![]() |
|
باحال جک عکس خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: باحال جک عکس خنده دار (/showthread.php?tid=66723) |
باحال جک عکس خنده دار - king guitarist - 30-10-2013 روحانی مچکریم (:
✖ ✖ 7:48 ✖ ☻ ✖ ![]() هر مادری فکر میکنه بچهش خوشتیپ ترین بچه دنیاست اما فقط یکیشون درست فکر میکنه که اونم مادر منه ![]() حالا گفتن نداره ولی وقتی بچه بودم هر وقت می گفتن واسه شفای مریضا دعا کنید اول از همه واسه شفای قلب مریض میزوگی تو فوتبالیستا دعا می کردم :| ![]() ![]() اینایی که کسی از کاراشون سردرنمیاره، اینایی که کاراشونو همیشه ساکت و آروم انجام میدن، ![]() اینایی که عشقشون لباس مشکیه ![]() اینایی که دلشون نمیاد وقتی که خوابی بیدارت کنن، اینایی که روزا براشون بی معنی شده و شبا فقط کار میکنن، اینایی که با دیواره خونه ها یه دنیا خاطره دارن، اینا رو خیلی زیاد مواظبشون باشید، ![]() . . این لامصبا دزدن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عکس اولین روز مدرسه سارا از آلبومش کش رفتم ![]() ![]() ![]() به دو دلیل هیچ وقت نذاشتم دوس پسرم به گوشی ایفونم دست بزنه . . . . . . 1-من گوشی ایفون نداشتم 2-دوس پسر نداشتم :| ![]() یکی اشتباهی زنگ زد گفت : به سعید بگو بیاد خونه! منم گفتم سعید اینجا نیست گفت پس اگه اومد بگو زود بیاد خونه منم نشسته ام تا سعید بیاد خیلی دیر کرده نگرانشم (: ![]() دیگه از کلیپس گذشته... بعضی از دخترا در حال ساخت مسکن مهر رو سرشون هستند.... :| ![]() جشن گرفته بودیم خواهرزادم 4 سالشه گفت، میخوام به مناسبت تولدت برات شعر بخونم این شعر تقدیم به تو ، قیافه من در اون لحظه ))))))))گفتم بخون عزیزم گفت : سلام سلام عزیزم گوساله تمیزم دمت سفید و آبی.... پشکل نریز رو قالی :| ![]() پاشو برو شلوارتو درآر... :| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اوج ارادت ایرانیها به مهمونشون! :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ((: بر مشامم میرسد هر لحظه بوی ماه مـــــــهر
عمه...! بیا بچه ها کارت دارن!!
![]() ![]() اگر مایلید با یک دختر آمریکایی ازدواج کنید به نکات زیر توجه کنید ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کصااااااااااااااااااااااااااااااااافط مگه مایلی؟
![]() پس آرمـان هـایِ امـام راحل چـی میشـه؟؟؟
مــرگــ بر منـافق
مرگ بر ضد ولایت فقیه
خخخخخ
![]() ![]() ﺍﯼ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ!!!!!
ﻟﻄﻔﺎ ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﺍﯾﻤﺎﻧﻮ ﺑﺒﺮﯾﺪ! :|
ﺧﯿﻠﯽ ﺷﻠﻮﻍ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ! :| ,
ﺩﯾﺮ ﻭﻗﺘﻪ,
![]() یه دیالوگ زیبا در کلاس درسمون:
پسر جامدادیشو سر کلاس دراورد , یکی از دخترا
گفت هه کیف آرایشه؟؟
گفت آره پنج شنبه شب خونه ما جا گذاشته بودیش واست آوردم دختره رفت رو سایلنت ![]() ![]() ![]() خدایــــــــآ! اینم بزارش تو لیست شفــا! موردش خیلی خاصه
![]() ![]() ![]() ![]() واسه اينكه يه دونه از اين پسرا خدا قسمتمون كنه
جميعا صلـــــــــــــــــــــــــوات
[rtl]![]() [/rtl] ![]() واسه اينكه همچين بچه اي خدا قسمت پسرا كنه صلوات بعدي بلـــــــندتر ![]() ![]() [/rtl] ![]() [/rtl] به عشق در نگاه اول اعتقاد داری ؟
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] .
