![]() |
آشنایی با روش تهیه بورقی ( غذای سنتی ترکیه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با روش تهیه بورقی ( غذای سنتی ترکیه) (/showthread.php?tid=66844) |
آشنایی با روش تهیه بورقی ( غذای سنتی ترکیه) - Apathetic - 31-10-2013 لقمههایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بینظیری دارد. مشکلترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاههای مواد غذایی بزرگ در سراسر کشور کار را آسان کرده است. مواد لازم: پنیر فتا: 200 گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تخممرغ : درشت یک عدد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نعناع ساطوریشده: یک قاشق غذاخوری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شوید ساطوریشده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: 8 تا 12 ورقه روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه: 1 - در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید. 2 - یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود. 3 - روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود. 4 - با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است. ![]() نکات: 1 - برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار که در بازار موجود است استفاده کنید. 2 - اگر بورقیها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید. |