![]() |
تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ (/showthread.php?tid=73046) صفحهها:
1
2
|
تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - I LOVE YOU FARHAD - 10-12-2013 دقت کردین هروقت یه خواب خوب میبینی صبح پاشی یادت نمیاد اما کافیه یه خواب ناجور ببینی ، تا شیش ماه تو مخته! •.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین تو امتحانا آدرنالین خون میزنه بالا فعالیت غیر درسی زیاد میشه؟؟؟من که کلا حموم رفتنم ۵ دقیقه بیشتر نمیشد ۳ ساعت تو حموم بودم به اندازه ۱ سال هم لباس شستم •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین با کار خوابیدن آدمم کار دارن؟؟!! قبل ۱۲ بخوابیم میگن مرغی؟ بعد از ۱۲ بخوابیم میگن جغدی؟ راس ۱۲ بخوابیم میگن بمیر بابا با این سر وقت خوابیدنت………….. چه غلطی کنیم بالاخره؟!!!!! تو بگو چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟خداااااااا •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• حالا دقت کردین همیشه وقتایی که با یکی ، شریکی چیپس یا پفک می خوری .. هی توهم داری که در حقت اجحاف شده ..! •.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین: اگه بچه ها لیوان بشکنن : ای دست و پا چلفتی … -اگه مامانه بشکنتش : قضا بلا بود -اگه باباهه بشکنتش : این لیوان اینجا چیکار میکنه…!!تو خونه ی ما که دقیقا همینه شما چطور؟ •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین وقتی حقیقت رو می دونین، گوش دادن به دروغایی که طرف مقابل داره واست میبافه چقدر لذت بخشه؟! •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• تا حالا دقت کردین وقتی واسه دل خودت موهاتو درست میکنی چقدر خوشگل میشه ولی وقتی میخوای بری مهمونی یا عروسی بعد از ۳ ساعت کلنجار رفتن شبیه خربزه میشی؟ •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین موقع امتحان سوالاتی رو که بلدیم با خط نستعلیق می نویسیم، ولی اونایی رو که بلد نیستیم با بدترین خط می نویسیم ! •.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین قبلاً هر چی موبایل کوچکتر بود با کلاس تر بود،الان هر چی بزرگتر باشه!!! •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• دقت كردین وقتی كلید ندارین هیچ كس تو خونه نیس ولی وقتی دارین همه توخونن!!! •.•.•.•.•.•.•.••.•.•.•.•.•.•.•.• تا حالا دقت کردین هروقت بخواین زود بخوابین همه تا نصفه شب بیدار میمونن ولی وقتی بخواین دیر بخوابین همه ساعت 9 شب میگیرن میخوابن؟!!!! خیلی بده •.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.•.• دقت کردین هر وقت عجله داری کارها به خنسی میخوره اما وقتی وقت زیاد داری همه چی جوره جوره ؟ RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - عاشق الکترونیک - 13-12-2013 عالی بود حال کردم ممنون RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 13-12-2013 آخ گفتی! واقعا حقیقت داره RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - امیر حسین 1374 - 13-12-2013 خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب بود RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ - 13-12-2013 دقیقا>>>>>>>>> ![]() ![]() ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - ✿viℴℓℯt - 13-12-2013 زدی تو خال دقیقا RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - کیان444 - 13-12-2013 نه دقت نکرده بودم ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - بغض ابر - 13-12-2013 من که دقت کردم ناجور مخصوصا اون لیوانه دقیقا واسه ما اینجوریه RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - sara:aramis - 13-12-2013 منم دقت کردم.......... من بعد از مدت زیادی تونستم این پروفایلمو باز کنم هورااااااااااااااا ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟2♥♥♥♥♥♥ - k1.. - 13-12-2013 اره دقت کردم موضوع با حالی بود |