![]() |
|
بیا تو همه چی پیدا میشه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: بیا تو همه چی پیدا میشه (/showthread.php?tid=73786) |
بیا تو همه چی پیدا میشه - kimi jOoOn - 12-12-2013 مورد داشتیم دختره به علت برودت هوا زیر ساپورتش شلوار گرم کن پوشیده :| . . . مورد داشتیم که ﺑﭽﻪ ۶ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺁﻳﭙﺪ ﻣﻴﺨﻮﺍست اونوقت ﻣﻦ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺁﺭﺯﻭﻡ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺑﺰﺍﺭﻩ ﺩﺳﺘﮕﻴﺮﻩ ﭼﺮﺥ ﺧﻴﺎﻃﻴشو ﻳﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﭽﺮﺧﻮﻧﻢ :oops: . . . مورد داشتیم پسرا خودشونو پشت کلیپس دخترا قایم کردن تا استاد نفهمه که دارن چرت میزنن! . . . مورد داشتیم که دعا دعا میکرده هوا سردتر شه…. بوتایی که تو حراجی پارسال خریده بپوشه ! . . . مورد داشتیم دختره توی اتاقش درو میبسته صدای آهنگشو زیاد میکرده تا بوی سیگارش بیرون نره…! :| . . . مورد داشتیم که دختره استاتوس زده : همه پسرا مزخرفن!! اوسگول اولی : خیلی باحال بود ! اوسگول دومی : با اینکه پسرم ولی باهات موافقم! اوسگول سومی : وای چقدر قشنگ می نویسی عمق نوشته هات رو دوس دارم روی صحبت من بیشتر با اون اوسگول عزیز،اوسگول چهار هستش اینو واسه چی share کردی !!!؟ :| . . . مورد داشتیم که ﻃﺮﻑ ﺍﻧﻘﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷته شبیه {همه ﻣﻮﺍﺭﺩ} ﺷﺪه ! میگن واسه کسی بمیر که واست تب کنه ! کسی تب نکرد؟ یه خورده ؟ عطسه؟ سرفه ام نبود؟ کسی هست اصلا؟ از دسته: طنز نوشته های خنده دار, چرت نوشت برچسب ها : جک بامزه طنزنوشته 93 لطیفه خنده دار واسه کسی بمیر که واست تب کنه جوک جدید فوتبالیست ها من موندم کارتون فوتبالیستا چرا کرنر یا ضربه ایستگاهی نداره ؟ یعنی رسما درک دوران کودکیمون در حد سیفون توالت بوده :| از دسته: خاطرات بامزه, طنز نوشته های خنده دار جوک کلاس دانشگاه وقتی میخوای صبح بری دانشگاه و ﺗﻮﯼ تخت خوابتی : ﺳﺎﻋﺖ ۶ﺻﺒﺤﻪ ، ۵ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭼﺸﻤﺎتو ﻣﯿﺒﻨﺪﯼ و یه دفه چشماتو باز می کنی می بینی ساعت شده ۷:۴۵دقیقه :| حالا ﺗﻮﯼ ﮐﻼﺳﯽ : ﺳﺎﻋﺖ ۹:۳۰ﺻﺒﺤﻪ ، ۵ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭼﺸﻤﺎتو میبندی ﻭ بعد باز می کنی ﺳﺎﻋﺖ هنوز ۹:۳۱ ﺩﻗﯿﻘﻪ س :| از دسته: دانشگاه, طنز نوشته های خنده دار, مورد داشتیم ! کلیپس طلا مورد داشتیم دختره مهریش یه کامیون کلیپس طلا بوده ![]() باید رفت باید رفت ؛ گاه از قلب کسی ، گاه جفت پا تو صورت کسی … مورد داشتیم ورودی ۹۲ التماس میکرده به مسئول آموزش که بره اون کلاسی که دوستش هست :lol: گفتم : خواهر حجابت ! چیزی نگفت … دوباره گفتم : خواهرم حجابت ! برگشت گفت : چی ؟ گفتم: اِوااااااااااااااااا خاک بر سرم تو پسری مگه جیگر ؟ یکی از مزایای بنیادین کیلیپس اینه که کمک میکنه دخترو از پسر تشخیص بدیم :| فکر کنم تنها راه باقی مونده همین باشه ! مورد داشتیم دختره عکس گذاشته نوشته : من بدون کلیپس ![]() “این از کجا اومد؟” چیست ؟ رایج ترین سوال در کلاس های ریاضی یه وقتایی هم باید دستتو بذاری روی شونۀ بعضیا و بگی : نــه … خوشـــــــــــــم اومـــد … از اونی که فکـــــــــر می کردم ؛ آشـــــــــــــغال تـــری .. . . . شمایی که تا دو روز پیش “چشم چشم دو آبرو” میکشیدی . . . واسه ما “خط و نشون” نکش ! . . . بـــرای تنـــوع هـــم کـــه شـــده . . . یــه بــار ” آدم ” بـــاش . . . . . . جدایی از تو آنقدرها هم تلخ نبود ! گــَس بود ! باید صــبر کرد تا مزه اش از دهن برود . . . . . . آهای دوست من ؛ سگ ولگرد , هر عابری را چند قدم بدرقه می کند…! . . . ﺍﮔـﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻦ ﺣــــــﺮﻑ ﻭﺍﺳـﻪ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﺪﺍﺭﻡ … ﺣﺮﻓﺎﻡ ﺑـــﻪ ﺳﺎﻳﺰ ﮔﻮﺷﺖ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻩ ﺟـــــــــــــﺭ ﻣﻴـــــﺨﻮﺭﯼ … . . . بی رحمی ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺍﻣﺎ ﺣﻮﺍست ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﮐﻦ ، ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩﻡ ﺩﺭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ! مشکل از خود ماست ! واسه کسی که یه قدم واسمون برمی داره، دو کیلومتر پیاده می ریم . . . . . . یـه رابـطـه فـقـط مـخـصـوص دو نـفـره… ولـی بـعـضـی احـمـق ها، شـمـارش بـلـد نـیـسـتـن ! . . . امــــــــان از روزی که یــــــــه ۲زاری , خـــودشو تــــراول فــــــــــرض کنـــــه ! . . . تمـــام غصــه هــایــی را کـــه بــرایـــت خـــوردم! بـــالا مــی آورم طـــعـــم بـــیهودگـــی مــیــداد…! . . . زمانی آرزوی هر روز دیدنت را داشتم، اما هر روز ندیدنت آرزوی امروز من است . . ! . . . بعضیا کات مات حالیشون نیست ! فقط دوس دارن بازی کنن ! . . . بعضیا لازمه کنارت نباشن . . ! کنارت که باشن تنهاتری . . ! پس خواهشن نباش . . ! کـمـیّت مهم نیست ! کـیـفـیـت مهمه که توام نداشتــی ! . . . فهمیدهام که نفرت هم مثل دیگر احساسات مثل عشق ، قیمت دارد تنفر را هم نباید خرج هر کسی کرد . . . . . . تمام زندگی ام را میدهم که برگردی و همین که برگشتی بگویم: “دیگر نمی خواهمت گــ ــمــ ــشــ ــو” . . . پر گرفتم حتی پرواز را هم تجربه کردم ای کاش زودتر می رفتی . . . . . . به بعضی ها هم باید با متانت خاصی گفت : لطفا یه دهن برامون خفه شو … . . . بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی … . . . محبت هایت را شمردم ! درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد … . خیلی وقت است که کــــات گفته ام . . . ولی تو همچنان برایم بــــازی میکنی . . . . . . آن روز ها هیچ چیزمان به هم نمیخورد ، اما الان حسابی حالم از تو به هم می خورد . . . . . . این روزها قدم که میزنم ، منحرف میشوم به سمت چپ ! در قلب من چیزی سنگینی می کند مدام … باید بیرون بیندازمت … . . . واقعا چه فایده ؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهم … . . . می دونی چیه رفیق؟ اگه از زندگی کسی می ری بیرون ، سعی کن کامل بری بیرون حتی پوست تخمه هاتم جمع کنی با خودت ببری… . . . مقصر خود ماییم عشق را به کسانی ارزانی میکنیم که از زندگی ، جز آب و علف روزانه، نه میفهمند , نه میخواهند! اولا به نظر می رسید که زندگی بی تو یعنی هیچ … حالا که رفتی فهمیدم که فقط به نظر می رسید … . . . یه بیماریه مادرزادیه لاعلاج داریم : “هرکی رو میبینیم فکر میکنیم آدمه” . . . یه سری آدما رو نباید بالا برد باید بالا آورد . . . . . . در کودکی در کدام بازی ، راهت ندادند ، که امروز ، اینقدر دیوانه وار ، تشنه ی “بازی کردن” با آدم هایی؟! . . . گاهی چه اشتباه از کــاه ، کـــوه میسازیم بایـــد به چــارپـایـان میـــدادیم بخـــورنشان . . . گاهی هرگز نرسیدن بهتر است مثلا” هرگز نرسیدن تو بـــه من . هیــس ! کــــمی آرامــــتـــر تنـــــها شــــو بی صـــــدا تــــر بـــشــــکــــن آهــــســــتــــه تـــر سراغـــــش را بگـــــیـــــر مـــمــــکــن است بــــیـــدار شــــود وجــــــــدان نــــــداشتــــــه اش ! . . . به بعضیا باید گفت یه برنامه بذار دیگه نبینمت . . . . . . یاد گرفتم دستانم اینبار که یـــخ کرد دیگر دستانت را نگیرم آستین هایم از تو با ارزشتر و ماندنی ترند . . . مثل لیوانی شده ام که لبه اش پریده باشد! تشنه که شدی مراقب باش ! عجیب وحشی ام… . . . آب نریختـــــم که برگردی آب ریختـــــم تـــا پاک شود هر چه رد پای توست ، از زنـــدگیـــ ام…! . . . چـه تـجـارت نـاشـیـانه ای بـود آن هـمـه نـازی کـه مـن از تـو خـریـدم . . . همه می خواهند جای تو را بگیرند بی آنکه بدانند تو هم دیگر جایی نداری … . . . گاﻫﯽ ﺷﺎﯾﺪ ﻻﺯﻡ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﺑﺒﺮﯾﻢ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﺒﻮﺩﻧﺸﺎن ﺑﻮﺩﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ! . . . پایان سریال دروغ هایت بود آخرین لبخندت و چه ساده بودم من که تا تیتراژ پایانی به پای تو نشستم … . . . گفتی : “منو فراموش کن” اما بپرس “ارزش به یاد موندنو داری ؟؟؟” . . . تلفنت بوق اشغال میزند ، گوشی را بد گذاشته ای یا دلت را ؟. به سلامتی پدر ومادر… که همیشه از آرزو هاشون گذشتند بخاطر آرزوهای بچه هاشون . . . به سلامتی خودمون، که توی پلک زدنامون یاد کسایی هستیم، که بد کردن باهامون . . . سلامتی کسی که دیگه بهش زنگ نمیزنم اما اگه بفهمم خطش خاموشه دق می کنم ![]() . . . به سلامتی خودمون که خیلی وقت ها فقط سکوت کردیم و هیچ حرفی نزدیم . . . بسلامتی عاشقی که ازش پرسیدن چرا ناراحتی؟ گفت تاحالا پشت ماشین عروس عشقت بوق زدی؟ . . . ب سلامتی خودم ک بودنم واسه هیشکی مهم نیس… . . . به سلامتی اونیکه فکر میکنیم فراموشش کردیم ! اما یه شب که خوابشو میبینیم کل روز پکریم … به سلامتى مامان و بابام که از بچه شانس نیاوردن ! . . . به سلامتی ایرانسل که به آدم میفهمونه که: قبول کردن بعضی پیشنهادها فقط از اعتبار آدم کم میکنه! . . . به سلامتی اونایی که با هر چی بُر خوردن آس موندن… . . . به سلامتی پدر بزرگـا که یه بار هم خوجگل و جیگر و عسیسم نگفتن . . . ولی با زنشون ۵۰ سال عاشقانه زندگـــی کردن . . . ! . . . به سلامتی اونا که نامـــــردیای زمـــــونه