انجمن های تخصصی  فلش خور
لطیفه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76)
+---- موضوع: لطیفه (/showthread.php?tid=66137)

صفحه‌ها: 1 2

لطیفه - sara 12 - 27-10-2013

قطعه ای از شاهکار ادبی یک ترک
شب بود و خورشید می درخشید. پیرمردی جوان ، یکه و تنها با خانواده اش در سکوت گوشخراش خیابان قدم زنان ایستاده بود.

#

به ترکه میگن تو پیامبرا به کدومشون ارادات بیشتری داری؟ میگه حضرت سوج
میگن : حضرت سوج نداریم که ؟ میگه : خودم دیدم پشت یه ماشین نوشته بود یا سوج.

#

امام جمعه تبریز اعلام کرد قبل از نوشیدن آب ۳ تا بسم ا… بگین چون ۳ تا جن تو آب وجود داره
۲ تا هیدروجن و یک دونه اکسیجن

#ترکه زنش میمیره خواهر زنش رو می گیره میگن واسه چی اینو گرفتی؟
میگه واسه صرفه جویی در مادر زن

#

به ترکه می گن چرا زن نمی گیری می گه آخه کی زنش رو به من میده؟

#

ترکه هيئت ميزنه روز عاشورا رو در هيئت می نويسه : به علت شهادت امام حسين تعطيل می باشد !

#

دو تا ترک یه تاکسی نگه میدارن و به راننده تاکسی میگن ؟ آقا سه نفر تا تجریش چقدر می گیری ؟
راننده میگه ؟ شما که دو نفرین ! یکی از اونا میگه : مگه خودت نمی خوای بیای !

#

ترکه می خواسته زنشو طلاق بده میره دادگاه. قاضی: چرا بعداز ده سال ازدواج می خواهی زنتو طلاق بدی؟ ترکه: آخه آقای قاضی از همان روز اول ازدواج همش چیزا رو پرت میکرد طرفم. قاضی: خوب چرا حالا بعداز ده سال آمدی برای طلاق؟ ترکه: آخه آقای قاضی تازه گیها نشانه گیراش خوب شده

#

یه ترکه قبر کن بوده بعد يه روز داشته يه مرده هرو خاک مي کرده که يهو مرده زنده ميشه و همه فرار مي کنن.بعد ترکه با بيل مي زنه تو سر طرف و يارو مي ميره! ترکه داد مي زنه: نترسيد من کشتمش!!!!

#

ترکه رئيس فدراسيون شطرنج ميشه دوتا قانون ميزاره: ۱. اسب ديگه نمي تونه فيلو بزنه ۲. خر هم بازيه

#

تركه شلوارشو برعكس مي‌پوشه، ننه‌اش بهش ميگه: الهي قربونت برم، وقتي ميري انگار داري ميايي

#

تركه زنگ مي‌زنه ۱۱۰ ميگه: گاز، كلاچ، ترمز، فرمون، ترمزدستي و دنده ماشين منو دزديدند، پليسه ميگه: ببخشيد، شما ترك هستيد؟ يارو ميگه: آره، چطور مگه؟ پليسه ميگه: هيچي، پاشو برو جلو بشين!

#

ترکه پول نداشته بره حمام قرص چرک خشک کن مي خوره

#

يه روز به يه ترک مگن بچه دار شدي ترکه به يارو ميگه به زنم نگيد ميخواهم سوپرايزش کنمhee hee

#

یك روز يه تركي رو ميبرند براي اعدام ازش ميپرسن حرفي نداري ميگه نه ميبرنش بالا طناب دارو ميندازن گردنش يكدفعه ميگه صبر كنين حرف دارم ميگن بگو رو ميكنه به دوستش ميگه ممد خونتون از اين بالا پيداست

#ترکه ميره دستشوئي زنونه ميگيرنش ميگن : مگه کوري نميبيني زنونست؟ ميگه من چکار کنم اینجا نوشته: زنا، نه! اونطرف هم نوشته: مردا، نه

#

ترکه رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي امام با سالاد ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره که مينويسين خدا با ماست

#
ترکه میره رستوران به گارسون می گه غذا چی داری؟ گارسون می گه غدای امروز ما کاستیدجلینیکفتیتسا با لیمو - ترکه می گه کاستیدجلینیکفتیتسا با چی؟

