انجمن های تخصصی  فلش خور
دلیل حذف نام مهران مدیری از تبلیغات تهران ۱۵۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: دلیل حذف نام مهران مدیری از تبلیغات تهران ۱۵۰۰ (/showthread.php?tid=76076)



دلیل حذف نام مهران مدیری از تبلیغات تهران ۱۵۰۰ - Mohammad 77 - 23-12-2013

محمد ابوالحسنی تهیه‌کننده «تهران 1500» درباره عدم نام‌بردن از مهران مدیری در تبلیغات تلویزیونی فیلم «تهران 1500» اظهار کرد:از سوی بازرگانی صدا و سیما به ما اعلام شد که نام ایشان را از تیزرها حذف کنیم.

به گزارش ایسنا، وی استقبال از این فیلم را بسیار خوب عنوان کرد و ادامه داد: اما متاسفانه اکثر سینماهای شهرستان‌ها به دلیل اینکه به حوزه هنری تعلق دارد،‌ به فیلم «حوض نقاشی» اختصاص پیدا کرده و سایر سینماها هم در اختیار «رسوایی» قرار گرفته و تقاضاهای زیادی داریم تا این فیلم در شهرها هم اکران بیشتری داشته باشد که امیدوارم بعد از 20 فروردین ماه این اتفاق بیفتد.این تهیه‌کننده خاطر نشان کرد: تعداد سینماهای «رسوایی» دو برابر «تهران 1500» است، اما مجموع فروش این فیلم 1/5 برابر از فیلم ما بیشتر است که این نشان می‌دهد استقبال از فیلم ما بسیار خوب بوده است.

ممنوع شدن اعلام نام مهران مدیری از سوی بازرگانی صدا و سیما در حالی است که برنامه «سین مثل سریال» شبکه یک که در طول ایام نوروز به نظر سنجی برنامه‌های سریال‌های تلویزیونی می‌پرداخت‌، بارها نام مهران مدیری جزو گزینه‌هایش بود و در نظر سنجی نهایی نیز رتبه سوم بازیگران مرد را کسب کرد.



RE: دلیل حذف نام مهران مدیری از تبلیغات تهران ۱۵۰۰ - ♥neda♥ - 23-12-2013

واقعا که...
ممنونHeart