![]() |
پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! (/showthread.php?tid=71235) |
پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - ayshaaa.1381 - 27-11-2013 در آسانسورو باز کرده کوبونده تو سر من از درد اشکم در اومده می گه آخی دردت اومد؟ د نه د دیدم شب جمعه اس به یاد رفتگانمون افتادم یه دیده ای تر کردم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د می خواستم به یکی از دوستام زنگ بزنم شمارشو یادم نمی اومد به گوشی نیگا می کردم شاید یادم بیاد بعد خواهرم اومده می گه می خوای زنگ بزنی؟ پ نه پ احساسی که بهش دارم یه حسه فوق العادست د نه د و پ نه پ جدید, د نه د رفتم در خونه رفیقم از پشت آیفون می گه تنهایی دادا؟ پ ن پ خونه محاصره ست بهتره مقاومت نکنی د نه د و پ نه پ جدید, د نه د با دوستم سه ساعت تو صف نونوایی وایساده بودیم صف 40 متری نوبتم شده یارو می گه پسر جون تو هم نون می خوای ؟ د نه د تا الان قطار بازی می کردیم ما واگن آخرم بودیم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د مراقب جلسه کارت دانشجوییمو گرفته عکسمو دیده می گه خودتی؟ پ نه پ من بیل گیتسم می خواستم ریا نشه این عکسو زدم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د از دستشویی شرکت اومدم بیرون منشیه یه نگاهی می کنه و با پوزخند می گه دستشویی بودین ؟ پ نه پ آفتابه طفلی کاره واجب داشت رفته مرخصی رفتم جاش واستادم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د دارم تو تختم می خوابم بابام می گه داری می خوابی؟ پ ن پ دارم تشکو تست می کنم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د دو دقیقه دیر رفتم سر کلاس استادمون رفته تو نقش می گه شما دانشجوی این کلاسید؟ پ نه پ دانشجوی کلاس آواز استاد ایرج مهدیانم مگه شما استاد مهدیان نیستید؟ د نه د و پ نه پ جدید, د نه د تو جاده پلیس دیدم دستمو کردم بیرون انگشتمو می چرخونم رفیقم می گه : داری به ماشینای روبرویی علامت میدی؟ پ نه پ انگشتم تو دماغم بوده داغ کرده دارم خنکش می کنم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د میگم آقا خمیر دندون سفید کننده می خوام؟ میگه برا دندونات؟ پ نه پ می خوام کاسه دستشویی رو برق بندازم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د به دوستم زنگ زدم میگم ماشینم روشن نمیشه میگه استارت میزنی روشن نمیشه؟ د نه د هنوز به اونجا نرسیدیم فعلا با خواهش و تمنا دارم کارمو پیش می برم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د سر جلسه امتحان به دختره میگم سواله 8 چی میشه؟ میگه تقلب می خوای کلک؟ پ نه پ می خواستم سر حرفو باز کنم … عشق نمی خوابه …تو رو خواستن نمی خوابه … د نه د و پ نه پ جدید, د نه د به دوستم میگم من عاشق این ماشین شاسی بلندام میگه منظورت پرادو و رونیزو ایناست؟ پ نه پ منظورم کامیونو تراکتورو ایناست د نه د و پ نه پ جدید, د نه د دارم تراکِت پخش می کنم تو خونه ی مردم بعد یه زنه اومده میگه آقا شما تراکت پخش می کنید؟ میگم پ نه پ نقاشی کشیدم دارم میندازم خونه مردم ، با اس ام اس بهم نمره بدن د نه د و پ نه پ جدید, د نه د دارم فیلم گریه دار میبینم گریه میکردم مامانم اومده می گه فیلمش گریه داره ؟ پ نه پ خنده داره من دارم گریه می کنم کارگردانشو ضایع کنم ! د نه د و پ نه پ جدید, د نه د رفتم داروخونه کرم ترک پا بگیرم می گه واسه پا میخواین؟ پ ن پ میخوام در جهت از بین بردن ترک های کویر لوت گامی برداشته باشم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د رفته بودم باغمون، چند تا گلابی افتاده بود باغ همسایه رفتم اونارو بردارم صاحبش اومده میگه رفتی بالا درخت تکوندیش؟ گفتم پ ن پ درخت رو گذاشتم رو ویبره بهش زنگ زدم اینطوری شد د نه د و پ نه پ جدید, د نه د رفته بودم از یخچال میوه بردارم، بعد از چند لحظه آژیر هوشمندش بلند شد مامانم داد زده میگه در یخچالو باز کردی؟ گفتم پ نه پ آژیر قرمزه جنگ شده د نه د و پ نه پ جدید, د نه د با یه دسته پول رفتم بانک کارمند میگه میخوای بریزی به حساب ؟ گفتم پ ن پ عاشقتم اومدم بریزم به پات د نه د و پ نه پ جدید, د نه د وسط تابستون رفتم به مدرسه سر بزنم ناظممون میگه : اومدی ببینی معلمای سال دیگه تون کین؟ گفتم : پـَـ نـَـ پـَـ اومدم بشینم سر کلاس درس د نه د و پ نه پ جدید, د نه د داشتم آهنگو هی جلو عقب میکردم که تکست آهنگو بنویسم دوستم میگه: تویی هی آهنگو جلو عقب میکنی؟ میگم پ نه پ خواننده رو این قسمتش خیلی تاکیید داره د نه د و پ نه پ جدید, د نه د مامانم میگه ۳۰ سالت شده نمیخوای سر و سامون بگیری میگم یعنی زن بگیرم؟ میگه پـَـ نـَـ پـَـ 12 ساعت کمه ۲۴ ساعته برو تو اینترنت باعث افتخار ما و فامیل شو د نه د و پ نه پ جدید, د نه د سگ افتاده دنبالم داشتم فرار میکردم دوستم گفت سگ افتاده دنبالت پـَـ نـَـ پـَـ مسابقه دوه میخوام اول شم د نه د و پ نه پ جدید, د نه د دارم از شرکت میام بیروون میگم خداحافظ میگه داری میری ؟ پـَـ نـَـ پـَـ دارم میام د نه د و پ نه پ جدید, د نه د داشتم چایی می خوردم رفیقم یه مگسا زد صاف افتاد توی چایی گفت : آخ افتاد تو چاییت؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ خودش پرید اینتو یه دست به آب برسونه د نه د و پ نه پ جدید, د نه د داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده خوردم زمین میگه کمک میخوای؟ میگم پـَـ نَ پـَـ شماها خودتونو نجات بدین من اینجا میمونم مقاومت میکنم بریییید برییییییید د نه د و پ نه پ جدید, د نه د اسپری سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا میزنه هم خونه ایم اومده میگه داره جون میده..؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ قیافه تورو دیده از خنده ریسه رفته د نه د و پ نه پ جدید, د نه د داریم 10 نفری بازی شبکه ای می کنیم اومده میگه جدی حال میده؟ گفتم پَـــ نَ پَـــ عذاب داره ولی ما اسکولیم ! د نه د و پ نه پ جدید, د نه د به مامانم میگم من میرم کارواش میگه ماشینم میبری؟ گفتم پَـــ نَ پَـــ دارم میرم اونجا دوش بگیرم امیدوارم خوشتون اومده باشه و اگه می خواید بنویسید بی کیفیت ننویسید بهتره !!!!!!!!!! RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - ensi - 27-11-2013 جالب بود ممنون جیگر RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - (^_^)Negar Styles - 27-11-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - ( lιεβ ) - 28-11-2013 ممنون RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - k.i.m.i.a s.a.f.a.e.e - 02-12-2013 مرسی ایشا جون!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - باربی زیبا - 27-12-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - هلنا جون - 27-12-2013 دستت درد نکنه خیلی بامزه بود . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - www.sara.love - 27-12-2013 مممممممممممممممیسی گلم ![]() RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - Mιѕѕ UηυѕυαL - 27-12-2013 اِسپم ندین لدفن .. ![]() RE: پ نه پ بیا دیگه !!!!!!!!!!!!! - ✘v!☻lent girl✘ - 27-12-2013 خوب بودن |