انجمن های تخصصی  فلش خور
فلشخوریای قدیمی بیان تو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: فلشخوریای قدیمی بیان تو (/showthread.php?tid=69190)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

فلشخوریای قدیمی بیان تو - * Exceptional girl * - 13-11-2013

سلام دوستان.من یکی از اوناییم که تا دو ماه پیش از 24 ساعت 25 ساعتش توی فلش بود .دوستای زیادی تو فلش پیدا کرده بود و فلش واسش جزئی از زندگیش شده بود.الان بعد از مدت ها اومدم دلم خواست دردو دل کنم.کاش یه انجمن به اسم انجمن در و دل هم داشتیم.یادش به خیر اونوقتا که بچه های فلش گرم و صمیمی بودن و توی گفت و گوی ازاد میگفتن و میخندیدن.یادش بخیر همدیگرو و ابجی صدا میزدیم .همون وقتایی که لیست دوستان توی اکانتمون نمایش داده نمیشد بلکه توی دلامون بود. الان من تعداد انگشت شماری رو توی این انجمن میشناسم قدیمیا رفتن انجمن دیگه مثل سابق نیست دیگه قدیمیا شدن خاطره و یه سری افراد جدید جاشونو گرفتن.امیدوارم فلش همیشه شلوغ و پر رفت و آمد باشه ما که دیگه خاطره شدیم.

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - Eli17 - 13-11-2013

خاطره شد رفتConfused

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 13-11-2013

آرع آبجی رآس میگی :|

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ɱʀ ЭℓψÅя - 13-11-2013

گل گفتی

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - "K!nd~G!Яl" - 13-11-2013

من الان یک سال ونیم دو سال هس عضوم ینی دارم خاطره میشم

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - * Exceptional girl * - 13-11-2013

قدیمیا خلاقیتشونم بیشتر بودا مثلا مث خودمBig Grin

(13-11-2013، 20:36)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بری و دیگه خیلی کم بیای یا اصلا نیای میشه خاطره

(13-11-2013، 20:35)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل گفتی

میدونم:cool:

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ɱʀ ЭℓψÅя - 13-11-2013

من که 2 ساله اینجام نمیتونم جایی برم اعتیاد دارم به اینجا کاس اون زمونا که 24 ساعت روز پشت اینترنت بودم میومدم اینجا

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ~JaSmIn~ - 13-11-2013

هعـی رآس میگی عآدَم ی دیقآه میآد گفتگو میگه اینآرو من نمیشنآسم زیآدی جـدید هـســن...(:

اون روز همین اتفآق افتآ بآ آوآ رفتیم گفـتگو هر دومون قآطی کرده بودیـم ک چرآ انقد اینآ جدیـدآ وآلآ:|

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - * Exceptional girl * - 13-11-2013

(13-11-2013، 20:38)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که 2 ساله اینجام نمیتونم جایی برم اعتیاد دارم به اینجا کاس اون زمونا که 24 ساعت روز پشت اینترنت بودم میومدم اینجا

میدونم چی میگی خودمم یه زمانی همین جوری بودم ولی با شروع مدرسه ها ترک کردم

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - "K!nd~G!Яl" - 13-11-2013

(13-11-2013، 20:36)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیمیا خلاقیتشونم بیشتر بودا مثلا مث خودمBig Grin

(13-11-2013، 20:36)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بری و دیگه خیلی کم بیای یا اصلا نیای میشه خاطره

(13-11-2013، 20:35)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل گفتی

میدونم:cool:
میدونستم آجی گلم