انجمن های تخصصی  فلش خور
پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان (/showthread.php?tid=67363)



پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان - Apathetic - 03-11-2013

مواد لازم برای متبل ايرانی:
بادمجان=4 عدد متوسط
جعفری ریز شده=2/1 لیوان
پیازچه ریز شده=2/1 لیوان
کشک=1 لیوان
مایونز=1 قاشق غذاخوری
ارده=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق مرباخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده=2 عدد
روغن زیتون=4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.
2. بادمجان ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.
3. متبل را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
4. روی متبل را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.
 
نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.