![]() |
دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) (/showthread.php?tid=74115) |
دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) - F A R D I N - 14-12-2013 دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) ﺑﻪ ﺗﻮ ﺳﻮﮔﻨﺪ ، ﺑﻪ ﺭﺍﺯ ﮔﻞ ﺳﺮﺥ ﻭ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻋﺸﻖ ﻓﻨﺎ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺯﯾﺒﺎ ﻧﯿﺴﺖ ، ﺁﻧﭽﻪ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﺗﻮﯾﯽ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺁﻏﺎﺯ من و ﻟﺤﻈﻪ ﯼ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﻨﯽ . . نه روز و نه شب ، تنها شمارش نفس های تـــو ، عمر من است ! . . مثل باران های بی اجازه وقت و بی وقت در هوایم پراکنده است و من بی هوا ناگهان خیسم از او ! فرستنده : حدیث . . تکثیر ﺗﻮ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪگیم ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺸﻨﮕﺘﺮﯾﻦ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ نمی ﺷﻮﺩ ! . . ***که ام گرفته بود گفتم مرا بترسان ؛ دستم را رها کرد نفسم بند آمد … فرستنده : دلآرام . . با تو خیابان های زیادی را قدم … که نه ، پر زده ام ! . . تمام شعرهایم در وصف نیامدنت است اما اگر روزی ناگهان ناباورانه سر برسی از شاعر بودن استعفا میدهم و نقاش میشوم و تا ابد نقش پرواز میکشم …. . ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺗﺎﻕ ﮐﯿﻬﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﯿﺴﺖ ﻭﻗﺘﯽ که ﻣﻦ ﺩﺭ ﻋﺮﺽ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻮ ﮔﻢ میشوم !!! فرستنده : حمیدرضا . . دلم یک خیابان میخواهد که بشود در آن با تو قدم زد جایی که مردمش زبان ما را بلد نیستند و من به زبان خودمانی هی بگویم دوستت دارم و عابران درگیر این کنجکاوی باشند که من چه میگویم که تو اینطور میخندی !!! فرستنده : نیما۸۶۱ . . تو زیباترین تابلوی دیوار زندگی منی … کاش داوینچی تو را می دید ! . . برای دیدارت زمان تعیین نمیکنم ، شاید ساعت حسادت کند و خواب بماند ! . . تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام آرامش … باش ، حتی همین قدر دور ! فرستنده : دلآرام . . آغوشِ تو که باشد ، خواب دیگر بهانه ای برای خستگی نیست و تپشِ های قلبت میشود لالاییِ کودکانه ام … کنارم بمان ؛ میخواهم صبح چشمانم در نگاه تو بیدار شوند ! . . شمردن بلد نیستم اما تا دلت بخواهد دوست داشتن بلدم یک وقتهایی هم می شود که یکی را دوبار دوست داشته باشم ! فرستنده : مهرداد مقدس . . بوسیدمت و شکوهمندترین تاریخ دوران من در جغرافیای وجودت شکل گرفت ! کاش تاریخ دوباره تکرار شود … . . به ریل های قطار نگاه کن ، همیشه دستهایشان در دست همدیگر قفل است ، گرچه گاهی زیر خرمنی از سنگ باشند … عاشقانه بودن ها را باید ستود ! فرستنده : مترسک . . در مسلک من معنی پرواز چنین است : با بال شکسته به هوای تو پریدن … . . دلم فیلم بلند می خواهد ؛ یک واقعیت عاشقانه پر از سکانس های با تو بودن و یک دکمه ی تکرار ! فرستنده : مهرداد مقدس . .. . اینچنین دلبرانه میان دشت قدم نزن بگذار خورشید حواسش به آفتابگردان ها باشد … . . لازم نیست مرا دوست داشته باشی چون من تو را به اندازه هردومان دوست دارم … . . چهار فصل کامل نیست ! هوای تو ، هوای دیگریست … فرستنده : مهرداد مقدس . . به هر کسی میرسی می گوید : آدم فقط یکبار عاشق می شود … دروغ است ، تو باور نکن ! مثلا خود من هر روز دوباره عاشقت می شوم !!! . . عشق این است که جغرافیایی نداشته باشد و تو تاریخی نداشته باشی ! . . سرم را روی شانه ات بگذار تا همه بدانند “همه چیز زیر سر من است ! فرستنده : مهرداد مقدس . . حتی در خیال تو بودن می ارزد به داشتن خیلی ها … . . ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﮐﻮچکم فرﻣﺎﻧﺮﻭﺍﯾﯽ میکنی ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻧﺎﺋﺐ ﺍﻟﺴﻠﻄﻨﻪ ﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﺪ ﭼﻪ ﻟﺬﺗﯽ ﺩﺍﺭﺩ بهترین ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺩﺍﺷﺘﻦ ! فرستنده : مترسک . . مرسی که هستی و هستی را رنگ می آمیزی هیچ چیز از تو نمی خواهم فقط باش ، فقط بخند ، فقط راه برو … نه !!! راه نرو … میترسم پلک بزنم و دیگر نباشی ! RE: دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) - saeedh sohrabifar - 18-12-2013 چه دنیای عجیبی است.همه میگویند,حرف دلت را بزن! اما هروقت حرف دلم را زدم, دل همه را زدم! RE: دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) - king0fkings - 18-12-2013 دلم یک خیابان میخواهد که بشود در آن با تو قدم زد RE: دلنوشته و جمله اس ام اسی عاشقانه (آذر ۹۲) - ḲℑℳℐÅ - 26-12-2013 دلم هرروزبهانه ات رامیگیرد........چه کندبیچاره.....اوهم به توعادت کرده بود........... ![]() ![]() |