![]() |
♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ (/showthread.php?tid=68134) صفحهها:
1
2
|
♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 08-11-2013 ![]() . . . چه حکایت عجیبی است هواى پاییز...! تنها را تنها تر میکند و عاشق را عاشق تر. . . . مــــرگ را دوست دارم ... اگــــر ذره هایم را آنـــقدر کوچک کند ، که روزی ، اندکــــی مرا نفس بکشی !! . . . تلــختر از خودِ جدایی ها آنجایی است كه بعدها اون دونفر هی باید وانمـود كنند كه چیزی بین شان نبــوده كه هیچ اتفاقی نیفتاده كه از هم دیگر هیچ خاطره ای ندارند . . . خدایــــــــــــــــــا … به حد کافی خیال بافتم … و تنم کردم … یه کم واقعیت شیرین … لطفا …!!! . . . فقط .... دوری نیست که .. دل آدم رو می سوزونه ...!! بودن ... و مال تو نبودن ... دردش بیشتره ...!! . . . گاهـﮯ ﬤפּسـت دارم بـﬤפּטּ پلک زﬤטּ فقط بنشینم פּ نگاه ڪنم ڪـﮧ ســــیگارم چگـפּنــﮧ میسـפּزﬤ شاید آפֿـــر فهمیـﬤم چه لذتـﮯ میبرﮯ از تماشـــ ـاﮯ سـפּפֿــــتن من . . . ![]() . . . دلم برایت تنگ شده است قدِ یکی از سه نقطه های آخرِ نوشته هایم … . . . دلتنگ که باشی از آسمان سنگ هم ببارد باز هم جایش خالیست ، باران که جای خود دارد ... . . . ![]() . . . کفشهایم که جفت میشوند دلم هوای رفتن میکند ؛ چه کودکانه دل من تنگ میشود بی آنکه بدانم چه کسی دلتنگ من است ! . . . اینکه دلم تنگ می شود پلان به پلان ، نفس به نفس برایت تراژدی نیست … قلب من مقتول فیلم نامه است ، شخصیت اصلی که تویی ! . . . گنـاه ِ ڪیستــــــــــ ؟! حاבِثـﮧ ـها ؟ فاصِلــﮧ ـها ؟ פֿاطِره ـها ؟ جاבه هاے ِ בور و בراز ؟ یــــا בل ِ مـَטּ ؟ … ڪـﮧ برای تو تَنگ شـُבه است ! . . . ![]() . . . وزن دار نمے گویم قافیہِ هم نمے گذارم بے پرده و رک مے گویم دلتنــــــگم . . . ![]() . . . دلتنگـــی یعنـــی: عکسـشــو تـــو گـــوشیت هــی نیگـــا کنـی واسـه بــار هـــزارم... انگــار تـــا حــالــا نــدیـــدیش...! . . . ![]() . . . نامش چ بود؟ هان! باران . . . باز با ;باران; قدم زدی ؟ هزار بار گفتم باران رفیق خوبی نیست برای تنهایی ها . . . همدم خوبی نیست برای درد ها . . . فقط دلتنگی هایت را خیس و خیس و خیس تر میکنــــــد . . . . . . . ![]() . . . دلتنگم...نه برای کسی از بی کسی !!! خسته ام ...نه از تکاپو از در به دری!!! نه دوستی،نه یادی تنهایم... تنهاتراز آن سنگ کنارجاده اما مشتاقم مشتاق آن کس که صادقانه یادم کند... . . . ![]() . . . ![]() . . . هــِی فِلانی . . ! یادَت نَرَوَد تــو را مَن "تـــو" کردَم وَگَرنــه "هوی" هــَم زیــادَت بــود ! بــَـرای مــَن "شُــما شـُـما" نَکُـن...! . . . ![]() . . . کـآش میـבـآنـِـستـــے בُنـیـآے مـَלּ בر لـَبـخـَنـבهـآے تــُو لــَمس کـَـرבלּ احسـآسـَت گرفـتـَלּ בستـآنـَت خُلـآصــﮧ میشـَوב ....بــِﮧ هـَمیـלּ سـآבگــے بـَرـآے تـَمـآم لـَحظــﮧ هـآے بـآ مـَלּ نـَبوבنت בلـتـَنگــے میکـُنـَم ! ! . . . مــرده شـور تــو... و اونــ عشـق اتــ را ببــرند... کــه همــه بــرای عشـق شـانــ " گــــل " مـی چینند..... امــا تــو , تنهــــا چیــزی کــه بــرایــ مــن مـی چیـدی ....... " صغـــــری , کبـــــری" بــود . . . ![]() . . . ![]() RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - Mσηѕтєя Gιяℓ - 08-11-2013 ![]() فوق العاده ابجی¡ RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - TinaMk - 08-11-2013 ![]() فوق العاده ابجی¡ RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - آمسترایدا - 08-11-2013 محشر بود ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - Mσηѕтєя Gιяℓ - 08-11-2013 فقط یه سوال¡ اسم موضوعتو من نفهمیدم¡ :] RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 08-11-2013 (08-11-2013، 9:47)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاش میدانستی .....! یه اسم تقریبا نصفس گفتم کاش میدانستی که اگه نباشی اینجوری میشه اونجوری میشه درکل اسم نداشتم بذارم ![]() RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - REZA.N.A - 08-11-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شما هم با اين رمانتيك بازي ها حال ميكنينا ![]() ![]() RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - پریفام 2013 - 08-11-2013 خیلی قشنگ بود عزیزم واقعا زیبا بود ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - `•. ♪MЄԼƠƊƳ♪.•´ - 08-11-2013 (08-11-2013، 8:20)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ♥√♀:::..کـآش میـבـآنـِـستـــے..::::♀√♥ - shawkila - 08-11-2013 محشر بوود ![]() ![]() |