انجمن های تخصصی  فلش خور
☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ (/showthread.php?tid=71655)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - nafas1999 - 29-11-2013

مورد داشتیم دختره به خاطر کلیپس توی ماشین جا نشده 

آخه خواهر من این همه جا و مکان برا تفریح هست، چرا واسه سرگرمی از کیلیپس آویزون میشی که سوژه پسرا شی؟!!!

کلیپسای عزیز توجه کنین..
حداقل ردیف جلو میشینین دیگه حرفای استاد رو با سر تایید نکنین!!!
هیپنوتیزم شدیم خو :|

مورد داشتیم پسرا خودشونو پشت کلیپس دخترا قایم کردن تا استاد نفهمه که دارن چرت میزنن!

مورد داشتیم به پسره گفتن چرا هنوز ازدواج نکردی??!!
گفته :اخه هنوز کیلیپس ارزوهامو پیدا نکردم...

بچه ها اینجوری که پیش میرید
حتما میخواین بگین لایه ی اوزون هم کلیپس دختر همسایه ی ما سوراخ کرده!
هان؟

مورد داشتیم پسره خواسته با دوست دخترش تک چرخ بزنه،کلیپس دختره باعث واژگونی موتور شده!!

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 29-11-2013

ممنونBig Grin
این کلیپس دختراهم مشکلی شده ها...!!!

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - nafas1999 - 29-11-2013

(29-11-2013، 21:23)dina joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونBig Grin
این کلیپس دختراهم مشکلی شده ها...!!!

اره بخدا

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 29-11-2013

ای بابا

کلیپس هم خزش کردن رفــتــ...|=

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - ♥♥♥نــازگــل♥♥♥ - 29-11-2013

من همیشه بیرون میرم کلیپس نمیذارم کش مو میبندم کیلیپس خیلی بزرگ نشون میده

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - nafas1999 - 29-11-2013

(29-11-2013، 21:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا

کلیپس هم خزش کردن رفــتــ...|=

از اولم خز بود

(29-11-2013، 21:35)♥♥♥نــازگــل♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه بیرون میرم کلیپس نمیذارم کش مو میبندم کیلیپس خیلی بزرگ نشون میده

ایول مثه خودمی

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - arsham kabiri - 29-11-2013

اگه دیدی دختری بر درختی تکیه کرده بدو برو کمکش کن چون کلیپسش به درخت گیر کرده

دختره میگه تو میخوای برق بخونی?
گفتم اره از کجا فهمیدی
گفت از موهای سیخت |:
من:شما هم میخواین عمران بخونید?
دختره:اره از کجا فهمیدی
من:ازون مسکن مهری ک رو کلت ساختی |:

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - nafas1999 - 01-12-2013

نــــــــــــــــــــــــظـــــــــــــــــــــــــــــر

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcryingcrying
cryingcryingcryingcrying
cryingcryingcrying
cryingcrying
crying

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - Brooklyn Baby - 01-12-2013

جالــــــب بود آره والا مگه مجبورنHuh

RE: ☻☺☻کــــــــلـــــــــــیــــــــــــپـــــــــــــســــــــــ☻☺☻ - isi - 18-12-2013

گوجه کردن اینقدر سخته!!!!!!!!!Huh