انجمن های تخصصی  فلش خور
فیله گوساله چینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: فیله گوساله چینی (/showthread.php?tid=65978)



فیله گوساله چینی - Apathetic - 26-10-2013

زیتون سبز  500 گرم
روغن  1 فنجان
آب  2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت  4 قاشق مرباخوری
هندوانه  1 عدد
پیاز سبز  1 عدد
سیر  0.25 عدد
فلفل سیاه  0.25 قاشق مرباخوری
سرکه  3 قاشق مرباخوری
سس سویا  1 قاشق مرباخوری
شکر  1 قاشق مرباخوری
روغن کنجد  0.5 قاشق مرباخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری
طرز تهیه :


ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست می کنیم :
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز چه , سیر و فلفل را در آن تفت دهید . سرکه سفید , سس سویا , آب , شکر و روغن کنجد را اضافه کرده و آنها را بجوشانید , در پایان گوشت و هویج را بیافزایید و مخلوط کنید .
سپس فیله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست می کنیم :
گوشت را تمیز کرده و ریز خرد کنید سپس با روغن , آب و آرد ذرت در کاسه ای مخلوط کرده و درب کاسه را گذاشته و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید هویج را بصورت خلالهای باریکی خرد کنید , روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هویج را افزوده بطوریکه روغن روی هویجها را فراگیرد و طلایی شوند سپس از ماهیتابه خارج کنید. روغن را مجددا داغ کرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقیقه بپزید و به آرامی بهم بزنید تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نیز خارج کنید . روغن را گرم کنید و آرد اضافی را روی گوشتها پخش کرده مجددا در روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ آنها ... ای سوخته شود سپس خارج کنید و با هویج به سسی که آماده نمودید بیافزایید و قبل زا سرو نمودن گرم کنید .