![]() |
new sms - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: new sms (/showthread.php?tid=69850) |
new sms - alibigham - 19-11-2013 دوست داشتنه کسی که تو رو دوست نداره مثل بغل کردن کاکتوس میمونه°°° هرچی محکم تر بغل کنی بیشتر اسیب میبینی°°°°° _____________________________________________________________________ به تو مدیونم همیشه مثل شب به صبح فردا مثل موج سرد و تنها به نگاه ناز دریا _____________________________________________________________________ نامه آخر به رییسم: هنوزم نفهمیدم از سر بیکاری عاشقت شدم یا از عشق تو بیکار شدم _____________________________________________________________________ دستم را بُریدند شکسته واژههایی که برای از تو نوشتن کنار ِ هم چیدم _____________________________________________________________________ قانعم°°° تو قسمت من نه°°° مال مردم بودی قربان دلم که مال مردم خور نیست¡¡¡¡¡¡ _____________________________________________________________________ زیباترین جمله این است: اما من تو را دوست دارم°°° و دردناک ترین جمله این است: من تو را دوست دارم* اما°°° _____________________________________________________________________ درد یــعــنــی°°° مــرور مــســیــج هــایــی کــه یــه روزی بــاورشــان داشــتــی°°° و امــروز بــه دروغ بــودنــشــان°°° ایــمــان آوردی°°°¡¡ _____________________________________________________________________ از این به بعد فقط در ذهنم به یاد چند نفر خواهم بود خدا ° تو ° خانواده ° باور هم نداشته باشی بازهم در خاطرم تو را خواهم ساخت با دنیایی زیبایی ¡ _____________________________________________________________________ چقدر خوب است کور بودن چقدر خوب است کر بودن چقدر خوب است لال بودن وقتی نمیخوای چیزهایی ببینی که دوست نداری کور بودن معجزست وقتی نمیخوای چیز هایی را که بشنویی کر بودن نعمت است وقتی نمیخواهی حرف هایی را به زبان بیاری لال بودن هم بهترین هدیه میشود شاید به نظر بد بیایند ولی گاهی اوقات به همه این ها حسودی میکنم ° _____________________________________________________________________ وفاداری در عشق یعنی بعد از شب بخیر چشم ها را به روی هرچه کابوس است باید بست°°°°° _____________________________________________________________________ همــــه ماهــــــر شــــــده اند یــــک نفــــــر هــــزاران نفــــــر را با هــــــم دوســــــت دارد ¡ اما مــــــن … ناشیــــــانه به یــــک نفر دل میبنــــــدم هــــــــزاران بار °°° دلتنــــــگی که برایــــت انــــکار می کنــــــم °°° باز هــــم بخــــاطر ٍ تــــوســــت °°° دنیــــای ٍ مــــن دلگیــــــر نشــــو °°° _____________________________________________________________________ نفس های بی هدف راه های بی پایان کی تمام خواهد شد خدا میداند نفس هایم دیگر بریده بریده میزند تمام توانم را استفاده کرده ام اما دلخوش کسانی هستم که به امیدشان زنده ام و یکی از بهترین دلخوشی هایم تویی¡ RE: new sms - نگارملك - 19-11-2013 اره موافقم با اولي RE: new sms - Zakie76 - 19-11-2013 ممنون خیلی قشنگ بود ![]() ![]() ![]() RE: new sms - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 23-11-2013 ممنون خوب بودن! ![]() RE: new sms - امیرعلی آرمان - 24-11-2013 مثل همیشه بی نظیری دادا |