![]() |
جملات طنز((می پوکی از خنده)) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جملات طنز((می پوکی از خنده)) (/showthread.php?tid=76302) |
جملات طنز((می پوکی از خنده)) - lady snow white - 24-12-2013 من نمی فهمم مگه تو ریه ی دبیرستانی ها دستگاه تصفیه ی هوا وجو داره یا ته کفششون یخ شکن دارن؟؟؟ بعد دن به دقیقه این دبستانی هارو تعطیل می کنن!!!1 عااااااااااقااااااااااااااا من اعتراض دارم. کی پاسخگو ا؟؟؟؟؟!! . . . دفت کردین که مغز انسان پرکاربردترین عضو بدنه. اون همه بیستوچهار ساعت روز سیصدوشصتو پنج روز سالو کار میکنه و از لحظه ی تولد کارش آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه که ما وارد سالن امتحانات میشیم؟؟؟؟!!! . . . یه ضرب المثل هست که میگه شانس یه بار در خونه ی آدمو میزنه بدشانسی دستش رو از رو زنگ برنمی داره بدبختی هم که کلا کلید داره...!!! . . . گوگل جان! ای دانا ای عقل کل بذار حداقل دوتا حرف از نوشتمو تایپ کنم بعد حدس بزن!!! آبرو حیثیتم رفت جلو بابام!! وااااااااااللللللللللااااااااا!!! . . . از فواید انگشت کوچیک پا اینه که اسباب و اثاثیه ی منزل رو تو تاریکی برات پیدا میکنه!!! . . . یه شب بالاخره مچ هندزفری رو درحالیکه داره خودشو گره میزنه میگیرم...!!. . . تا حالا شده وسط خنده هاتون یه دفعه صدایی شبیه خرناس توله شیر دربیارین؟؟!!! خیلی لحظه ی باشکوهیه!! . . . به امید روزی که بعضیا بفهمند وقتی تلفن آنتن نمیده داد زدن مشکلی رو حل نخواهد کرد...!! الهی آآآآآآآآمیییییین . . . به تعدادی راننده تاکسی جهت تحلیل مسائل سیاسی نیازمندیم...!!! . . . بعضیا دیگه کم مونده برن تو دستشویی عکس بگیرن بذارن تو آلبومشون بالاشم بنویسن من و پی پی جون یه روز خوب...!!! والا! . . . ماشین لباسشویی ما جدیدا پیشرفت خوبی داشته. به جز رنگ آمیزی لباس های سفید رفته تو کار ابرو باد کردن لباسا!! امروز تی شرتم رو با رنگ جدید و طراحی کلاسیک تحویلم داد!! . . . به نظر من دماغ باید بالای چشم باشه. چون که آدم بتونه چشمشو زیر پتو نگه داره ولی دماغشو بیرون پتو!!! مگه نه؟؟!! . . . اگر چکیده ی تبلیغات ماهواره ها را ملاک قرار بدهیم مردم ایران کچل های دماغ گنده ی چاقی هستند که پوکی استخوان و ناتوانی جنسی دارن و می خواهند یک هفته ای ویزای کانادا بگیرند اما قبل از آن باید اعتیاد خود را ترک کنن...!! . . . یکی از افتخاراتم اینه که هیچ افتخاری ندارم...!!! . . .اگه صبح تا شبم بیکار باشی هیچکی بهت زنگ نمی زنه... ولی همین که جایی باشی نتونی حرف بزنی... کریم خان زند و آقا محمدخان قاجار و صادق هدایت و زن سوم فردوسی و شوهر اول پروین اعتصامی و... بهت زنگ میزنن!!! . . . عدم امنیت یعنی... توی یه توالت باشی که فاصله ی سنگ توالتش تا در بیش از یک متر باشه درش قفل نداشته باشه و رو به بیرون باز باشه... همش باید نیم خیز و آماده مثل خط شروع دوی سرعت فیگور بگیری...!! . . . هم انجمنی های عزیز! ممنون که مطالبو خووندید اگه حال کردید...سپاسم بدید که ممنون میشم ![]() RE: جملات طنز((می پوکی از خنده)) - دیانا2 - 24-12-2013 عالی بود اولی رو راست میگی ها ولی فردا چهار شنبه تعطیلللللللللللللللللللللل RE: جملات طنز((می پوکی از خنده)) - reza40 - 25-12-2013 خیلی علی بود ممنون RE: جملات طنز((می پوکی از خنده)) - teen555 - 25-12-2013 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیلی باحال بود RE: جملات طنز((می پوکی از خنده)) - رکسانا25 - 25-12-2013 خوووووووووووووب بید |