![]() |
شوخی با دختر خانوما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: شوخی با دختر خانوما (/showthread.php?tid=6579) |
شوخی با دختر خانوما - parya2 - 25-04-2012 شوخی با دختر خانوما این مطلب فقط جنبه طنز و سرگرمی دارد و قصد توهین به دخترخانم های محترم را ندارد. ۱- مدل جنتلمن( از نوع woman): خدا را شکر بین این همه مدلهای عجیب و غریب یه عده از دخترا ( که واقعا معدودن) هم هستن که علاوه بر اینکه مد روز و تحصیل کرده هستند خودشونو گم نکردن و فارغ از سرگرمی های الکی تو زندگی دنبال پیشرفتن! ۲- مدل نازنازی: این مدل کار و زندگیشون با دوستا بیرون رفتن و تلفن و چته و تا ۵۰ سالگی تو اتاق عروسک نگه می دارن. فعالیتهاشونم شامل: خریدن هر چیز مد روز و به باد دادن پولای باباجون هست!! ۳- مدل اجتماعی: این عده بیشتر شامل دخترای فمینیسته که عاشق شرکت تو فعالیت های اجتماعین. ولی وسط همون کارها هم تا یکم کار جدی بشه دادشون در میاد که بابا ما خانومیم این قدر کار سخت بهمون ندین! 4-مدل مرد ذلیل: این مدل که در حال انقراضن عاشق شوهر کردن و بشور بسابن! (به علت کمیاب بودن این مدل نتونستم اطلاعات بیشتری در موردشون پیدا کنم. ۵- مدل مامانم اینا: این مدل دخترای محبوب مادراشونن و همه کاراشونو با نظر مادراشون انجام میدن. خیلیهاشونو میشه تو گروه خرخونا که پایین توضیح میدم هم پیدا کرد. ۶- مدل ضد پسر: این مدل یه جورایی همه فکر و ذکرشون اینه که یه پسرو ضایع کنن و تا یک سال این اتفاق خجسته رو واسه دوست و آشنا تعریف کنن….. ۷- مدل خرخون: این مدل تو زندگی فقط یه کار بلدن اونم درس خوندنه. تو بحرشونم که بری میبینی از خیاطی بگیر تا گواهینامه زیر دریایی رو گرفتن ولی پای عمل که برسن هیچی بلد نیستن. ۸- مدل روشنفکر: این مدل خودشونو عقل کل میدونن و عشق شرکت تو کلاسهای مختلفن. از یوگا بگیر تا مدیتیشن و ……. . RE: شوخی با دختر خانوما - ♥ Sky Princess♥ - 25-04-2012 من اینام ![]() ![]() ![]() ۲- مدل نازنازی: این مدل کار و زندگیشون با دوستا بیرون رفتن و تلفن و چته و تا ۵۰ سالگی تو اتاق عروسک نگه می دارن. فعالیتهاشونم شامل: خریدن هر چیز مد روز و به باد دادن پولای باباجون هست!! ۳- مدل اجتماعی: این عده بیشتر شامل دخترای فمینیسته که عاشق شرکت تو فعالیت های اجتماعین. ولی وسط همون کارها هم تا یکم کار جدی بشه دادشون در میاد که بابا ما خانومیم یه کم کار سخت بهمون بدین!مقداری تغییر کرد چند تا مدل دیگه هم بودم ولی اصلا به من سازگاری نداشت توضیحاش ![]() RE: شوخی با دختر خانوما - ♫♪M.J.X♪♫ - 25-04-2012 بابا ایول ![]() ![]() خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() RE: شوخی با دختر خانوما - bita jojo - 25-04-2012 با همه شوخی با دخترام شوخی؟ ![]() RE: شوخی با دختر خانوما - sajad2012 - 25-04-2012 حقیقت تلخ است. ![]() عالی بود. RE: شوخی با دختر خانوما - ♥ Sky Princess♥ - 25-04-2012 نه اصلا هم تلخ نیست چون این چیزا واقعیت نداره چشاتو وا کنی یا سوادتو بیشتر کنی نوشته (شوخی) ![]() RE: شوخی با دختر خانوما - serpico - 25-04-2012 (25-04-2012، 15:25)asaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا انگلیسی و ........ تایپ نکنید RE: شوخی با دختر خانوما - houman - 25-04-2012 طنز قشنگی بود RE: شوخی با دختر خانوما - jojojo - 25-04-2012 من 5 و6 و8 مثلا مدل ضد پسر این که یه پسر جلوی من نشسته بود تو دانشگاه بعد آنتراک اومدیم یه ذره موزائیک کلاس کنده شده بود منم با دوستام صندلیشو لق گذاشتیم اینم وقتی نشست با صندلی تاپ خورد افتاد زمین حالا ما نخند کی بخند هر دفعه هم او نو می بینیم می گیم اا این همونه که اون دفعه افتاد زمینا ولی اونم کم نمیاره که ولی نمیگم چه بلاهایی سر ما آوردن اصلا نسبت به اسم این طور پسرا حساسم تا می گم کهیر میزنم RE: شوخی با دختر خانوما - mohammad ali - 25-04-2012 خوشم اومد |