انجمن های تخصصی  فلش خور
تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76)
+---- موضوع: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< (/showthread.php?tid=70627)

صفحه‌ها: 1 2

تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - aCrimoniouSs - 23-11-2013

تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< 1
قبل از ازدواج:              بعد از ازدواج:
-خوابیدن تا لنگ ظهــر ←-بیدار شدن زود تر از خورشید
نتیجه اخلاقــی: سحرخیز شدن!!!!

رفتن به سفر بی اجازه ← رفتن به یاط با جازه
نتیجه اخلاقــی:باادب شدن!!!!

خوردن بهترین غذاها بی منت ← خوردن غذاهای سوخته با منت!!!
نتیجه اخلاقــی:متواضع شدن!!!!

استراحت مطلق بی جروبحث ← کار کردن درشرایط سخت
نتیجه اخلاقــی:ورزیده شدن!!!!

رفتن به اماکن تفــریحی ← سرزدن به فامیل های خانوم
نتیجه اخلاقــی:صله رحم!!!!

آموزش گیتار و سنتور و ... ← آموزش بچه داری و شستن ظرف
نتیجه اخلاقــی:آموزش های کاربردی و مفید!!!!

گرفتن پول جیبی از بابا ← دادن کل حقوق به خانوم
نتیجه اخلاقــی:با سخاوت شدن!!!!

ایستادن در صف سینما و استخر ← ایستادن در صف شیر و نون
نتیجه اخلاقــی:آموزش ایستــآدگی!!!!!!!!

رفتن به سفر های هفتگی ← در حسرت رفتن به سرکوچه
نتیجه اخلاقــی:امنیت کـآمل!!!!!!

اِهــِـم اِهــِـم...
در اخرم میگم که لطفــآ غوغا و جدال بپــآ نکنید>_<
این تــآپیک نه ضــد دختره ن ضــد پسر..
پس فقــــط:
لبخنــــــد بزنید....^_^
تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< 1

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - FARID.SHOMPET - 23-11-2013

به من زن بدن من همه این کارا رو میکنم...فقط زنه رو بدن! Big Grin

جدا از شوخی مرد ها پس از ازدواج خیلی دگرگون میشن. از سربازی بیشتر روشون تاثییر داره ولی خانوم ها همونن که همیشه بودن در نتیجه پس از ازدواج دگرگون نمیشن. خودتون دقت کنید پی می برید(البته این قضیه همیشگی نیست - قضیه ی حملی  می تواند کاذب یا صادق  باشد!).

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - Wєιяɗ - 24-11-2013

(23-11-2013، 19:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل کنکورتو بده ، بعدش عزیزم همینطوری خودجوش نباش Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جدا از شوخی مرد ها پس از ازدواج خیلی دگرگون میشن. از سربازی بیشتر روشون تاثییر داره ولی خانوم ها همونن که همیشه بودن در نتیجه پس از ازدواج دگرگون نمیشن. خودتون دقت کنید پی می برید(البته این قضیه همیشگی نیست - قضیه ی حملی  می تواند کاذب یا صادق  باشد!).
فرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - FARID.SHOMPET - 24-11-2013

(24-11-2013، 14:34)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 19:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل  کنکورتو بده ، بعدش عزیزم همینطوری خودجوش نباش Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

فرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راست میگم دیگه. زن گیر ادمای بدبخت بیچاره نمیاد که.

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - чернаяЛуна - 24-11-2013

خیلی هم دلشون بخواد با ما دخترای گل ازدواج کنن
ببین چه خوب آدمشون می کنیمBig GrinTongueTongue

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - ღSηow Princessღ - 24-11-2013

(24-11-2013، 15:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2013، 14:34)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل  کنکورتو بده ، بعدش عزیزم همینطوری خودجوش نباش Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

فرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تــوچـه توچـه!!

اگـه تاحالا بد بخت ندیده بودین من یکی پیدا کردم!!ایناهاشBig Grin

شما کافیه بری خواستگاری!!ببین چجوری با کله میگن "بلـــــــه"!Sleepy

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - ~JaSmIn~ - 24-11-2013

خخخخ(:
نقل قول: ایستادن در صف سینما و استخر ← ایستادن در صف شیر و نون
اَوَلیـن بآریـه کـ میشنوم وآس شیـر تو صـف وآیمیـسنBig Grin

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - ✘ คl๏ภє ✘ - 24-11-2013

حالا من موندم کی زنشو بمن میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - "K!nd~G!Яl" - 24-11-2013

فرید ×بدبخ×

RE: تــاثــیــرآت مثبـــتــ ازدوآج بــر آقــآیون >_< - Wєιяɗ - 24-11-2013

(24-11-2013، 15:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرید میگم همچین مشتاق زن گرفتنیاBig Grin
واسه تو د گ از آستین بالا زدن گذشته باید آستین کوتاه بپوشیمBig Grin