![]() |
20 روش برای گفتن دوستت دارم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: 20 روش برای گفتن دوستت دارم (/showthread.php?tid=768) |
20 روش برای گفتن دوستت دارم - parya2 - 27-11-2011 20 روش برای گفتن دوستت دارم : با استفاده از این 20 روش گفتن دوستت دارم به هش نشان دهید که قلب شما متعلق به اوست: 1_ یک کیک سفارش بدهید که بر روی آن نوشته شده باشد (دوستت دارم). 2_ باعشقتان زمانی که یکی از برنامه های مورد علاقه ی وی از رادیو یا تلویزیون در حال پخش شدن است تماس بگیرید. 3_ دسته گلی به وسیله یکی از دوستان به دست وی برسانید. 4_ یک کارت عاشقانه با جمله ی دوستت دارم برای او ایمیل کنید. 5_ یک انگشتر یا چیزی که نام معشوقتان بر رویش Hک شده باشد به وی هدیه دهید. 6_ برایش یک تصویر که توسط شما قاب و امضاء شده بفرستید. 7_ به وی از طریق مسنجر یا روشی دیگر پیغام صوتی دهید. 8_ چند یادداشت عاشقانه اطرف خانه یا جایی که وی بتواند ببیند بگذارید. 9_ بر روی آینه حمام یک جمله عاشقانه برایش بنویسید. 10_ برای او یک نامه یا یک کارت پستال ایمیل کنید. 11_ یک کارت پستال با طرح قلب برایش بفرستید. 12_ یک شعر عاشقانه برای او بنویسید . 13_ مطلبی از روزنامه یا مجله مورد علاقه اش بیرون بیاورید. 14_ یک اسکرین سیور درست کنید و خودتان بر روی کامپیوتر محل کارش نصب کنید. 15_ برایش یک بسته شکلات به همراه یک کارت بفرستید . 16_ یکی از عکس های وی را نقاشی کنید. 17_ یک قلب بر روی درخت مورد علاقه او Hک کنید. 18_ چیزی را که همیشه وی به آن نیاز داشته برایش تهیه کنید. 19_ ترانه خواصی را در برخی مواقع برای او گوش کنید. 20_ رمان عاشقانه بخصوصی را تحت این عنوان که شخصیت هایش ششبیه به شما 2 نفر هستند برایش هدیه کنید. ![]() ![]() ![]() RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - deymon 20 - 27-11-2011 اینا قدیمی شده امروزه باید رو راس باشی ![]() RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - paniz - 27-11-2011 ممنونم ![]() RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - parya2 - 27-11-2011 (27-11-2011، 14:02)paniz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش میکنم پانیذ جون RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - ارتین - 27-11-2011 خوب بود ممنون RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - mohamad66 - 27-11-2011 دخترا خنگ نیستن بهتر از ما می فهمن اگه لو رفتیم چی بکنیم؟ ![]() RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - hossein. - 19-08-2012 (27-11-2011، 15:34)mohamad66 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه دختری رو دوست داری و میخوای بیشتر بهش ثابت کنی باید این کارا رو بکنی الکی خدارو خوش نمیاد RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - الی جیجر - 19-08-2012 برو بابا عشق کجا......دوست داشتنمون کجا بود همش خیابونیه .....کو؟توالان مرد میبینی ک حرفش واقعامرد باشه.....نوچ نیس پس دوسداشتن بخوره تو سرشون هه دوستداشتن؟؟؟؟؟ RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - lakyboy - 19-08-2012 الان دختر درست حسابی هم واسه عاشقی پیدا نمیشه RE: 20 روش برای گفتن دوستت دارم - پارمیداnbp - 17-09-2012 جنابان پسر باید خدومتتون عرض کنم کهدخترای حسابی که سراغ شماها نمیان الکی خودتونو جو میدین ![]() مرسی پریا جون ولی ایناکه خیلی از مد افتادن ![]() |