![]() |
اس ام اس غمگین و تیکه دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس غمگین و تیکه دار (/showthread.php?tid=67410) صفحهها:
1
2
|
اس ام اس غمگین و تیکه دار - TinaMk - 03-11-2013 ![]() نفس می دهی ، لهت می کنند . . . :: :: هیس ! بگذارید برود ؛ ماندن التماسی نیست . . . :: :: حرف زدن با تو از عشق ، انگار که آب دادن به گلهای پلاستیکی است . . . :: :: گاهی وقتی کسی از زندگیتان می رود دارد به شما لطف می کند ؛ او فضایی خالی به جا میگذارد برای کسی که لیاقت آنجا بودن را داشته باشد . . . ![]() وقتی به خورد گوش هایم میرود ، تمام ذهنم را جمع می کند … :: :: دیگه بهت نمیگم برو به جهنم … آخه مگه جهنمیا چه گناهی کردن که باید آدمی مثل تو رو تحمل کنن … :: :: وقتی که مرا دور میزنی یادت باشد که عشق را در میدان من آموختی ! دوباره به من خواهی رسید ، شک نکن… :: :: دل بستن به کلاغی که دل دارد بهتر از دل باختن به طاووسی است که فقط ظاهر خوشگل دارد ![]() تو هَمیـــشه میگفتـــــی:
مـــــــن ، یه تار مُوی تو را به هیچ کَس نمیــــــدَهم! اینقَدر تار های مویِ مَن را به این و آن دادی تا کَچَــــل شدم ! حـــــــالا برو دســـــت از سر کچلم بردار :: :: بگذار س ـ ک ـ و ـ ت قانون زندگی من باشد… وقتی واژه ها درد را نمی فهمند :: :: گاهی مرا یاد کن
من همانم که اگر ساعتی از من بیخبر بودی
آسمان را به زمین میدوختی
![]() عقاب” همیشه تنهاست ، اما “لاشخورها” همیشه با هم هستند
::
:: هرموقع ؛ موفق به فریب دادن کسی شدی … قبل اینکه فکرکنی چقدر احمق بود ؛
به این فکرکن که چقدر به تو اعتماد داشته … ::
::
خــودم قبـــول دارم کـــهنه شـــده ام آنـــقدر کــهنه کــه می شــود روی
گرد و خـــاک تنـــم یــادگــاری نــوشت… بنویس و برو…!!! ![]() من چرک نویس احساسات تو نیستم !
“دوستت دارم” هایت را جای دیگری تمرین کن ! . . . در همین حوالی کسانی هستند که
تا دیروز میگفتند بدون تو نفس هم نمی توانند بکشند… اما حالا در آغوش دیگری نفس نفس می زنند… . . . بساط کرده ام و تمام نداشته هایم را ﺑﻪ ﺣﺮﺍﺝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻡ… بی انصاف چانه نزن ﺣﺴﺮﺕ ﻫﺎﯾﻢ … به قیمت عمرم تمام شده!! .
. . آدم مرد باشه و از تو آشغالها نون دربیاره تا اینکه آشغال باشه و از نامردی نون دربیاره… ![]() صدا …
دوربین … حرکت … باز هم برایم نقش بازی کن ! . . . دردنیای بچه ها هر کی زودتر بگه دوستت دارم برنده هست ، ولی در دنیای بزرگتر ها هر کی زودتر بگه دوستت دارم بازنده است …
گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد !. . . بیچاره ۲ بار بیشتر دروغ نگفت انگشت نما شد ولی ما هنوز صادق ترینیم … RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - daimond - 07-11-2013 به بعضیا باس بگی:رفتی؟فقط از کنار برو قاطی ادما نشی RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - امیررضا* - 08-11-2013 اسپم ها پاک شدند RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - سایه2 - 28-11-2013 گل کاشتیییییییییییییی ![]() ![]() ![]() RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - #### - 28-11-2013 عالی بود. RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - milad_3kam - 22-12-2013 بی بهانه به خاطرم می آیی .. شاید همین باشد معنی عزیز بودنت... RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - دلی جون - 23-12-2013 :4fv:... RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - TinaMk - 25-12-2013 lممنون لطفا اسپم ندید RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - رکسانا h/2 - 25-12-2013 مرسی.خیلی قشنگ بود. RE: اس ام اس غمگین و تیکه دار - hastiiii - 26-12-2013 واقعا قشنگ بو مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی:bighug: |