انجمن های تخصصی  فلش خور
نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: ماشین ها و موتور های روز دنیا (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=21)
+---- انجمن: عکس ماشین ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=51)
+---- موضوع: نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی (/showthread.php?tid=74305)

صفحه‌ها: 1 2


نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی - لی مین هو3 - 15-12-2013

نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی 1
در حالی محصول شرکت نیسان ژاپن امسال روانه بازار ایران شد که نام این خودرو از ایلات ایرانی گرفته شده بود.
نام خودروی نیسان قشقایی، از ایل قشقایی ایل بزرگ در جنوب و جنوب غربی ایران گرفته شده و شرکت نیسان دلیل انتخاب نام قشقایی برای یکی از جدیدترین و با کیفیت‌ترین خودروهای شاسی بلند (suv) نیسان ژاپن را توانایی‌های این خودرو در عملکرد مناسب در شهرها و بیابان‌ها و مناطق صعب‌العبور و کوهستانی عنوان کرده است.

گفتنی است طراح این خودرو، استفان شوارز، که فردی انگلیسی است، محصول خود را با نام قشقایی به بازار عرضه کرده و دلیل انتخاب این اسم را مقاومت، چابكی و پایداری قشقائیان ایرانی ذكر كرده است. قشقایی كه در توصیف استفان شوارز، خودرویی جمع و جور، جا دار و پر طاقت بوده، مناسب زندگی شهری ساخته شده و در عین حال این خودرو مناسب سفرهای طولانی جاده‌ای در میان شهرها است.

نیسان قشقایی محصول سال ۲۰۰۷ است که اولین بار در سال ۲۰۰۶ در نمایشگاه پاریس در معرض عموم به نمایش درآمد. نیسان قشقایی (به انگلیسی Nissan Qashqai) خودروی چندمنظوره چابک از شرکت ژاپنی نیسان است که در سال ۲۰۰۷ میلادی به بازار عرضه شد.


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - bieber fan - 15-12-2013

همینو کم داشتیم ک چنتا چشم کوچولو بیان اسم ایل ایرانیو رو ماشین درب و داغونشون بذارنDodgy


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - لی مین هو3 - 15-12-2013

(15-12-2013، 15:11)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
همینو کم داشتیم ک چنتا چشم کوچولو بیان اسم ایل ایرانیو رو ماشین درب و داغونشون بذارنDodgy
 از خدامونم باید باشه ماشین به این خوبی


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - بنیامین 2 - 05-04-2014

هم گفتم رفتی نوشتی تو این سایته!!!نچ نچ نچ


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 06-04-2014

من آخر نفهمیدم ژاپن یا چین؟؟


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - لی مین هو3 - 06-04-2014

برو بابا من اصن نمی دونم تو کی هستی؟


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - بنیامین 2 - 06-04-2014

(06-04-2014، 0:02)لی مین هو3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
برو بابا من اصن نمی دونم تو کی هستی؟
تو خماریش بمونcrazy


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - لی مین هو3 - 06-04-2014

(06-04-2014، 0:01)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
من آخر نفهمیدم ژاپن یا چین؟؟
همون ژاپن

(06-04-2014، 0:07)بنیامین 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
(06-04-2014، 0:02)لی مین هو3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
برو بابا من اصن نمی دونم تو کی هستی؟
تو خماریش بمونcrazy
می خوای بگو می خوای نگو اصلا مهم نیستUndecided


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای چینی - بنیامین 2 - 06-04-2014

باشه نمی گم


RE: نام ایرانی برای خودروی زیبای ژاپنی - لی مین هو3 - 06-04-2014

مسخره فهمیدم Dodgy
می دونستی که خیلی بووووووووووووق هستی:angry2: