![]() |
ترجمه و متن آهنگ Enchantedاز تیلورسویفت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: ترجمه و متن آهنگ Enchantedاز تیلورسویفت (/showthread.php?tid=69928) |
ترجمه و متن آهنگ Enchantedاز تیلورسویفت - *Nafas* - 19-11-2013 ترجمه و متن اصلی آهنگ Enchanted
There I was again tonight امشب من بازم اونجا بودم Forcing laughter, faking smiles شادی های زوری/خنده های الکی Same old tired, lonely place همون خستگی قدیمی/ تو یه جای متروک Walls of insincerity دیوارای ریا Shifting eyes and vacancy چشمها می چرخن و خالی از عشقن Vanished when I saw your face وقتی چهره ات رو دیدم انگار که ناپدید شدم All I can see, is that it was enchanting to meet you تنها چیزی که میبینم اینه:این یه معجزه بود که دیدمت: You're eyes whispered 'have we met?' چشمات با من نجوا می کردن:تا حالا همدیگه رو دیدیم؟ Crossed the room, your silohuette از اتاق گذشتم... سایه ی تو Starts to make its way to me یه راهی به درون من پیدا می کنه The playful conversation starts صحبت های پر از شوخی و خنده شروع میشن Counter all your quick remark تمام توجه هات(نگاه هات) به من خیلی سریع می گذرن Like passing notes in secrecy مثل گذشتن پنهانی نشانه ها ی عشق And it was enchanting to meet you این یه معجزه بود که دیدمت All I can say was I was enchanted to meet you همه چیزی که می تونم بگم اینه که وقتی دیدمت طلسم شدم This night is sparkling شب داره می درخشه Don't you let it go نمی خوای بذاری(این شک) بره؟ I'm wonderstruck من متعجبم Blushing all the way home تو راه خونه صورتم از اشفتگی درونیم سرخ شده بود I'll spend forever wondering if you knew من همه ی زمانها رو گذروندم و از خودم می پرسدیم تو می دونی؟ I was enchanted to meet you دیدن تو یه اتفاق جادویی بود One game question kept me up یه سوال منو بیدار نگه داشته بود 2 AM, who do you love? تا ساعت 2 نصفه شب ...تو کیو دوست داری؟ I wonder till I'm wide awake تا وقتی بیدارم همش از خودم این سوال رو می پرسم I know I'm pacing back and forth من می دونم همش عقب و جلو می رم(نشونه ی اینه که داره فکر می کنه)و Wishing you were at my door ارزو می کنم تو پشت در اتاقم بودی I'd open up and you would say 'hey' من در رو باز می کردم و تو می گفتی :سلام It was enchanting to meet you دیدن تو یه اتفاق جادویی بود All I know is I was enchanted to meet you همه چیزی که می تونم بگم اینه که وقتی دیدمت طلسم شدم This night is sparkling شب داره می درخشه Don't you let it go نمی خوای بذاری (این شک) بره؟ I'm wonderstruck من متعجبم Blushing all the way home تو راه خونه صورتم از اشفتگی درونیم سرخ شده بود I'll spend forever wondering if you knew, ooh من همه ی زمانها مو می گذرونم و از خودم می پرسم تو می دونی؟ This night is flawless این شب بی نقصه Don't you let it go نمی خوای بذاری (این شک) بره؟ I'm wonderstruck من متعجبم Dancing around all alone همش تنها رقصیدم I'll spend forever wondering if you knew من همه ی زمانها مو می گذرونم و از خودم می پرسم تو می دونی؟ I was enchanted to meet you وقتی دیدمت طلسم شدم This is me praying that this was the very first page این دعای من بود که این اتفاق اولین صفح(از داستان عشق) باشه Not where the storyline ends نه جایی که داستان تموم میشه My thoughts will echo your name افکار من اسم تو رو صدا می زنن Until I see you again تا وقتی که دوباره ببینمت These are the words I held back as I was leaving too soon اینا حرفایی بودن که تو خودم نگه داشتم./سریع اونجا رو ترک کردم I was enchanted to meet you وقتی دیدمت طلسم شدم ?Please, don't be in love with someone else لطفا کس دیگه ای رو دوست نداشته باش Please, don't have somebody waiting on you لطفا کسی رو نداشته باش که منتظرت باشه Please, don't be in love with someone else لطفا کس دیگه ای رو دوست نداشته باش Please, don't have somebody waiting on you لطفا کسی رو نداشته باش که منتظرت باشه This night is sparkling شب داره می درخشه Don't you let it go نمی خوای بذاری (این شک) بره؟ I'm wonderstruck من متعجبم Blushing all the way home تو راه خونه صورتم از اشفتگی درونیم سرخ شده بود I'll spend forever wondering if you knew من همه ی زمانها مو می گذرونم و از خودم می پرسم تو می دونی؟ This night is flawless این شب بی نقصه Don't you let it go نمی خوای بذاری (این شک) بره؟ I'm wonderstruck من متعجبم Dancing around all alone همش تنها رقصیدم I'll spend forever wondering if you knew من همه ی زمانها مو می گذرونم و از خودم می پرسم تو می دونی؟ I was enchanted to meet you وقتی دیدمت طلسم شدم Please, don't be in love with someone else لطفا کس دیگه ای رو دوست نداشته باش Please, don't have somebody waiting on you لطفا کسی رو نداشته باش که منتظرت باشه RE: ترجمه و متن آهنگ Enchantedاز تیلورسویفت - شیدا=هیوا - 02-12-2013 بدنبود |