انجمن های تخصصی  فلش خور
گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس (/showthread.php?tid=6371)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - ♥ Sky Princess♥ - 15-04-2012

مرکز مراقبت از حیوانات در کمبریج شایر منطقه گادمنچستر با مشکل بزرگی روبرو شده است. این مرکز که سالانه 5 هزار و 500 حیوان را به خانواده های علاقمند می سپارد، گربه ناز و ملوسی دارد که تنها 6 هفته از عمرش می گذرد و ضمن اینکه کاملا شبیه هیتلر بوده، دستش را نیز مانند وی بالا آورده و سلام نظامی می دهد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس 1
به گفته تارا داندون سخنگوی مرکز آنها گربه را (نامش را کیتلر گذاشته اند)در جاده ای متروک پیدا کردند و بعدا متوجه شدند احتمالا صاحب آن گربه بیچاره رد رها کرده و رفته است. وی افزود گربه از گرسنگی در حال مرگ بود و آنها با مراقبت توانستند وی را به زندگی عادی بازگردانند. والدین گربه مشخص نیستند و بدلیل بالا بردن دستش، تا کنون کسی حاضر نشده تا وی را پذیرفته و به خانه خود ببرد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جالب اینجاست که روی صورت گربه چیزی شبیه سبیل مسواکی هیتلر وجود دارد که وی را مشابه صورت هیتلر کرده و با ادا درآوردن سلام نظامی هیتلر باعث شده تا مردم جرات نکنند وی را به خانه خود ببرند. در واقع این بچه گربه به نوعی توقیف شده است و علی رغم اینکه این مرکز اطلاعیه داده تا شاید صاحب جدیدی برایش پیدا شود، اما در واقع گربه در این مرکز غیر مستقیم محبوس شده است!

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - ☭Nicola☭ - 15-04-2012

Big GrinBig GrinBig Grinباحال بود اما فکر کنم به نازی های گرامی بربخوره پس کمی حقوقشون رو رعایت کنید.Smile

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - ♥ Sky Princess♥ - 15-04-2012

من کاری ندارم گربه شبیه شه من چیکار کنم؟Big GrinBig GrinBig Grin

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - ...Sara SHZ... - 15-04-2012

خیلی بامزست گربه هه!!!!!!!!!!!!!عزیییزم اولین گربه ایه دوسش دارم!!!!!!!!چه کوچولو!!!!!!!!!!Big Grin

منم گربه خیلی دوست دارم مخصوصا اگه شبیه هیتلر باشهBig GrinBig GrinBig Grin

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - آریوبرزن - 15-04-2012

انگلیسیهای بدبخت حتی از گربه ای هم که شبیه هیتلر باشه میترسن.

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - mina77 - 15-04-2012

چه نازه. ولی اگه.بفهمه شبیه هیتلره خود کشی می کنه.Big GrinBig Grin

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - SABER - 15-04-2012

اصلا شبیه نیست یه چیزی پروندن واسه خودشون.Angel

نه خدایی شبیه شه دیگه به دستش نگاه کن چه باحال دستشو گرفته بالا یا اون لکه ای که شبیه سیبیلشهAngel

RE: گربه ای که شبیه هیتلر است!! + عکس - mina77 - 15-04-2012

البته هیتلر به اون خوشگلی وملوسی نبود .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin