![]() |
جرات کن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جرات کن (/showthread.php?tid=7388) صفحهها:
1
2
|
جرات کن - Hamidreza jefri HHH - 17-05-2012 جرات کن و قدر شناسانه تبسمی کن وقتی روزی جدید شروع می شود ، جرات کن و قدر شناسانه تبسمی کن وقتی به تاریکی رسیدی، جرات کن و اولین کسی باش که شمعی روشن می کند وقتی بی عدالتی وجود دارد، جرات کن و اولین کسی باش که ان را محکوم می کند وقتی به دشواری برخورده ای، جرات کن و به کارت ادامه بده وقتی به نظر میرسد زندگی به زمینت میزند،جرات کن و با زندگی بستیز وقتی احساس خستگی می کنی، جرات کن و به راهت ادامه بده وقتی زمانه سخت می شود، جرات کن و از ان سخت تر شو وقتی عشق ازارت می دهد،جرات کن و دوباره عاشق شو وقتی کسی را در رنج دیدی، جرات کن و اورا التیام بده وقتی کسی را دیدی که گم شده است،جرات کن و راه را به او نشان بده وقتی دوستی به زمین افتاد،جرات کن و اولین کسی باش که دستش را بسویش دراز می کند وقتی احساس شادمانی می کنی،جرات کن و دل کسی را شاد کن وقتی روز به انتها می رسد،جرات کن و به این احساس برس که بیشترین تلاشت را کرده ای جرات کن و به بهترین کسی که می توانی تبدیل شو همیشه جرات کن RE: جرات کن - bahar31 - 17-05-2012 هست را اگر قدر ندانی میشود بود و چه تلخ است هست کسی بود شود . اینجا کسی جرات ندارهههههههههه RE: جرات کن - 3vda - 17-05-2012 وقتی بی عدالتی وجود دارد، جرات کن و اولین کسی باش که ان را محکوم می کند کی ما رو آدم حساب میکنه؟! ![]() وقتی عشق ازارت می دهد،جرات کن و دوباره عاشق شو این ی اشتباه بزرگه(هرچی بیشتر دستو پا بزنی بیشتر فرومیری.) ولی با بقیش موافقم.! عالی بود. ![]() RE: جرات کن - بهار2 - 17-05-2012 با3vdaموافقم. RE: جرات کن - Hamidreza jefri HHH - 18-05-2012 جامعه ی ما اینجوریه وگر نه که نمیتونه اینارو انجام بده RE: جرات کن - AmItiSe - 18-05-2012 کسی هست جرات داشته باشه به یکی که عاشقش بگه عاشقشه ![]() ![]() RE: جرات کن - estella - 18-05-2012 جرات کن بزنی تو دهن هر ادم گردن کلفتی RE: جرات کن - sama1 - 19-05-2012 عالی بود عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه بله من این کارو کردم البته دوستم بهش گفت که من عاشقشم (18-05-2012، 12:33)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله من این کارو کردم RE: جرات کن - 3vda - 19-05-2012 (18-05-2012، 12:33)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره،من... ![]() RE: جرات کن - خلیلی - 19-05-2012 مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() |