![]() |
هرکی عاشقه بیاد تو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: هرکی عاشقه بیاد تو (/showthread.php?tid=73873) |
هرکی عاشقه بیاد تو - kimi jOoOn - 13-12-2013 رای من مهم نیست که وقتی کسی تنهاست به فکر من باشه برای من این مهمه که وقتی اطرافش شلوغه ? قلبش به خاطر من میتپه . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ای کاش که از حال دل من خبرت بود / ای کاش دمی ار سر کویم گذرت بود من مرغ اسیرم که ندارم پر پرواز / ای کاش که کاشانه من زیر پرت بود . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * میدونی چرا ستاره ها به هم چشمک میزنن ؟ میخوان به ما بفمونن تو سکوت و فاصله هم میشه گفت دوست دارم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این همه رنجی که دنیا بر سر ما میکند / غیر ما هر که باشد ترک دنیا میکند بارها گفتم که فردا ترک دنیا میکنم / چون به یاد تو می افتم امروز و فردا میکنم . . . میدونی چرا ستاره ها به هم چشمک میزنن ؟ میخوان به ما بفمونن تو سکوت و فاصله هم میشه گفت دوست دارم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این همه رنجی که دنیا بر سر ما میکند / غیر ما هر که باشد ترک دنیا میکند بارها گفتم که فردا ترک دنیا میکنم / چون به یاد تو می افتم امروز و فردا میکنم . . . جایت همیشه سبز است در خلوت خیالم / خوبم به خوبی تو گر چه نپرسی حالم . . . میگم شبا ستاره ها تا میتونن دعات کنن / نورشون رو بدرقه پاکی خنده هات کنه . . . حباب ها همیشه قربانی هوای درونشان میشند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تو مانند کبوتر ها نجیبی ? تو مثل داستانهای عجیبی گناه من چه بود که گفتی ? از این پس از نگاهم بی نصیبی . . . عاشقان را خوش دلی تقدیر نیست ? با چنین تقدیر بد ? تقدیر نیست از غمش با ناله ها همدم شدم ? ذره ذره آب گشتم ? کم شدم آخر آتش زد دل دیوانه را ? سوخت بی پروا ? پر پروانه را عشق من ? از من گذشتی خوش گذر ? بعد از این حتی اسم من را هم مبر . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سلام ای بی وفای بی مروت / سلام ای ساز گیتار محبت سلام کردم نگی تو بی وفائی / وگر نه ما که عاشقیم بی مروت ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به ستاره های کم نور قناعت کن ? که ستاره های بزرگ زودتر به چشم میآن و تو نگاه همه جا میگیرن . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلا در عاشقی ثابت قدم باش / که در این ره نباشد کاری بی اجر دلم رفت و ندیدم روی دلدار / فغان از این تطاول ? آه از این زجر . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تکرار همه چیز تو دنیا خسته کننده است ? اما تو مثل نفسی تکرارت تضمین زندگی منه . . . دوستت دارم . . . عشق توئی عاشق منم ? دریا توئی قایق منم اگر دزدیدند قایقت را ? غم مخور ? سارق منم !! عشق یعنی استخوان و یک پلاک / سال های سال تنهای تنها زیر خاک . . . گر جفای روزگار تکه کند قلب مرا / روی هر تکه نویسم نام تو را . . . لیمو نخور ترش کنی منو فراموش کنی ! هندونه بخور ناز کنی ? منو همیشه یاد کنی !! معمولا آدما از اینکه بعد از مرگ فراموش بشن وحشت دارن ولی چه سخته زنده باشی و فراموش بشی . . . آنفدر راه کشیدم ره جهان سیر شدم / صورتم گرجه جوان بود ولی پیر شدم در غریبی پنجه حسرت به دیوار کشیدم / غریبی نکشیدی که بدانی چه کشیدم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فکر نکن مسافری و من فقط راه عبور . تکیه کن به من عزیزم ? من همونم سنگ صبور . . . ه چـشـمـهـایـت بگــو نـگـاهـم نـکـنـنـد بـگـو وقـتـی خـیـره ات مـی شـوم سرشـان بـه کـار خـودشـان بـاشـد … ! نـه کـه فـکـر کـنـی خـجـالـت مـی کـشـم هـا نـه ! حـواسـم نـیـسـت عـاشـقـت مـی شـوم . . مثل ستاره تو قشنگی، اما تنها فرقی که داری، اون ها زیادن تو تکى! برایم مثل بهار می مانی آمدنت را همیشه تحویل می گیرم … دلم میخواهد عاشق باشد عقلم میخواهد عاقل باشد این میگوید زود باش آن میگوید دور باش احساسم این روزها دوشیفت کار میکند و حقوقش را از من میگیرد . . . دوستی با تو برایم بوی ریحان می دهد بی تو اما باغ ریحان بوی زندان می دهد ” دل ” اتفاقی ترین اشتباه دنیاست ! بسته میشود آنجا که نباید کنده میشود از جایی که نباید . . . هــزار بـار آمـدم خطــت بزنم از قلبم خود خودت را یــادت را اسمــت را امــا فقط قلبــم پر شد از خط خطی های عاشقانـه ! با تو خواهم بود هرکجا که باشی و ذهنت را سرشار از امید خواهم کرد و دیگر هیچ گاه غم به سراغت نخواهد آمد حتی اگر الان بعد از ظهر دلگیر جمعه باشد… عشق دلم میخواهد کسی باشد ، خوب باشد ، مهربان باشد ، بس باشد و همه ی این بودن هایش فقط برای من باشد ، فقط برای من ! چقد دلم تنگ شده واسه شنیدن تپش های پر اشتیاق قلبت … که نفس هام رو به احترامش نگه میداشتم … تنها تو رو می بینم ،لحظات با تو بودن را و یک زندگی شیرین را ! و آخر سر نیز رویاهای عاشقانه ام را با تو … عزیزم هیچ میدانی جزئیات چشمهایت کلیات زندگی من است !؟ RE: هرکی عاشقه بیاد تو - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 13-12-2013 من نیستم پس نظر نمیدم!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: هرکی عاشقه بیاد تو - kimi jOoOn - 13-12-2013 (13-12-2013، 11:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هرجوراحتی اق پسرررررر ![]() RE: هرکی عاشقه بیاد تو - ana16 - 13-12-2013 اینجا جاش نیست ![]() ![]() ![]() ![]() RE: هرکی عاشقه بیاد تو - kimi jOoOn - 13-12-2013 ینی چی اینجا جاش نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() RE: هرکی عاشقه بیاد تو - گل رز آبی...!!! - 13-12-2013 ممنونم RE: هرکی عاشقه بیاد تو - شیدا=هیوا - 14-12-2013 عالی بو ممنون |