![]() |
جملات غمگین زیبا برای امضا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جملات غمگین زیبا برای امضا (/showthread.php?tid=76559) صفحهها:
1
2
|
جملات غمگین زیبا برای امضا - رکسانا h/2 - 25-12-2013 ********************/ عذرت خواهی ، حرمت داره..... یه نفر غرورش و میشکنه...... بخاطر تو..... از کنار معذرت خواهی ساده رد نشو... شکستن غرور به این راحتی ها نیست که فکر میکنی ... سعی کن بفهمی *********************************** آدمی غــــــرورش را خیلی زیاد . شاید بیشتر از تمـــــــام داشتــه هــــایــش دوست می دارد حالا ببین اگر خودش غـــــــرورش را بـــه خـــــاطــــر تـــــو نادیده بگیرد ، چه قدر دوســتت دارد ! و این را بِفهــــــــــــم آدمیــــــــــزاد ! ******************** گـاهــــی لال مـــی شود آدم ... حـرف دارد ؛ ولـــی .... کلمه نـدارد ... !!! **************************** کسانی هستند از جنس "شــــیشــــه" زود میشــــکنند!.... امّـــــــا... ناجـــــور می بُـــــرّند!.... ******************** یک تلنگر هم کافی بود برای اینکه بشکنم، به هر حال، ممنون از مشتت... ************************************* اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی، دیگه مــن ، مــن نیستم ! مــن همینی ام که میبینی ! مغــازه کـه نیســت دکــور بچینــم بــرات ...!!! ******************************** همیشه پشت جمله ی : " عیبی نداره مهم نیس " یک دل شکسته خوابیده... شک نکن... *********************************** بهترین دوستم آینه است وقتی من گریه میکنم او نمیخندد!!! ************************************ عمیقاً مایلم « ماهی » باشم! ماهی حافظه اش هشت ثانیه است بی هیچ « خاطره » ای ..... ******************************************** چرا مرا به شهر بازی آورده ای من اصلا بازی بلد نیستم باختن من که به رخ کشیدن ندارد! خدایا به من نخند ************************************* سلامتیه اونایی که از هر انگشتشون یه 1000تا هنر میریزه... میرنجونن.. میسوزونن.. میشکونن.. له میکنن .. نابود میکنن.. هستی به باد میدن.... و سلامتیه اونایی که جز دوست داشتن این موجودات هنرمند با همه وجودشون هیچ هنر دیگه ای ندارن ******************************** وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ متوجه میشی که جــــــای بعضیا ، الان تو زندگیت خالــــــی نیست که هیـــــچ ... اون موقعشم زیـــــــــــادی بوده ... !! ****************************** تن من زخـمی است... یک خـراش کمتر یا بیشتر چه فرقی دارد؟ راحـت باش... ****************************** حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد... ************************************ مردی و نامردی، جنسیت سرش نمی شود معرفت که نداشته باشی ، نامردی !!! ****************************** اینجا زمین است... زمین گرداست... تویی که مرا دورزدی... فردا به خودم خواهی رسید! حال وروزت دیدنیست... *********************************** [/size] یک رنگ که باشی چشمشان را میزنی این دوره دوره رنگین کمان هاست *********************************** عجب نقاش ماهری بود ... در یک چشم به هم زدن ... روزگارم را سیاه کرد ... *********************************** کودکی در نقاشی خود خورشید را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر افتاب نسوزد . ********************************** ببخش ... نگران نباش .... اگه کسی با بخشیدن کوچیک میشد ... خدا اینقدر بزرگ نبود *********************************** بهم گفتن ببخش ... بخشش از بزرگانه .... من بخشیدم ...ولی کسی بهم نگفت بزرگ شدی همه گفتن ... بلد نبودی حقت رو بگیری ********************************** کی گفته حتما برای عاشق شدن باید قیافه و ظاهر رو دید؟؟؟؟ .... اگه اینطوره پس ما چرا عاشق خداییم؟؟؟؟ ... ********************************* بهم گفتی بی احساسم ؟؟؟؟؟؟هع فقط خواستم بگم تو در حدی نیستی که احساست کنم .... چه برسه به اینکه احساسات خرجت کنم ... ********************************* اگه دوست داشتین نظر و سپاس بدید [/size] RE: جملات غمگین برای امضا - hadi0120 - 09-03-2014 آنکه میرود نمی فهمدولی آنکه بدرقه میکند خوب میفهمد کاسه آب معجزه نمیکند. RE: جملات غمگین برای امضا - امیررضا* - 13-05-2014 اسپم ها پاک شدند. لطفا اسپم ندهید. RE: جملات غمگین برای امضا - CHRISRO0NALDO - 14-05-2014 جهانم بی تو الف ندارد ...
![]() RE: جملات غمگین برای امضا - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 22-05-2014 به سلامتی دلم که هزار بار شکست ولی هنوزم شکستن بلدنیس. RE: جملات غمگین برای امضا - šhεïdα - 22-05-2014 اینجا زمین است... زمین گرداست... تویی که مرا دورزدی... فردا به خودم خواهی رسید! حال وروزت دیدنیست... RE: جملات غمگین زیبا برای امضا - hokm - 21-07-2014 اگه رنگارنگ بود بهتر بود مطلبتون.ولی در کلا زیبا بود RE: جملات غمگین زیبا برای امضا - sharlot - 22-07-2014 به سلامتي اونايي كه فكر ميكرديم 1 رنگن
ولي...
بعد فهميديم مدادرنگي46 رنگن
![]() RE: جملات غمگین زیبا برای امضا - SARAa2 - 22-07-2014 قشنگ بود RE: جملات غمگین زیبا برای امضا - ربیکا - 22-07-2014 عالی بود ![]() ![]() |