![]() |
دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون (/showthread.php?tid=64143) صفحهها:
1
2
|
دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - مریم امیری ♥♥ - 14-10-2013 بالاخره حکمت ” آی سی یو ” رو در بیمارستان دریافتم !
جمله ای حکیمانه از جناب عزراییل خطاب به بیمار : “I See You” ************************************** ![]() ![]() ![]() *************************************** “معرفت” یه موقعی لباس رفاقت بود!!! الان “منفعت” جاشو گرفته
*************************************** از یه جایی به بعد دیگه بزرگ نمیشی، پیر میشی
از یه جایی به بعد دیگه خسته نمیشی، میبُری از یه جایی به بعد هم دیگه تکراری نیستی، زیادیئی… *************************************** دنیا رو می بینی ؟ حرف حرف میاره ، پول پول میاره
خواب خواب میاره ولی محبت خیانت میاره ! *************************************** یک ساعته اومدم کلوب و در اتاقمم بستم ک دارم درس میخونم
الان بابام اومده میگه دخترم داری چیکا میکنی؟ گفتم دارم درس میخونم میگه بیا کتابتم ببر که بهتر متوجه شی ! *************************************** هیچی ترسناک تر از این نیس بیای خونه ببینی یکی اتاقتو تمیز کرده
حالا ۲ ساعت باید بشینم فکر کنم ببینم چی قایم کرده بودم و آیا کشف شده یا نه ! *************************************** رو دسته صندلی نوشته بود وقتی زلزله اومد پشت صندلیو نگا کن
پشتشو نگا کردیم نوشته بود الان نه خره وقتی زلزه اومد ! *************************************** اومدم یه آدم خیلی خوشتیپ رو بغل کنم
خوردم به آینه! *************************************** هر وقت دره این یخچال لامصــب رو باز میکنیم خالیه ها،
حالا اگه بخوایم یه قابلمه کوچیک تو یخچال جا بدیم باس یه ساعت پازل حل کنیم با محتویات ، تا بتونیم جاش بدیم ..! *************************************** بالاخره فهمیدم چرا اینقد تو عروسیا بهت اصرار میکنن بری برقصی!
چون خودشون جا ندارن بشینن، بر که میگردی هم جا نداری هم میوه تازه شیرینیاتم خوردن ! *************************************** ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺗﻮ اتوبوس ﺗﺎ ﻧﺸﺴﺖ ﯾﻪ ﭼﮏ ﺯﺩ
ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﺶ!!! ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﺩﯾﻮﻧﻪ ﭼﺘﻪ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ ؟؟؟ ﻏﻀﻨﻔﺮ:ﺭﺍﻩ ﻃﻮﻻﻧﯿﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻬﻮ ﺯﺭ ﺯﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﮑﻨﯽ *************************************** دختر ﻧﻮﺷﺘﻪ :
” ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﯼ،ﻣﻦ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﮐﺮﺩﻡ “! ﯾﻪ پسره ﺯﯾﺮﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺟﺮﺍﺡ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﺖ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺖ؟ !! *************************************** آهای اونایی که خیلی خودتونو میگیرید
چاه توالت ما هم خیلی وقتا میگیره گفتم که در جریان باشید *************************************** آیا میدانید کوتاهترین جنگ در سال ۱۸۹۶ بین زانزیبار و انگلستان که ۳۸ دقیقه طول کشید؟؟؟!!!
فک کنم رفتن لب مرز به هم فحش دادن برگشتن *************************************** بیست سوالی ….؟
_ تو جیب جا میشه ؟ بله _از جیب راحت در میاد ؟ بله _glx ؟ افرین درسته ! *************************************** پیرزن دید عزراییل داره میادازترس رفت تومهدکودک نشست پیش بچه ها
و شروع کرد به پفک خوردن! عزراییل نشست پیشش گفت چکارمیکنی؟ پیرزن با صدای بچگانه گفت:قاقامیخورم! عزراییل گفت پس بخورکه میخوایم بریم ددر!!؟
اون نونواهایی که نونو میچسبونن به تنور همه رپرن ، شما حرکاتو دقت کن !
*************************************** دختره فرم دانشگاه پر کرده:
نام:پریسا …. نام خانوادگی:جلالی …. فرزند: سوم!! این چطوری کنکور قبول شده واسم سواله *************************************** اگه بدونید چنگیزخان با سوزوندن کتابای علمی چقد از بار درسهایی که قرار بوده بخونیم کم کرده هر شب جمعه واسش فاتحه میخونید !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سپاس علامت رضاست
RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - gh@z@le♥ - 14-10-2013 منوننننننننننننننننننننننننننننن مریم جون مدل جدید بجای ممنون منون RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - Mohammad 77 - 15-10-2013 ممنون RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - :Sèlïnå: - 27-10-2013 وااااایی.مرسیییییییی RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - zahra190 - 21-12-2013 میسییییییییی عالی بودن مریمی ![]() ![]() RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - رکسانا25 - 21-12-2013 عالی بود مرسی مادره به بچش میگه : می دونم موهای خواهرت رو کشیدی شیطونه گولت زد. بچه هم میگه :آره ولی لگدی که تو دلش زدم ابتکار خودم بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در برابر مشكلات بايستيد.. اگه حل نشد بشينيد اگه حل نشد دراز بكشيد و سریالتونو تماشا كنيد اگه حل نشد محل بهش نذاريد حتما حل ميشه امتحان كردم كه ميگما... RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 21-12-2013 خخخخخخخخ خیلی عالی بودن ممنون RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - امیر_یاس - 21-12-2013 عالی بووووووووووووووووووووووووووووووود RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - fardin.s - 21-12-2013 ![]() RE: دنیای خنده /بالبخندواردشوید....................تروخدابیاتو دیگه نمیری بیرون - امیر حسین 1374 - 21-12-2013 ههههههههههههههه |