انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار (/showthread.php?tid=66879)



طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار - Apathetic - 31-10-2013

پنیر برشته در گیلان همراه با کته به عنوان غذای محلی صرف می شود.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پنیر برشته مناسب برای سفره افطار 1
مواد اولیه: 

پنیر لیقوان 250 گرم 

تخم‌مرغ یك عدد 

روغن و زردچوبه به میزان لازم 

شوید خشك یا تازه خردشده به میزان لازم 



طرز تهیه 

پنیر را با دست ریز كرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم. شوید خشك را به صورت پودر درآورده و با تخم‌مرغ به مواد افزوده و هم می‌زنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و می‌توانیم آن را همراه با برنج كته سرو نماییم. 


نكـته: در این غذا شوید خشك طعم بهتری دارد. 

برای صرفه‌جویی و طعم بهتر غذا، می‌توان از پنیر‌های خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.