[rtl][/rtl] یا دوباره از جلوت رد شم (:
[rtl][/rtl] ![]() [/rtl] فامیلمون یه اس.ام.اس فلسفی فرستاده بود؛
[rtl] نمیدونم چی شدreplay رو اشتباهی زدم اس.ام.اس خالی براش سند [/rtl] [rtl]شد. جواب داد: دنیایی از حرفهای نگفته … مرسی![/rtl] ینی یه آدم سالم دور و برمون نیست به خدا :| ![]() دختره به دوس پسرش اس زده: عشقم... اگه تو رویایی رویاتو بخورم... اگه خوابی خوابتو بخورم... اگه میخندی خنده تو بخورم... اگه گریه میکنی اشکاتو بخورم... دوست پسرش جواب داده: الان تو دستشوییم... برنامت چیه دقیقا!؟ :| ![]() دختره نوشته بی شعور کیست؟ ﺑﯽ ﺷﻌﻮﺭ ﻫﻤﻮﻥ ﺧﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻣﺎ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻪ :| پسره زیرش کامنت گذاشته: من خیلی بی شعورم خیلی !!! :| ![]() با ریتم بخونیــــــــــــد . . . . . . پســـــر ایرونــــی ... غـول بیـــابونــی .. خودت میــدونی ... عینــِ میـمونـی .... شلوارت لیـــه ... کفشــآت خـآکیــــــــه ... جیبـآب خالـــیه ... حآلآ وایییییییییییییییی وایییییییییییییی ، وای وای وای واییییییییی ، حآلآ واییییییییییییییی وایییییییییییییییی ، وای وای وای وای +دیگه امیدورام آدم شین! (: ![]() ﻣﯿﮑﺮﻭ ﺩﺍﻑ چیست??? ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ۱۳, ۱۴ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﯿﭗ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ (: ![]() از خونه همسایه بوی کیک اومد بعد بوی آش رشته اومد الان هم بوی قرمه سبزی میاد. می خوام برم در بزنم بگم ما به جهنم، خودتون اسهال می شین بدبختا! :| ![]() سلامتی دلمون جیبمون یخچال خونمون که هیچی تو هیچ کدومشون نیست ![]() یکی از فانتزیام اینه که دختر دار بشم،بعد که دخترم بچه دار شد بگم: ای وااااااای گاومون زایید ![]() ✖ ✖ 18:2 ✖ ☻ ✖ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (: یکی از کاربری های کارت ملی اینه که هر از چند گاهی
نگاهت به عکست بیفته و به قیافه الانت امیدوارت کنه :|
![]() دوستم واسه باغشون سگ خرید که دزد نیاد!...
.
.
.
.
.
.
سگه رو دزدیدن!!! :| :|
![]() بچه: چرا عروس تو روز عروسیش لباس سفید می پوشه؟
مادر: چون بهترین خاطره ی زندگیشه.
بچه:: پس چرا داماد لباس مشکی می پوشه؟
مادر: خفه شو برو تو اتاقت.
)![]() چندش تر از دمپای خیس توالت ........
پسری که زیر ابرو بر می داره !!
![]() ![]() قبول دارین بیسکوییت مادرای قدیم بهتر بودن؟
دیروز یکی خریدم مزه پدر میداد :|
![]() پسر داییم دهه هشتاديه مدرسه غيرانتفاعي
ثبت نامش کردن سالي 3 میليون !
.
.
.
.
يادش بخير ناظممون میگفت فردا 500تومن
کمک به مدرسه با خودتون بياريدخونه ما میریخت به هم
![]() یکی از فامیلامون اسم بچشو گذاشته سپنتا
هر موقع ننش صداش میزنه میگم ۱۵ تا
![]() ![]() ![]() اینجوری که داریم پیش میریم باید به دخترا بگیم
مگه پسری که ابروهاتو برداشتی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ✖ ✖ 17:45 ✖ ☻ ✖ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میریم داشته باشیم پست اولو (: شما ها یادتون نمیاد؛ ماهم ی روزایی مثل ادم زندگی می کردیم
تا یه قاطری اومد گفت:
. . . . ینی تو وبلاگ نداری؟!؟ خدا ازش نگذره ... ![]() +قابل توجه سارا جونم
![]() ![]() خوشم میاد تو تقویممون
از روز جهانی بیابان زدایی گرفته تا روز جهانی توالت داریم ،
ولی روز پسر نداریم..:دی
![]() ﯾﻪ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺩﺍﺭﯾﻢ 40 ﺳﺎﻟﺸﻪ ! ﺑﻌﺪﺵ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﮐﻪ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺱ ﺳﯽ ﺩﯼ ﺭﺍﯾﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺑﻪ داییم ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ ﻣﺮﺍﺣﻠﺸﻮ ﺭﻭ ﯾﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﻨﻮﯾﺲ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﺮﻩ . داییم ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : 1 - ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ِ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻣﯿﺮﻭﯾﻢ :| :| ![]() زنگ زدم رستوران میگم: خسته نباشید.. غذا چی دارید؟! خانومه میگه: پیتزا، استیک، فیله، ژامبون و... گفتم: خوش به حالتون! ما سوپ داریم! :| بعدشم خانومه اومد 4 تا بارم کنه، منم که همینجوریش زیادی بارمه، جهت جلوگیری از سنگینی قطع کردم!! )![]() مامانم میگه پسرم همینجوری که نشستی پا اینترنت این تخم مرغارم بزار زیرت جوجه شن… احساس مسئولیت که نداری حداقل حس پدری رو تجربه کن :| ![]() زبونتو با دستت بگیر بگو داریوش
. . . . . . . . خودتی خودتی خودتی (: (: ![]() داشتم برای امتحان دانشگاه ، تو خونه تقلب مینوشتم ،
خواهرم به مامانم به شوخی گفت : ببین داره چیکار میکنه ؟؟ تقلب مینویسه ...!!!! . . . . مامانم موند چی بگه ، اومد تقلبو پاره کردو گفت : ما تو این خونه نماز میخونیم.. :|
RE: باحال جک عکس خنده دار - mustafa ceceli - 30-10-2013 خیلی حال کردم RE: باحال جک عکس خنده دار - Wєιяɗ - 30-10-2013 باحال بودن میسی ![]()
|