انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی (/showthread.php?tid=66033)



طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی - Apathetic - 26-10-2013

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ها برود...

طرز تهیه دو پیازی میگو جنوبی 1
 
 


مواد لازم


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ‌ی پاک شده                            500 گرم


پیاز                                     1 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی                  3 تا 4 قاشق غذاخوری
روغن                          2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه                              مقداری
 
طرز تهیه: 
ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ها برود.

آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ها را سرخ می‌کنیم.

در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.
بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.
سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.
آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.
نکته :
بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش  نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود.