![]() |
دِلـــــَم♥____♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: دِلـــــَم♥____♥ (/showthread.php?tid=72458) صفحهها:
1
2
|
دِلـــــَم♥____♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-12-2013 ![]() دلـ♥ـم برای احساسات قشنگ ات . . . برای حرفهای عاشقانه ات لک زده [!] برای دعواهایی که از دلواپسی دیر رسیدن من بود . . . برای دیر رسیدن های از سر عمد . . . برای دیدن تو که ایستاده ای به انتظار تنگ شده است [!] برای بهونه های الکی . . . غرغرهایی که تو با حوصله به آن گوش میدادی و میخندیدی لک زده [!] راستش را بخواهی دلـ♥ـم برای تو لک زده . ![]() ![]() یه جمله هســت که میتونه داستان رو عوض کنه … حرف نزن بیا بغلم… . ![]() ![]() . ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﻟﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﮐﻪ … ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮑﯽ ﺑﺎﺷﯽ .. ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﻟﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﮕﯽ ﺩﻭﺳـــﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ .. ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﻟﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﻓﺪﺍ ﮐﻨﯽ .. ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺧﻠﻘﺖ ﮐﺴﯽ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﻋﺸــــــــــﻖ ﺣـــــﺲ ﻗﺸﻨﮕﯿﻪ ! ﻣﮕﻪ ﻧﻪ؟ ![]() . ﮔﺎﻫـــﯽ … ﻧﻤﯿﺸـــــــﻪ ﺩﺳــﺖ ﺍﺯ ﺩﻭﺳـــــﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﯾﮑــﯽ ﺑﺮﺩﺍﺷــﺖ ﺣــــــــــــــــــــــﺘﯽ ﻭﻗﺘــــﯽ ﺍﺯﺵ ﺩﻟﺨــــــﻮﺭی ! . ![]() ﺩﺭ ﻗﻠــــــــــــﺐ ﮐﻮﭼﮑـم فـﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﯾــــــــــــﯽ ﻣﯿﮑـنی ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻧﺎﺋﺐ ﺍﻟﺴﻠﻄﻨﻪ ﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﺪ ﭼﻪ ﻟﺬﺗــــــــــــــــﯽ ﺩﺍﺭﺩ بـﻬﺘﺮﯾﻦ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺩﺍﺷــــــــــﺘﻦ ! . ![]() . میگویند دنیا زندانی بیش نیست … کاش حبسِ اَبَد ببُرند برایمان و تــــو هم سلولیِ من باشی! . ![]() . بهانه هم اگر میگیری بهانه مرا بگیر… من تمام خواستن را وجب کردم… هیچکس… هیچکس به اندازه من عاشق تـو و بهانه هایت نیست… . ![]() ” مـــَـــردها ” در عین پیچــیدگی در عـــاشقی روش ساده ای دارند ! ” تــو را بخواهند برایت می جنگند ” "تــو را نخواهند با تــو می جــنگند ” . ![]() تعــﻬـﺪ ﺩﺍﺷﺘــﻦ، ﻗــﺸﻨﮕــﻪ !! ﺣﺘـــﯽ ﺗﻌﻠــﻖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ! ﺍﯾﻨﮑـﻪ ﺑﺪﻭﻧــﯽ ﻣـــﺎﻝ ﮐﺴــﯽ ﻫﺴﺘــﯽ ﺳــﻬـﻢ ﮐﺴــﯽ ﻫﺴﺘــﯽ ﻭ ﺍﻭﻧـــﻢ ﻣـــﺎﻝ ﺗـــﻮﺋـــﻪ ﺣـــﻖ ﺗـــﻮﺋــﻪ ﻣﻬـــﻢ ﻧﯿــﺲ ﺍﯾﻦ ﺗﻌــﻬـﺪ ﺍﻣـﻀــﺎﺀ ﺑﺸــﻪ ﺗـــﻮ ﯾﻪ ﮐـــﺎﻏـﺬ ﭘــﺎﺭﻩ ! ﺍﺻـــﻠﺶ ﺟـــﺎﯼ ﺩﯾﮕــﻪ ﺳَﻨَــﺪ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺗﻮﯼ ﺩﻻﺗــــــــــﻮﻥ … ![]() من قصه تو را تا ابد اینگونه آغاز میکنم : یکی بود هنوزم هست خدایا همیشه باشد … . ![]() چشمانم به نگاهت حسودی می کنند و نگاه مشتاق و تشنه تو به دستان گریزان من ناگسستنی است.. چقدر خستگی ناپذیرست.. آشوب نگاه تو. ![]() مرخصی ندارد حتی وقت استراحت ندارد حقوق و مزایا ندارد بیمه ندارد ترفیع و پست و مقام ندارد استعفا یا اخراج شدن ندارد بازنشستگی و از کار افتادگی هم ندارد با این حال دوست داشتنی ترین شغل دنیاست ، عاشق تو بودن… . ![]() اگـــــــه … ” مردونــــ ــــه ” بـــــــه مـــــــن , قــــ ــــول بــــــدی … مثـــــــه یــــــــه ” زن ” عاشقــــ♥ــــت میمونـــــــم …. . ![]() خُدایا… چشم های هیــــچ عاشقی رو… واسه رسیدن به عشقش… خیــــس نکن… ! RE: دِلـــــَم♥____♥ - ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ - 05-12-2013 ﺩﺭ ﻗﻠــــــــــــﺐ ﮐﻮﭼﮑـم
فـﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﯾــــــــــــﯽ ﻣﯿﮑـنی ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻧﺎﺋﺐ ﺍﻟﺴﻠﻄﻨﻪ ﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﺪ ﭼﻪ ﻟﺬﺗــــــــــــــــﯽ ﺩﺍﺭﺩ بـﻬﺘﺮﯾﻦ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺩﺍﺷــــــــــﺘﻦ ! . ![]() یه جمله هســت که
میتونه داستان رو عوض کنه … حرف نزن بیا بغلم… . ![]() دِلـــــَم♥____♥(سری 2!!) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 07-12-2013 ![]() استغفار میکنم از ان دوستت دارم هایی که حرامت شد ! . . . وقتی تن کسی رو زخمی کنی ، دیگه بعدش نوازش کردنش فقط دردشو بیشتر می کنه ! . . . ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﮕﻢ ﺗﻮ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺴﺘﯽ ﻭﻟﯽ ﺷﮏ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﮔﻪ ﻗﻠﺐ ﺁﺩﻣﺎ ﻫﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻬﺶ ﭘﺴﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﺎﻝ ﺗﻮ ﯾﺎ ۱۲۳۴ ﺑﻮﺩ ﯾﺎ ۴ﺗﺎ صفر ! . . . نه ! چشمانم شور نبود … اگر که آخر کارمان ندامت شد ، دست هایم بی نمک بود ! . . . تک پرم نماندی ، خیالی نیست … دیگری پرپرت میکند ! . . . کافیست جای زخمت را بلد باشند ، آنگاه از اعلاترین نمک برایت مرحم می سازند همان هایی که از جان برایشان مایه می گذاشتی ! . . . سکوتم را به پای رضایتم ننویس که هرچه کشیدیم از دهانی بود که بی موقع گفت : دوستت دارم ! . . . باز نگرد ازین سفر ، دیگر از تو چیزى جز دروغ و خیانت در من باقى نمانده … بگذار باقى عمر در ابهام بمانم ؛ نگذار منفورتر از این شود چهره ى بى نقاب تو ! . . . این روزها عشق را با دست پس می زنند و با پا پیش می کشند ! حیف از عشق که زیر دست و پاست … . . . ﺭﻭﺯﻱ میرسد بی تفاوتی هایت را با جای خالی ام حس کنی و در دلت با بغض بگویی : کاش اینجا بود ! . . . ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺒﻮﺭﻫﺎ ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ اما وقتی ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ، ﺷﻨﯿﺪﻡ ، ﺭﻓﺘﻢ ، ﺁﻣﺪﻡ ﻭ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻧﻪ !!! ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻢ ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ و ﻫﺮﭼﻘﺪﺭ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺗﺮ و ﻋﺰﯾﺰﺗﺮ ، ﻧﯿﺸﺸﺎﻥ ﺳﻤﯽ ﺗﺮ . . . چه چیز در نگاهم بود که از سادگی ام پلی ساختی برای ویرانیم ؟ . . . فیلم شاهکار زیاد دیده ام ولی فیلمی که تو برایم بازی کردی چیز دیگری بود ! . . . شاید بهم بگى مغرور یا بی احساس ولى من عادت ندارم به چیزاى عمومى حس خاصى داشته باشم ! ![]() هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . ![]() تنهایی ؛ همیشه بد نیست ، شاید یه فرصتیه برا اینکه ، قدر لحظه های خوب و شلوغ و شاد زندگیت رو بدونی ... شایدم اینقدر گُلی ؛ که کسی هم قد تو نیست ، برا بودن کنارت ... ♥♥ ♥♥ ![]() ♥♥ ♥♥ ♥♥ روزی میــرسَد بـــی هیــــچ خَبـــَـــری بــآ کولـــــه بــــآر تَنهـــآییـَم دَر جـــآده هــآی بـی انتهــــآی ایـن دنیــآی عَجیـــــب رآه خــــوآهم افتـــــآد مَـــن کـــه غَریبـــــم چـــه فَــــرقی دآرد کجـــــآی ایـــن دنیــــــآ بـآشــــم همــه جــــآی جهــــآن تنهـــــآیی بــــآ مَـــن است… ♥♥ ♥♥ ♥♥ ![]() ♥♥ ♥♥ پیری میگفت: اگه میخوای جوان بمونی دردهای دلتو فقط به کسی بگو که دوسش داری و دوستت داره خندیدم و گفتم: پس چراتو جوان نموندی؟ پیر لبخندتلخی زد وگفت: دوستش داشتم دوستم نداشت... ♥♥ ♥♥ ![]() ♥♥ ♥♥ ♥♥ وقتی دو نفر از هم جدا میشن .... دیگه نمیتونن مثل قبل دوست باشن ؛ چون به قلب همدیگه زخم زدن ! نمیتونن دشمن همدیگه باشن ؛ چون زمانی همو دوست داشتن ! تنها میتونن آشنا ترین غریبه برای همدیگه باشن ... ♥♥ ![]() ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ به سلامتی دلی که خسته س ولی بازم رو پای خودش وایمیسته ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ![]() ♥♥ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﺩﺭﮎ ﻧﮑﺮﺩ ﺷﺎﯾﺪ ﻣﺎ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﻭﻥ ﻧﺘﻮﻧﺴﺖ ﺩﺭﮐﻤﻮﻥ ﮐﻨﻪ ﺭﻓﺖ ﺗﻨﻬﺎﻣﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺩﻟﻤﻮﻥ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﻨﮕﻪ ﺍﻭﻥ ﺣﺘﯽ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻓﮑﺮﻡ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻋﮑﺴﺶ ﺭﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﯿﮕﯿﻢ هی نامرد ﻣﻦ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺑﻮﺩﻡ ﭼﺮﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯼ؟؟؟ ﺟﻮﻧﻤﻢ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﮐﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﺜﻞ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺘﻮ ﺑﺴﺘﯽ ﺑﻬﻢ ﺣﺘﯽ ﻓﺮﺻﺖ ﻧﺪﺍﺩﯼ ﺑﯿﺨﯿﺎﻝ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺮﻑ ﺗﻮ ﮔﻠﻮﺷﻮﻥ ﺑﻐﺾ ﺷﺪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺖ ﺑﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ .... ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ دوس دارم ی گوشه بشینم های های گریه کنم اونقدگریه کنم خداجون اونقدگریه کنم… تاخودت ازاون بالابیای پایین ی دونه سیلی بزنی!!! بعد یه چشمک بزنی!! بگی درستش میکنم گریه نکن… ![]() RE: دِلـــــَم♥____♥ - aCrimoniouSs - 30-01-2014 بااون یکی نسخه ادغام شد! بقیه رو هم در ادامه بزن! اسپم هم ندین که مجبور میشم ببندم تاپیکُ! RE: دِلـــــَم♥____♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 01-02-2014
دلم گاهی
یک کلبه می خواهد یک کلبه ی چوبی کناردریا شایدهم وسط جنگل دلم بوی چوب باران خورده ی غم گرفته می خواهد یک دنیاآرامش یک بغل عشق اماامشب زیرنورنقره ای گون مهتاب درست همان زمان که خیالت پهن میشودبرصحنه ی چشمانم دلم گرمای وجودت راصدای گرمت رابرپیکره ی گوشم می خواهد دلم بوسه های پاکت رابرگونه های ازشرم سرخ شده ام می خواهد دلم امشب یک بغل "تو" می خواهد ![]() RE: دِلـــــَم♥____♥ - haste2 - 02-02-2014 09189482476 ![]() RE: دِلـــــَم♥____♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 02-02-2014 (02-02-2014، 14:49)haste2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یعنی چی؟! RE: دِلـــــَم♥____♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 03-02-2014 ![]() گاهی خودت نیستی وخودت نبودن را دوست داری...!! گاهی خودت نیستی و خودت نبودن می شودلکه ی ننگت...توی دلت... گاهی خودت هستی وخودت بودن رابا عمق دلت می خواهی...!! گاهی خودت هستی وخودت بودن می شود آینه ی دق....!! این روزها من....نه خودم هستم....نه خودم نیستم... این روزها نمی دانم به کدامین من لبخند بزنم...وبه کدامین من دهن کجی کنم...!! این روزها یا مال من نیست......یامن مال این روزها نیستم.....!!! حالم بداست.....کمی....شایدزیاد....!!!! RE: دِلـــــَم♥____♥ - sara mehrani - 03-02-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() בلـــَم گرفتــﮧ… از همــﮧ ی بــی تفآوتــی هآ… از همــﮧ فــَرآموشی هآ… از هَمﮧ بــی اعتمــآدی هآ… کــآش معلــمی بود و انشـ ـ ـــآیی مــی خوآســت… “روزگــآر خوב رآ چگونــه مــی گــُذرآنید ؟” RE: دِلـــــَم♥____♥ - † αƖιєη † - 05-02-2014 (03-02-2014، 14:46)sara mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید خوده نویسنده مطلب اینارو بزنه |: |