![]() |
اکورد اهنگ امیر تتلو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: اکورد اهنگ امیر تتلو (/showthread.php?tid=79733) |
اکورد اهنگ امیر تتلو - leilajoon♥♥ - 08-01-2014 آکورد آهنگ به حرف من گوش کن از امیر تتلو F Dm F Dm دل منو میشکونی به این آسونی بگو چی شد اونهمه گریه هات A Eb Gm میگفتی میشیم جدا یه روزی از همدیگه چرا F Dm F Dm حالا ام داری میگی دیگه نمیتونی بمونی حتی یه لحظه با من A Eb Gm میری و خونه میشه واسه ی همیشه پر غم Bb Am C Bb Dm تو به حرف من گوش کن نگو منو فراموش کن نگو برو A Gm تو بمون پیش من بی معرفت نزار تنهام Bb Am C Bb Dm تو به حرف من گوش کن نگو منو فراموش کن نگو برو A Gm تو بمون پیش من نزار بشیم جدا F Dm F Dm نمیدونم که یهو چی شدش اصلا که میگذری اینقدر راحت ازم A Eb Gm ولی من هنوز میمیرم واسه چشمات به خدا قسم Dm F هنوزم میخوام سر رو پات بزارم هنوزم رو تو همون حسو دارم A Gm بگو تو هم دلت واسه من تنگ شده جواب بده به سوالم ...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آکورد آهنگ می ترسم از امیر تتلو E Am اگه تو با من بمونی عاشقترینم عزیزم Am Dm اگه بگی فراد میری امروز میمیرم عزیزم Dm Am اگه بخوای بهم بگی میرم و دیگه نمیام Am E7 E منم میمیرم نمیتونم دیگه دنبالت بیام Am E7 E Am Dm آخه بی تو می ترسم ببین خالیه دستم تنهام نذار دیگه ، دیوونه Am E7 E Am Dm بی تو می میرم اگه دستاتو نگیرم غم توی این خونه میمونه Am E7 E Am من چقدر غمگین و خستم تو چه خوبی خوش به حالت Am E7 E Am من چه تنها من چه بی کس تو دنبال عشق و حالت Am E7 E Am من بدون تو می میرم تو عین خیالتم نیست Am E7 E Am تو نمیدونی که بی تو خنده توی کار من نیست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آکورد آهنگ برگرد از امیر تتلو Dm Bb یه دیونه مونده اینجا که بهونت و میگیره Dm C یه دیونه که اگه یه روز نبینتت میمیره Bb Dm یه کسی مونده هنوزم تو همین گوشه کنارا Dm C که واسش وقتی تو نیستی حتی یک ثانیه دیره C Dm تو مثل همیشه نیستی چی میشه بیای دوباره Dm C Am همه لحظه های من بی تو غمگین و گریه داره C Dm واسه من بی تو مرگ و زندگی هیچ فرقی نداره Dm C Am تو رو دوست دارم و بی تو دل من بی کس و کار Dm Am c Dm (برگرد بیا پیشم بزار باز با تو عاشق زندگی شم Dm Am c Dm برگرد بیا پیشم بزار با تو خوبیا همیشگی شن)2 Dm c Bb Dm من همونم که میگفتی بمیر می مردم میگفتی بخند می خندیدم ولی یه روز خوش ندیدم Dm c Bb Dm من همونم که به سازت می رقصیدم هر شب فقط خواب تو رو می دیدم از رفتنت می ترسیدم C Dm اگه تو باشی حال من خوبه Dm C Am قلبم تو سینه واسه تو می کوبه C Dm اگه باشی من عشق ترینم Dm C Am بهترین مرد رو زمینم Dm Am c Dm (برگرد بیا پیشم بزار باز با تو عاشق زندگی شم Dm Am c Dm برگرد بیا پیشم بزار با تو خوبیا همیشگی شن) لطفا خواهشا نظر یا سپاس بدید ![]() ![]() RE: اکورد اهنگ امیر تتلو - mamad.2013 - 23-01-2014 ایولحال کردم RE: اکورد اهنگ امیر تتلو - morteza_bf - 23-01-2014 تو به حرف من گوش کن فوق العادس حتما گوش کنید RE: اکورد اهنگ امیر تتلو - Arsalan16 - 08-02-2014 ع ا ل ی ب و د ا ![]() به نوعی خوب بود ![]() RE: اکورد اهنگ امیر تتلو - leila♥♥ - 10-02-2014 عاشق اهنگ های عمو تتلم ![]() RE: اکورد اهنگ امیر تتلو - teen555 - 17-03-2014 خیلی عالی |