![]() |
مرغ یرشته درسته - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مرغ یرشته درسته (/showthread.php?tid=65726) |
مرغ یرشته درسته - Apathetic - 25-10-2013 مالیدن کره، زیر پوست مرغ باعث تردی مرغ می شود و اضافه کردن سبزیجات، عطر و بوی خاصی به آن میدهد. ![]() زمان تهیه: 20 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و نیم مواد لازم برای 6 – 4 نفر مرغ درسته متوسط: یک عدد کره: 3 قاشق سوپخوری( در دمای اتاق) گوجه فرنگی: یک عدد لیمو: یک عدد سیر: 3 حبه پیاز: یک عدد زیره: یک قاشق چایخوری آب لیمو: 2/1 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه • مرغ را کاملا تمیز پاک کنید. • پیاز را ریز خرد کنید و سیر را بکوبید. • مرغ را درون کیسه مخصوص زیپ دار قرار دهید و سیر و پیاز و آب لیمو را به آن اضافه کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. • مرغ را از یخچال درآورید. لیمو و گوجه فرنگی را به دو قسمت تقسیم کنید. • ابتدا نمک، سپس برشهای گوجه فرنگی و لیمو را درون شکم مرغ بریزید. • انگشتتان را در زیر پوست سینه و قسمت بالای ران، سر دهید و در فضای ایجاد شده بین گوشت و پوست، رزماری و کره را بمالید و بالها را در زیر مرغ تا کنید. • فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، گرم کنید. • مرغ را بدون در، حدود یک ساعت و نیم حرارت دهید. • مرغ پخته شده را از فر خارج کرده و قبل از سرو، به مدت 10 دقیقه آن را درون فویل بپیچید، سپس آن را میل کنید. همشهری آنلاین |