انجمن های تخصصی  فلش خور
انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) (/showthread.php?tid=65781)

صفحه‌ها: 1 2

انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - Mr.Robot - 25-10-2013

این قبیله آفریقایی در زیمباوه و بوتسوانا، افرادش پاهایی عجیب شبیه به پاهای شترمرغ دارند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - ɱʀ ЭℓψÅя - 25-10-2013

یا علی

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - Mr.Robot - 25-10-2013

(25-10-2013، 11:12)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا علی

اسپم Angry

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - Y.a.S.a.M.i.N - 15-11-2013

وای اینا که ادم نیستنUndecidedSadSadHuh

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - TinaMk - 15-11-2013

جل خالق

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - REZA.N.A - 15-11-2013

اييييييييييييييييييييي
حتما دونده هاي خوبي هستن

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - TinaMk - 15-11-2013

جلل خالق

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ - 15-11-2013

اییییییییییی
چ بدConfused

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - اوریل - 05-12-2013

تیانا میشه بگی چطور عکس پروفایلتو میزاری مثلا مثل تو که عکس یه دختر رو گزاشتی خواهش میکنم بگو من تازه عضو شدم

RE: انسان های قبیله ای که پاهایی شبیه به شترمرغ دارند ! (+عکس) - Mr.Robot - 07-12-2013

(05-12-2013، 21:51)اوریل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیانا میشه بگی چطور عکس پروفایلتو میزاری مثلا مثل تو که عکس یه دختر رو گزاشتی خواهش میکنم بگو من تازه عضو شدم

بهش پیام خصوصی بده