![]() |
بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) (/showthread.php?tid=71948) صفحهها:
1
2
|
بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - ♥bahar♥ - 02-12-2013 سلام بچه ها من یه چیز باحال یاد گرفتم اینقد جالبه که فکرشم نمیکنید من یه جور هنر های کامپیوتری دارم شما از این رنگا یه رنگ انتخاب کنید و یه متن بگید(البته پ.خ کنید تا سریع انجام بشه) من چند نمونه دارم شاید خوشتون بیاد اگر از اینا خوشتون اومد عدد و رنگ و متنو بهم پ.خ کنید خیلی جالب میشه اگر مورد نظرتون اینا نبود فقط رنگ و متن بگید [/color] (رنگایی که من دارم ایناست) ابی بنفش صورتی نارنجی زرد سبز اینم نمونه هنرا 1- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 2- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 3- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 4- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 5- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 6- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 7- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 8- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 9- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() لدفا نگید بیکیفیت تکراری هم نیست عکسارا اگر جایی دیدین بیاین تف کنین تو صورتم سپاس نشه فراموش[/size] RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - i m a n - 02-12-2013 بچه ایم مگه ما ![]() RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - پرنسس گاردنیا - 02-12-2013 آبی ![]() ![]() ![]() RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - aliakbar2646 - 02-12-2013 افرین خیلی خوب بود امید وارم بهر از اینا یا بگیری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - ♥bahar♥ - 03-12-2013 (02-12-2013، 18:19)iman77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو که گنده ای برا از سن 10 تا 16 گذاشتم RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - キム尺刀ム乙 - 03-12-2013 قبلادیده بودم خیلی مسخره اس RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 03-12-2013 نفهمیدم چی میگی؟! RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - پسر باهوش - 03-12-2013 از دنیا عقبیا ![]() RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 03-12-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بدویید تو خیلی باحاله(جدید و غیر تکراری) - |: Aytin - 06-12-2013 خسته نباشی ![]() |