نامـــــردشون نکرد . . . کی اشکاتو پاک میکنه وقتی تو پادگانی ! دست رو موهات کی میکشه وقتی که مو نداری ! به سلامتی همه سربازا ! . . . سلامتى همه اونایى که همیشه تو جمع میگن و میخندن ولى دو دقیقه که باهاشون تنهایى حرف بزنى میفهمى یه دنیــــــا غصه دارن . . . هر وقت شک می کنم ؛ به عشق ، به خنده ، به مهر ، به گرما ، حتی به خاک … هر وقت گم می کنم ؛ راهم را ، آسمان را ، حتی خودم را … به مادرم نگاه می کنم … به سلامتی همه مامانا . . . به سلامتی دیگ که خودشو سیاه میکنه تا مردمو سیر کنه نه اون کسی که مردمو سیاه میکنه تا خودشو سیر کنه … . . . به سلامتی کسی که کمرمو شکست ولی من هنوز دولا دولا دوسش دارم … . . . سلامتی رفیقی که وقتی بهش میگی دلم گرفته بیا بریم بیرون ، فق ط یک کلمه میگه “ساعت چند ؟؟”ئ به سلامتی پدری که “نمی توانم” را در چشمانش زیاد دیدیم، ولی از زبانش هرگز نشنیدم… . . . به سلامتی پدری که طعم پدر داشتن رو نچشید، اما واسه خیلی ها پدری کرد . . . به سلامتی پدری که لباس خاکی و کثیف می پوشه می ره کارگری، برای سیر کردن شکم بچه اش، اما بچه اش خجالت می کشه به دوستاش بگه این پدرمه… . سایر جملات زیبا در ادمـــه مطلب . . سلامتی اون پدری که شادی شو با زن و بچه اش تقسیم می کنه، اما غصه شو با سیگارش… . . . به سلامتی پدری که کفِ تموم شهر رو جارو می زنه، که زن و بچه اش کف خونه کسی رو جارو نزنن… . . . همیشه مادر را به مداد تشبیه می کردم، که با هر بار تراشیده شدن، کوچک و کوچک تر می شود… ولی پدر یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ می کند، خم به ابرو نمی آورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست فقط هیچ کس نمی بیند و نمی داند که چه قدر دیگر می تواند بنویسد… . . . پدرم هر وقت می گفت “درست می شود”، تمام نگرانی هایم به یک باره رنگ می باخت… . . . خورشید هر روز دیرتر از پدرم بیدار می شود اما زودتر از او به خانه بر می گردد. . . . وقتی پشت سر پدرت از پله ها میای پایین و می بینی چه قدر آهسته می ره، می فهمی پیر شده! وقتی داره صورتش رو اصلاح می کنه و دستش می لرزه ، می فهمی پیر شده! وقتی بعد غذا یه مشت دارو می خوره، می فهمی چه قدر درد – داره اما هیچ چی نمی گه! و وقتی می فهمی نصف موهای سفیدش به خاطر غصه های تو هستش، دلت می خواد بمیری… لباس پدرم بوی خاک می دهد ، دست هایش بوی نان به سلامتی همه پدرهای زحمتکش … . . . سلامتیه اونی که فکر میکنیم تونستیم فراموشش کنیم اما وقتی تنهاییم تو سکوت شب ، میبینیم که چقدر دلمون هواشو کرده !!! . . . به سلامتی کاج که تو اوج یخ بندون زمستون ذات سبزش رو نشون میده وگرنه تو تابستون که هر علف هرزی ادعای سبزی داره … . . . به سلامتی اون رفیقایی که واسه دوستاشون آچار فرانسه ن ولی حتی یه دونه انبردست هم پیدا نمیشه پیچای دلشون رو شل کنه بلکه کمتر بگیره و پیچای چشاونو سفتر کنه تا کمتر چکه کنه … . سایر جملات به سلامتی در ادامه مطلب . . به سلامتی اون دختری که گفت “درسته ماشین نداره اما دوستم که داره” . . . سلامتی دهه شصتی ها که ماشین کنترلی نداشتن ولی یه