![]() |
بے פֿـــیال ! ! ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: بے פֿـــیال ! ! ! (/showthread.php?tid=78061) صفحهها:
1
2
|
بے פֿـــیال ! ! ! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 02-01-2014 ![]() مـטּ פֿـــیلے وقتـہ از ڪسے ناراحت نمیشم ... تمام سختیش یـہ פֿـنــבـہ زورڪیـہ , و شونـہ بالا انــבاخــتــטּ الڪیـہ ... פֿـیلے وقتـہ פֿـیلے از چیزارو میــבونم , و פֿـــوבمــو میزنم بـہ نــבونستــטּ ... سخــتیش یـہ لحظـہ حرف عوض ڪرבنـہ , و بے פֿـــیال شــבنـہ ... بے פֿـــیال ! ! ! ![]() هیچ اتفاق خاصی نیفتاده فقط زنی تصمیم گرفته خودش را از بلند ترین آسمان خراش شهر پرتاب کند بعضی مردها به اندازه ی یک ارزن هم جربزه ندارند فقط قرص ماه که پیدا می شود تمام دیوانگیشان را با چند لیوان آب بالا می اندازند و بعد آرام و بی صدا به صحنه ی حوادث روزنامه ها زل می زنند دست خودشان که نیست دست سیگار و چایی ست که پشت بند روزنامه ها هر روز در مسیر زندگیشان اتفاق می افتد! من اما تا اطلاع ثانوی از مسیر تمام بادها عبور می کنم و آنقدر رژیم می گیرم که وقت برخورد با زمین گوشتهایم له نشوند ! من دیوانه ی مفردی هستم که از درد دوست داشتن تو آجر به آجر بالا رفته ام حالا وقتش رسیده با یک پرش از ارتفاع چشمهایت مچ تمام انگشتهای شهر رابگیرم و به سمت متلاشی شدنم نشانه روم. ![]() گاهی حساسیت هایمان کودکانه میشود….!!! بی منطق میشود.. از دست خارج است،، کنترل این احساس.،،،، ولی کاش بفهمند کودکانه دوست داشتن… بی ریا ترین دوست داشتن است!!! . ![]() یادت هست…؟! روزی پرسیدی این جاده کجا میرود…؟! و من سکوت کردم… دیدی …! جاده جایی نرفت…! آن که رفت ، تو بودی راهی نمیبینم ، آینده پنهان است اما مهم نیست همین کافیست که تو راه را میبینی و من تو را . . . . ![]() چه تکلیـــــفِ سنگینـــــی ست این … بلا تکلیـــــفی ..! وقتی نمیدانم .. دارمـــــت ………. یـــــا .. ندارمـــــت ![]() . ﯾﻪ ﻭﻗﺘــــــﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﻫﻤﻪ ﻧﮕﺮﺍﻧﯿـــﺎﺕ ﻭ ﺩﻟﺘﻨﮕﯿﺎﺕ ﻣﯿﺸــﻪ ﯾﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﻜﻮﺑﻦ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗــــﺖ "ﺑﻬﻢ ﮔﯿﺮ ﻧـــــــﺪﻩ، ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻧﺪﺍﺭﻡ !.. . ![]() حسرت یعنی رو به رویم نشسته ای و باز خیسی؟ چشمانم را آن دستمال خشک و بی احساس پاک کند. حسرت یعنی شانه هایت دوش به دوشم باشد اما نتوانم از دلتنگی به آن پناه ببرم. حسرت یعنی تو که در عین بودنت داشتنت را آرزو میکنم………..!! . ![]() . زمیـــن قانـون عجیبی دارد… هــفت میلیـــارد آدم… و فقـط بـا یکی از آنهــا احساس تنهـایی نمی کنی و خدا نکـــنه کـه آن یـک نفـــر تنهایت بگــــذارد، آن وقت حتی با خودت هـــم غریبـه می شوی.. ﺭﻓﺘــﻦ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺳﺖ … ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﻨﺪ ﻗــﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺷﺪ ! ﻭﻟﯽ ﺑــﺮﺍﯼ ﻓﺮﺍﻣـﻮﺵ ﮐﺮﺩﻥ … ﺑﺎﯾﺪ ﭼﻨــﺪ ﻗــﺮﻥ ﺑﮕﺬﺭﺩ ! ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﯾﮏ ﻋﻄـــﺮ ، ﺗﻤﺎﻡ ﺧﺎﻃـﺮﺍﺕ ﺭﺍ ﺯﻧــﺪﻩ ﮐﻨــﺪ !!! . تکثـــیر مــے شـــونــد و نــمے مــیرند … سلـــولـــ های خـــاطـــره ات در مـــن … . دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم … ![]() RE: بے פֿـــیال ! ! ! - Mσηѕтєя Gιяℓ - 02-01-2014 واییی مشید این عکسه منو یاد قدیما انداخت :'( ![]() RE: بے פֿـــیال ! ! ! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 02-01-2014 (02-01-2014، 17:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اواتارم بود یه زمان هوووووووووووووف یادش بخیر ![]() RE: بے פֿـــیال ! ! ! - இFATEMEHஇ - 12-02-2014 میســـی مهشیــدی !!! RE: بے פֿـــیال ! ! ! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 19-02-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() در این هیاهوی شلوغ ” یادت لحظه ای مرا گم نمیکند” و به هرجا میروم پیش تر از من آنجاست ! . . . یادت برایم همانند قصه سیگار پیرمردیست که سالهاست میگوید نخ آخر است … . . . تو” آن نیستی که به یادت بیاورم ، "تو” آن همیشه ای که به یادم می مانی . . . . . . دریــا مــیشــوم؛ وقتــی هــر شــب در بستــرم، یــــاد تــو جــاری ســت؛ مثــل رود . . . . . . زیباست یادت، اگر خودت بودی چه غوغایی میکردی! . . . در دفتر دل یاد تو سر مشق من است یاد من هم نکنی , یاد تو تکلیف من است . . . . . . تو مرا فریاد کن ای هم نفس / این منم آواره ی فریاد تو این فضا با بوی تو آغشته است / آسمانم پر شده از یاد تو . . . . … . . یادت … پرچم صلحیست، میان ِ شورش ِ این همه فکر… . RE: بے פֿـــیال ! ! ! - I LOVE YOU FARHAD - 19-02-2014 ممنون ![]() خیلی قشنگ بود ![]() RE: بے פֿـــیال ! ! ! - samira malik - 19-02-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بے פֿـــیال ! ! ! - جواد89 - 27-02-2014 ههههه ![]() RE: بے פֿـــیال ! ! ! - armin^ - 27-02-2014 اورین اورین بعضیهاش به دلم نشست RE: بے פֿـــیال ! ! ! - F A R ! N - 27-02-2014 اینارو از تو فیسکوک گرفتم (: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |