انجمن های تخصصی  فلش خور
عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد (/showthread.php?tid=65801)

عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - Mïņ̃†êR - 25-10-2013

مادر او می‌گوید: ایزابلا وقتی به دنیا آمد با نوزادان دیگر در بیمارستان فرق داشت و نگاهش عاقلانه و معنا دار بود، به همین نسبت وقتی چند روز از تولدش گذشت با صدایی نامفهوم اما معنا دار می‌گفت «ما» و در واقع به من و همسرم می‌فهماند که شیر می‌خواهد، و الان که او شش ماهه است با صدایی رسا می‌گوید: مادر، من شیر می‌خواهم که همه را شوک زده کرده.

عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد 1

وقتی اولین بار سخنی از او شنیدیم باورمان نمی‌شد که دختر ۳ ماهه ما بتواند به این شیوایی سخن بگوید اما الان که سه ماه از آن زمان گذشته، می‌تواند خوذش به دستشویی برود، به آسانی راه رفته و از همه عجیب‌تر اینکه آهنگ مورد علاقه من که موتسارت آن را نواخته، به راحتی با پیانو بنوازد. پدرش که ۴۵ سال سن دارد می‌گوید: من همیشه در رویا‌هایم دخترم را جزو نوابغ به حساب می‌آوردم اما باورم نمی‌شد که روزی این روبا به واقعیت بپیوندد.

من و همسرم در زمان بارداری وی، هیچ اقدام خاصی نکردیم تا در اثر آن فرزندمان با هوش شود، تنها تغذیه سالم در آن دوران به همسرم کمک می‌کرد. اما نکته جالب این است که او در طی دوران بارداری‌اش گاهی نیز به آهنگ‌های گوش می‌کرد و آن آهنگی را که از همه بیشتر دوست داشت، الان دخترم برایش می‌نوازد!!

RE: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - Shohin - 05-04-2014

خوب این چیه من هم حرف میزنم هم موسقی گوش میدم تازش هم خودم میرم دشویی
این جوری باشه منم نابغم دیگه پس زود باشید من را پیدا کنید

RE: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - ailreza 2014 - 07-04-2014

اگر خدا هم به خدا می تونه پرواز هم بکنه

RE: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - monire1234 - 01-05-2014

اگ حقیقت داشته باشه  دمش گرم چون مث من نابغه است باید ی برنامه رفاقت باهاش بزارم

RE: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - ♥shaqayeq♥ - 25-06-2014

(05-04-2014، 17:06)Shohin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب ببین دوست خوبم.........بچه شیش هفت ماهشه!!!
خدایی خیلی عجیبه ی بچه تو این سن خودش بره دشویی!!!
نه!!!؟؟؟
HeartHeartHeart

RE: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - Mσηѕтєя Gιяℓ - 25-06-2014

(25-06-2014، 7:25)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــکرآری
امآ خبــــ مــرسی
وقتی میگید تکراری لطفا لینک هم بدید! /:

RE: عکس جنجالی نابغه 6 ماهه که همه را شوکه کرد - | NEON DEMON | - 25-06-2014

(05-04-2014، 17:06)Shohin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 6 ماهتونه؟؟؟؟؟؟؟؟