#ز تركه مي پرسن: “ربنا آتنا في الدنيا حسنه و في الاخره حسنه و قنا عذاب النار يعني چي؟” ميگه يعني: اين دنيا خوبه حسن، ولي آخرت خطرناكه حسن …

#

ترکه مي گن بابات مرده . ميگه نه بابا اصلا امکان نداره . ميگن : والله مرده ترکه مي گه تا حالا اصلا سابقه نداشته
#تركه داشت اظهار نظر ميكرد: اين جلال آل احمد كه هي ازش تعريف ميكنن، فقط يه كتاب خوب نوشته كه اسمش بوف كوره.
يكي گفت: بوف كور كه مال صادق هدايته!
تركه گفت: ديگه بدتر، يه كتاب خوب داره، اونم صادق هدايت براش نوشته!
متحان رانندگی:سرهنگ به تركه:اگه موقع رانندگی كسی وسط خیابون بود بوق میزنی یا ترمر میكنی؟

تركه:برف پاك كن
سرهنگ:چرا ?
تركه:یعنی یا بیا این ور یا برو اون ور

#

اداره مخابرات کشور برای هزارومین بار به شهروندان ترک اخطار داد که با کارت هوشمند سوخت نمی توان تلفن زد

#برنامه کودک مرکز قم:
آخوند صورتی- حاجی و دوستان – شیخه شجاع – بچه ها ی مدرسه فیضیه - حاجی ریزه و منبر سحر آمیز – حاج منصور عسل – حجت الهود – مداح زبل – جوجه طلبه زشت – حاجی لنگ دراز – اهل بیت ایت الله ارنست

وزارت ارشاد شعر ((اتل،متل،توتوله))را به دلايل زير ممنوع كرد:
۱.وجود كلمات توتوله،پستان و تحريك كودكان

۲.استفاده از كشور هندوستان
۳.زن كردي
۴.ترويج بي حجابي……………

شعر اصلاح شده:….اتل متل زباله،گاو حسن باحاله،هم شير داره هم آستين،شيرشو بردن فلسطين،بگير يك زن راستين،اسمشوبذار حكيمه،كه چادرش ضخيمه
*مت گرم ۹کرتم ۸شیشتم ۷تیرتم ۶ یشه عَرَقتم ۵چرتم ۴کرتم ۳پایتم ۲ست دارم ۱دنیا!!!!!!

*

ماجراي طنز

روزي مردي به سفر ميرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه ميشود که هتل به کامپيوتر مجهز است . تصميم ميگيرد به همسرش ايميل بزند . نامه را مينويسد اما در تايپ ادرس دچار اشتباه ميشود و بدون اينکه متوجه شود نامه را ميفرستد . در اين ضمن در گوشه اي ديگر از اين کره خاکي ، زني که تازه از مراسم خاک سپاري همسرش به خانه باز گشته بود با اين فکر که شايد تسليتي از دوستان يا اشنايان داشته باشه به سراغ کامپيوتر ميرود تا ايميل هاي خود را چک کند . اما پس از خواندن اولين نامه غش ميکند و بر زمين مي افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش ميرود و مادرش را بر نقش زمين ميبيند و در همان حال چشمش به صفحه مانيتور مي افتد:

گيرنده : همسر عزيزم

موضوع : من رسيدم

ميدونم که از گرفتن اين نامه حسابي غافلگير شدي . راستش انها اينجا کامپيوتر دارند و هر کس به اينجا مي اد ميتونه براي عزيزانش نامه بفرسته . من همين الان رسيدم و همه چيز را چک کردم . همه چيز براي ورود تو رو به راهه . فردا ميبينمت . اميدوارم سفر تو هم مثل سفر من بي خطر باشه . واي چه قدر اينجا گرمه !!

بچه ها میدونم تکراری بود ببخشید اگه بین شماها ترک هست بازم ببخشید

RE: لطیفه - 150 - 27-10-2013

ريدم تو دهننت و... كش

RE: لطیفه - sachli81 - 27-10-2013

نبینم به ترکا اینجوری لطیفه درست کنی

RE: لطیفه - mamad.frdis - 27-10-2013

جنبه ی جک داشته باشید خب
خوب بود

RE: لطیفه - آسانا - 27-10-2013

مرسی.........

RE: لطیفه - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 27-10-2013

عزیزم بهتر بود اسم ترکا رو ننویسی AngryAngryAngryAngryAngryDodgyDodgyDodgyDodgy