» بهتره قبول کنید چون «خوب کردم اشتباه کردم» آپشن بعدیه که بهتون ارایه می ده ![/rtl] [rtl]دوست دختر قبلیم به خاطر اینکه بهم حرص بده با دوست پسر جدیدیش عکس انداخته فرستاده برای من، منم فرستادم برای باباش : ))))))))))))))[/rtl] [rtl]ما تو خونمون سینه خیز میریم تا سماور که کسی نفهمه [/rtl] [rtl]اگه یکی بفهمه یه سینی چای رفته توپاچمووون:|[/rtl] [rtl]دختره استاتوس گذاشته :[/rtl] [rtl]" درد زایمان خیلی زیاده " ! [/rtl] [rtl]پسره کامنت گذاشته[/rtl] [rtl]"دَرکت میکنم " . . .[/rtl] [rtl]عن مفت آدمم مفت ..... گنجشگها اين ضرب المثل را برفراز پيادروهاي پر ازدحام بكار ميبرند ![/rtl] [rtl]رکورد فحش خوری رو هم باید بدن به این زنه که میگه : مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد :|[/rtl] [rtl]باز کجا!؟؟؟؟؟؟؟................[/rtl] [rtl].[/rtl] [rtl].[/rtl] [rtl]سوالی که حتی اگه2سال خونه باشی و یهو بخوای از خونه خارج بشی حتمامی شنوی[/rtl] [rtl]بابام هروقت گوشیش زنگ می خوره به من میگه برو بیارش ....[/rtl] [rtl]یه جورایی با Rex احساس همزادپنداری می کنم ! :|[/rtl] [rtl]ﺍﻻﻥﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﻭ ﺗﺤﻤﻞﺑﺰﺍﺭﻥ ؛[/rtl] [rtl]ﺣﻀﺮﺕﺍﯾﻮﺏ ﺍﺯ ﻣﺮﺣﻠﻪﮔﺮﻭﻫﯽ ﻫﻢ بالا نمياد[/rtl] [rtl]رفیقم پفک بهم تعارف کرد دوتا برداشتم گفت خب دیگه بسته ، برگشت دستش خورد به درخت نصفش ریخت تو جوب . ( کلید اسرار )[/rtl] [rtl]اينطوري كه ايرانيا به هم كريسمس رو تبريك ميگن ملت تو ناف لندن به هم تبريك نميگن[/rtl] [rtl]چجوریاس ؟؟ كلاس داره تبريك گفتن كريسمس؟[/rtl] [rtl]توی تموم زندگیم فکر میکردم هوا مجانیه .... . . . . . . .[/rtl] [rtl] تا اینکه یه بسته چیپس خریدم ....[/rtl] [rtl]یکی ﺍﺯ ﺳﺮﮔﺮﻣﯿﺎﻡﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ…[/rtl] [rtl]ﻫﺮﺟﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ ﭼﺎﻗﻮﺩﺳﺘﺸﻮﻧﻪ ﺑﺮﻡ[/rtl] [rtl]ﺍﺯﺟﻠﻮﺷﻮﻥ ﺭﺩ ﺷﻢ ﺗﺎﺩﺳﺘﺎﺷﻮﻧﻮﺑﺒﺮﻥ ![/rtl] [rtl]ﯾﮑﯽﺍﺯ ﻓﺎﻧﺘﺰﯾﺎﻡﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﻣﺰﻩ ﻗﻬﻮﻩ ﺗﺮﮎ ﺭﻭ ﺍﺯﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺑﺪﻡ[/rtl] [rtl]ﻻﻣﺼﺐﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﻪ[/rtl] [rtl]ﻭﻟﯽﻓﻌﻼ” ﻓﻘﻂ ﻓﺮﻕﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺑﺎ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ[/rtl] [rtl]داشتیم فیلم هندی میدیدیم[/rtl] [rtl]سلمان خان با یه کلاش یه گردان زرهی رونابود کرد ![/rtl] [rtl]گفتم بابا ایناخالی بندیـــه![/rtl] [rtl]بابام برگشت گفت خالی بندی اینه که راننده سیگار میکشه ، تو بوی سیگار میـدی ![/rtl] [rtl]هیچی دیگه ضایع شدیم نشستیم ادامه فیلم رو نیگا کردیم[/rtl] [rtl]نود درصد کسايي که با خونوادشون زندگي ميکنن[/rtl] [rtl]موقع وب گردي يه تب اضافه باز ميزارن[/rtl] [rtl]که در صورت ورود نا غافل پدر و مادر ازش استفاده کنن ![/rtl] [rtl]دختــره 13 سالشه استاتوس گذاشته خیلی سخته ببینی عشقت دستاش تو دستای یکی دیگس............[/rtl] [rtl]من 13 سالم بود پشت کمدمو به امید راه پیدا کردن به سمت سرزمین بلفي و لي لي بيت بررسی می کردم سپاس فراموش نشه:492: [/rtl] RE: زنگ خنده - sachli81 - 11-10-2013 (11-10-2013، 8:48)reza789 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم نمیدونم چرا اینجوری میاره؟ ![]() ![]() شرمنده RE: زنگ خنده (پیامک) - امیررضا* - 16-10-2013 نویسنده ی موضوع لطفا موضوع رو ویرایش کنید RE: زنگ خنده (پیامک) - sachli81 - 29-10-2013 (16-10-2013، 16:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشم RE: زنگ خنده (پیامک) - امیررضا* - 31-10-2013 اسپم ها پاک شدند RE: زنگ خنده (پیامک) - しíþ ßしâçk - 31-10-2014 جاش اينجانيس RE: زنگ خنده (پیامک) - bia-ba-man - 04-11-2014 ویرایش RE: زنگ خنده (پیامک) - saied00 - 05-11-2014 جالب بود |