![]() |
برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) (/showthread.php?tid=8036) |
برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - Hamidreza jefri HHH - 30-05-2012 منطقه1 روزها برق باشد، شبها به علت برهم خوردن مجالس پارتی از ساعت 20 تا 3 صبح برق برود منطقه 2-3 مانند بالا منطقه 4 روزی نیم ساعت برق نباشد جهت اعمال قانون و یکنواخت سازی منطقه 5 روز 2 ساعت به اضافه 5 ساعت تنبیه سال 1342 که منطقه به شرکت برق بدهکاربود( پرونده موجود است) منطقه 6 صبحها که نور کافیست، برق نباشد برای شب هرکسی برق میخواهد برگه درخواست برق پُر شود بخش اداری پیگیری نماید منطقه 7 بیخود کردن برق میخواهند یک روز درمیان کافیست کسی اعتراض کرد آب شرب آن خانوار قطع شود تا عبرت سایرین گردد منطقه 8 منزل مادر خانم بنده آنجاست همیشه برق باشد منطقه 9 منزل خودمان آنجاست جهت رعایت عدالت فقط 20 دقیقه دم صبح برود منطقه 10 منزل باجناق آنجاست، آنچنان برق برود و بیاید که تمام لوازم صوتی وی بسوزد تا رویش کم شود منطقه 11 به کل برق نباشد (دلیل خواستند گاز قطع شود) منطقه 12-13 بچه محلهای قدیم آنجا سکونت دارند عاشق فوتبال هستند شبهایی که فوتبال دارد برق باشد منطقه 14-15-16 برای از بین بردن پاتوقها شبها کلا برق لازم نیست منطقه 18-19-20 روزی نیم ساعت به دلخواه شهردار مناطق منطقه 21-22 بخشنامه شود که اختراع برق توسط ادیسون شایعه بوده RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - mohammad12 - 01-06-2012 جالب بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - mohsenniceboy - 01-06-2012 آخه اگه من نباشم کی میخواد مزه بریزه اینجا تا مشتری جم شه . فکرشو کرده بودی ؟ ولی قسمت 21 و 22 جالب نبود . بقیشم بد نبود . در کل شاید بشه گفت با کمی تخفیف قابل تحمل بود ( این هم طرز رفتار جدید بنده خوشتون اومد . فکر کنم همینو خواسته بودین ؟ ) RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - Hamidreza jefri HHH - 01-06-2012 نه بابا کی اینو خواست همون محسن باحال باشی بهتره ![]() RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - mohsenniceboy - 01-06-2012 خودت گفتی یادت رفته ! دیروز . تو پارک کلی که نه ولی یه کم به حرفات فکر کردم . دیدم اینجوری بهتره . عشق میکنی با ضد حال بودن !:cool: RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - Hamidreza jefri HHH - 01-06-2012 دمت انلاین ولی دیگه ضد حال نزن همون محسن قبلی بهتره من اونو دوست دارم RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - mohsenniceboy - 01-06-2012 شوخی کردم . خیلی خوب بود ! گریه نکن RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - Ξrιc logιc - 01-06-2012 باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - mosi_danger - 01-06-2012 baba khili khosham omad nice RE: برنامه قطع برق در مناطق مختلف تهران(طنز) - benyamin - 02-06-2012 اورین |