نخ دومتری به ماشین پلاستیکیشون میبستن و ذوق دنیارو میکردن که ماشینشون ۲ متر عقب تر از خودشون راه میره ! . . . سلامتی بیمارایی که نمیشه رفت عیادتشون … . . . من نمیدونم چرا مردم میگن شب های پاریس ، شبای لوس آنجلس ، شبای روم !!! به نظر من شب های ایران از همه زیباتره … به سلامتی همه ی مردم ایران ! . . . به سلامتی دلمون که مثه جیبمون هیچی توش نیست ! . . . به سلامتی سرمای نبودنت که گرمای تابستون جلوش کم میاره … . . . سلامتی همه ی آدمهایی که تنها هستن اما ته دلشون همیشه میگن بازم عیب نداره خدا رو که داریم … . . . به سلامتی اون لامصبایی که از زندگیمون رفتن … اما از این دل لعنتی نرفتن ! . . . سلامتیه اونایی که براشون مهم نیست عشقشون قشنگترین موجود دنیا باشه ، فقط میخوان کسی کنارشون باشه که بشه باهاش قشنگترین دنیا رو ساخت … . . . به سلامتی اونی که آرزو بود … نفس بود … آرامش بود … رویا بود … ولــــی خاطره شد … بغض شد … درد شد … کابوس شد … . . . خدایا بالاتر از بهشتت نیز جایی هست ؟ برای این دستان پینه بسته ، برای این کوه و تکیه گاه ، آری پدرم را می گویم … کجا را وعده خواهی داد ؟ به سلامتی پـــــــــــــــــدر … . . . ادعای عشق میکنیم و فراموش کرده ایم رنگ چشم های مــــــــــــادرمان را !!! به سلامتیشون … . . . برای سلامتی رفیقی که همه حرفاش از رفاقت ، صداقته ! . . . ما ۳ چیز را در دوران کودکی جا گذاشته ایم : شادمانی بی دلیل دوست داشتن بی دریغ کنجکاوی بی انتها به سلامتی روزهای خوب زندگیمون … . . . به سلامتی اونایی که شکست خوردن و تنها شدن اما باز تاریخ تولد طرف رمز گوشیشونه … . . . به سلامتی کسی که به نبودنش عادت کردی ولی دلت بودنش رو میخواد … !!! . . . سلامتیه اونایی که این روزها نه برای کسی ، نه برای عشقی ، نه برای جایی ، نه برای چیزی بلکه دلشون برای خودشون تنگ شده ؛ خود خود خودشون ! . . . یه جایی هم هست بعد از کلی دویدن یهو وایمیسی ، سرتو میندازی پایین و آروم میگی “دیگه زورم نمیرسه” به سلامتی آدمای باصداقت … . . . سلامتی همه اونایی که آرزو بودند ، ولی خاطره شدند ! . . . به سلامتیِ همه ی اونایی که توی پیری پدر ، یادشون نرفته وقتی بچه بودن کی کولشون میکرد … . . . به سلامتی اشکهایی که تو خلوتم میریزه تا هر بی لیاقتی نبینتشون … . . . به سلامتی خودمون که توی پلک زدنامون یاد آدمهایی هستیم که بد کردن باهامون ! RE: بیا تو همه چی پیدا میشه - ღ ツ setareh ツ ღ - 06-01-2014 از دسته: طنز نوشته های خنده دار, چرت نوشت برچسب ها : جک بامزه طنزنوشته 93 لطیفه خنده دار واسه کسی بمیر که واست تب کنه جوک جدید فوتبالیست ها ![]() ![]() ![]() کپی کردی نه؟ ![]()
RE: بیا تو همه چی پیدا میشه - kimi jOoOn - 07-01-2014 (06-01-2014، 20:27)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا
RE: بیا تو همه چی پیدا میشه - MONA-GH - 22-01-2014 اسپم نديد مام انگشتامونو نياز داريم RE: بیا تو همه چی پیدا میشه - بهاره222 - 24-01-2014 عالی بود مرسییییییییییییییییییییییییییی RE: بیا تو همه چی پیدا میشه - kiyarmin - 24-01-2014 مرسی
|