![]() |
به چه زبونی بگم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: به چه زبونی بگم (/showthread.php?tid=67948) صفحهها:
1
2
|
به چه زبونی بگم - zahra1377 - 07-11-2013 دیگه به چه زبونی بگم دوست دارم....؟؟؟ 1- افغانی ………..صدقه تو شونوم!………….!Sadghe to shonom 2- انگلیسی ……………..آی لاو یو!……………………!I love you 3- ایتالیایی …………………ت آمو!……………………..!Ti amo 4- اسپانیایی …………….ته کویرو !………………………!Te quiro 5- آلمانی ………….ایش لیبه دیش!………………!Isch liebe dich 6- آلبانی ……………………..ته دوه!……………………....!Te dua 7- ترکی …………….سنی سویوروم!……………..!Seni seviyurom 8- پرتغالی ………………….او ته آمو!………………….!Eu te amo 9- چینی ………………….وو آی نی!………………………!Wo ai ni 10- چکی …………………میلوجی ته!…………………….!Miluji te 11- روسی ………………یا تبیا لیوبلیو!………………!Ya tebya liub liu 12- ژاپنی ……………………آیشیتریو !………………………!Aishiteru 13- سویدی …………یاگ السکار دای!……………….!Yag Elskar dai 14- صربستانی ……………….ولیم ته!……………………!Volim te 15- عربی …………………..انا بحیبک!……………….!Ana Behibbek 16- فارسی …………….دوست دارم!…………………..!Dooset daram 17- فرانسوی ……………….ژ ت آیمه!…………………….….!Je t aime 18- فیلیپینی ……………..ماهال کیتا!……………………..!Mahal kita 19- کره ای ……………..سارانگ هیو!…………………….!Sarang heyo 20- لهستانی ………………کوهام چو!……………………!Koham chew 21- مجارستانی ……………..سرتلک!…. ……………………..!Szeretlek 22- ویتنامی ……………….آن یه و ام!……………………..!An ye u em 23- یونانی …………………….سغه پو!………………………!Sagha paw 24- یوگسلاوی …………….یا ته وولیم!…………………….!Ya te vo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: به چه زبونی بگم - melodicl - 07-11-2013 IIIIII LLLLLLLLLLOOOOOOVVVVVVEEEEEEEE YYYYYOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUU RRRRRRRRRRRRRRRRRR RE: به چه زبونی بگم - MONA-GH - 07-11-2013 تكراري من داده بودم با چنتا بون ديگه به همراه عكس فكركنم قبل از ارسال موضوع از جستجو گر استفاده كن RE: به چه زبونی بگم - zahra1377 - 07-11-2013 (07-11-2013، 9:47)melodicl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: به چه زبونی بگم - melodicl - 07-11-2013 (07-11-2013، 9:50)zahra1377 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ر نه تو.. RE: به چه زبونی بگم - zahra1377 - 07-11-2013 (07-11-2013، 9:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ب تو چی گفتم؟ RE: به چه زبونی بگم - روزيتا - 07-11-2013 تكراري خخخخخخخخخخخخ بلد نيست يه موضوع خوب بزار خود ازاري داره بيچاره ها. RE: به چه زبونی بگم - mahdi.ir - 07-11-2013 عالی بووووووووودت RE: به چه زبونی بگم - ♥bahar♥ - 07-11-2013 دیگه به چه زبونی بگم دوست دارم....؟؟؟ 1- افغانی ………..صدقه تو شونوم!………….!Sadghe to shonom 2- انگلیسی ……………..آی لاو یو!……………………!I love you 3- ایتالیایی …………………ت آمو!……………………..!Ti amo 4- اسپانیایی …………….ته کویرو !………………………!Te quiro 5- آلمانی ………….ایش لیبه دیش!………………!Isch liebe dich 6- آلبانی ……………………..ته دوه!……………………....!Te dua 7- ترکی …………….سنی سویوروم!……………..!Seni seviyurom 8- پرتغالی ………………….او ته آمو!………………….!Eu te amo 9- چینی ………………….وو آی نی!………………………!Wo ai ni 10- چکی …………………میلوجی ته!…………………….!Miluji te 11- روسی ………………یا تبیا لیوبلیو!………………!Ya tebya liub liu 12- ژاپنی ……………………آیشیتریو !………………………!Aishiteru 13- سویدی …………یاگ السکار دای!……………….!Yag Elskar dai 14- صربستانی ……………….ولیم ته!……………………!Volim te 15- عربی …………………..انا بحیبک!……………….!Ana Behibbek 16- فارسی …………….دوست دارم!…………………..!Dooset daram 17- فرانسوی ……………….ژ ت آیمه!…………………….….!Je t aime 18- فیلیپینی ……………..ماهال کیتا!……………………..!Mahal kita 19- کره ای ……………..سارانگ هیو!…………………….!Sarang heyo 20- لهستانی ………………کوهام چو!……………………!Koham chew 21- مجارستانی ……………..سرتلک!…. ……………………..!Szeretlek 22- ویتنامی ……………….آن یه و ام!……………………..!An ye u em 23- یونانی …………………….سغه پو!………………………!Sagha paw 24- یوگسلاوی …………….یا ته وولیم!…………………….!Ya te vo RE: به چه زبونی بگم - *گوجه سبز* - 07-11-2013 دستت طلا |