![]() |
فیله گوساله چینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: فیله گوساله چینی (/showthread.php?tid=65978) |
فیله گوساله چینی - Apathetic - 26-10-2013 زیتون سبز 500 گرم روغن 1 فنجان آب 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت 4 قاشق مرباخوری هندوانه 1 عدد پیاز سبز 1 عدد سیر 0.25 عدد فلفل سیاه 0.25 قاشق مرباخوری سرکه 3 قاشق مرباخوری سس سویا 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری روغن کنجد 0.5 قاشق مرباخوری فلفل قدری نمک قدری طرز تهیه : ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست می کنیم : روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز چه , سیر و فلفل را در آن تفت دهید . سرکه سفید , سس سویا , آب , شکر و روغن کنجد را اضافه کرده و آنها را بجوشانید , در پایان گوشت و هویج را بیافزایید و مخلوط کنید . سپس فیله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست می کنیم : گوشت را تمیز کرده و ریز خرد کنید سپس با روغن , آب و آرد ذرت در کاسه ای مخلوط کرده و درب کاسه را گذاشته و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید هویج را بصورت خلالهای باریکی خرد کنید , روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هویج را افزوده بطوریکه روغن روی هویجها را فراگیرد و طلایی شوند سپس از ماهیتابه خارج کنید. روغن را مجددا داغ کرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقیقه بپزید و به آرامی بهم بزنید تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نیز خارج کنید . روغن را گرم کنید و آرد اضافی را روی گوشتها پخش کرده مجددا در روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ آنها ... ای سوخته شود سپس خارج کنید و با هویج به سسی که آماده نمودید بیافزایید و قبل زا سرو نمودن گرم کنید . |