![]() |
مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) (/showthread.php?tid=67191) صفحهها:
1
2
|
مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 01-11-2013 اگر دیدی دختری بر درختی تکیه کرده ... . . . . . . . . . . . . . . . . . بدان کلیپسش گیــر کرده گــریه کرده =)))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﯾﻪ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺍﻭﻧﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺣﺎﻻ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﭼﯽ ﺑﭙﻮﺷﻪ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مرد باید خوش تیپ باشه و ته ریش داشته باشه اخلاقش مهم نیست ؛ با اجرا گذاشتنِ مهریه درست میشه ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ﺍگه ﺗﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﻳــــﻪ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺧﺎﺹ ﺑﺮﺍﻡ ﭘﻴﺪﺍ ﺷﺪ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ . . . . . . . . . . ﺍﮔﺮ ﻛﻪ ﻧــــــــــﻪ ؛ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﭘﺴﺖ ﻏﻤﮕﻴﻦ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺧﻮﻥ ﮔﺮﻳﻪ ﻛﻨﻴﻦ! حالا خود دانید!!!:| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دختره تو دانشگاه اومده میگه : سلام شما برق میخونین ؟؟؟؟ گفتم : بله از کجا فهمیدی ؟ گفت : از مدل موت !!! منم گفتم : شما عمران میخونی ؟؟ گفت : آره از کجا فهمیدی ؟؟؟ گفتم : از اون مسکن مهری که رو سرت ساختی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قدیما تا به یه دختر میگفتی: سلام جواب میداد: سلام و کوفت! اما الان تا به یه دختر میگی: سلام سریع میگه: خب اسم بچمونو چی بزاریم؟! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() همین روزاست که مخابرات بهم اس ام اس بده بگه: مشترک گرامی الان مدتِ مدیدیه جز من کسی به شما پیام نمیده! نظرتون چیه بیشتر آشنا بشیم!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ﻣﻦ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺳﯿﻨﻪ ﺧﯿﺰ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ . . . . . . . . . . . . . ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﺎﺷﻢ ﻣﯿﮕﻦ ﺳﺮﭘﺎﯾﯽ ﯾﻪ ﭼﺎﯾﯽ ﺑﺮﯾﺰ :| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ﺟﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﻪ ﭼﺎﯼ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻧﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻭ ﻧﻪ پاستیل حتی!!! ﺍﯾﻦ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻤﻮﻥ ﯾﻪ ﺟﻮﺭ لواشک ﺟﺪﯾﺪ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻻﻣﺼﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﺱ ﻓﻘﻂ ﺍونا ﺟﺎﺗﻮ ﭘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻦ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قبلا از کسی خوشت می اومد باس آمار درمی آوردی مجرده یا متاهل ولی جدیدا از یکی خوشت میاد باس بری تحقیق کنی ببینی دخدره یا پسر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مورد داشتیم دانشجو به مامانش سپرده بود بیاد دانشگاه تا از استاد اجازه بگیره بره عروسی! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میگن اون دنیا جهنم تلویزیونش فقط شبکه چهار داره وسط هرفیلمش هم نیم ساعت آگهی داره؛حالا هی گناه کنید از ماگفتن !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() رفتم گلفروشی گفتم آقا این گل طبیعیه ؟؟؟ یه دختر بچه ۵ساله ای اونجا بود گفت پــَ نَ پــَ سزارینه ! به جون خودم من تا ۱۲سالگی فکر میکردم بچه ها رو لک لک ها از آسمون میارن ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ﯾﮑﯽ ﺍﺯ بزرگترین شکستهای عشقی که دخدرای همکلاسی من میخورن ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ : من خودم جزوه می نویسم !! والللا ؛ دست خطمم خیلی خوبه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نحوه لاک زدن دخترها؛ دست چپ : اثر استاد فرشچیان دست راست : سارا 5 ساله از تهران ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مسخره ترین سوالی که میشه از یکی پرسید: - میتونم بهت اعتماد کنم ؟! در تاریخ حتی یک مورد هم جواب منفی ثبت نشده!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آنتی ویروس لپتاپمو یه سال و نیمه آپدیت نکردم هر ماه پیام میده هر غلطی دوست داری بکن من دیگه کاری به کارت ندارم! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یکی ﺍﺯ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﺳﺎﻟﻤﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ که: ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﺷﻬﺮﺑﺎﺯﯼ، ﭼﻨﺪﺗﺎ ﭘﯿﭻ ﻭ ﻣﻬﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺒﺮﻡ! ﻫﺮ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﯿﺸﯿﻢ ﺑﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﻢ ﻣﯿﮕﻢ: اینا ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﺯ شد؟!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فکــر کنم بـُــزی که من بایـــد به دهنــش شیــرین میومــدم و گـُـرگ خورده ...! جان خودم ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب دیگــــــــه امیدوارم خوشتون اومده باشه ..... مشمول الضمه اید سپاس ندید کمرم شکست بسکه قوز کردم...! :| RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 01-11-2013 ![]() ![]() RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 02-11-2013 ﺍگه ﺗﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﻳــــﻪ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺧﺎﺹ ﺑﺮﺍﻡ ﭘﻴﺪﺍ ﺷﺪ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ . . . . . . . . . . ﺍﮔﺮ ﻛﻪ ﻧــــــــــﻪ ؛ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﭘﺴﺖ ﻏﻤﮕﻴﻦ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺧﻮﻥ ﮔﺮﻳﻪ ﻛﻨﻴﻦ! حالا خود دانید!!!:| :| :| :| RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - navid8750 - 02-11-2013 good ![]() RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 02-11-2013 ممنون خنده دار بود RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - عاشق عشق {دختر} - 02-11-2013 ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 02-11-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یکی ﺍﺯ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﺳﺎﻟﻤﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﻪ که: ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﺷﻬﺮﺑﺎﺯﯼ، ﭼﻨﺪﺗﺎ ﭘﯿﭻ ﻭ ﻣﻬﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺒﺮﻡ! ﻫﺮ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﯿﺸﯿﻢ ﺑﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﻢ ﻣﯿﮕﻢ: اینا ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﺯ شد؟!!!! RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 16-11-2013 رفتم گلفروشی گفتم آقا این گل طبیعیه ؟؟؟ یه دختر بچه ۵ساله ای اونجا بود گفت پــَ نَ پــَ سزارینه ! به جون خودم من تا ۱۲سالگی فکر میکردم بچه ها رو لک لک ها از آسمون میارن ! ![]() RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - AMIRHOSSINE7 - 16-11-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مطالــــــب طــــنز (حرف دل بعضیــــــامون) - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 16-11-2013 (16-11-2013، 10:28)AMIRHOSSINE7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه جون این چه آواتاریه آخه؟؟؟؟؟؟ ![]() این همه عـــــکس ![]() |