![]() |
|
سری 1 اس ام اس های تنهایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری 1 اس ام اس های تنهایی (/showthread.php?tid=80680) |
سری 1 اس ام اس های تنهایی - ~Mahnaz~ - 12-01-2014 کوچیکتر که بودم فکر میکردم تنهایی یعنی وقتایی که هیشکی خونه نیست ! . . تنهایی یعنی شب ها اونقدر شعر بخونی و رو تختت فکر و خیال کنی تا بالاخره با اشک خوابت ببره و من همیشه اینگونه می خوابم … . . تنهایی با ت شروع می شود … با هیچ چیز تمام نمی شود ! فرستنده : محمد۰۲۶ . . به یاد تنهایی ام افتادم که هیچکس سکوتش را نشکست “جز خیال تو” . . گاهی آنقدر تنها می شوم که خدا هم به تقدیر می گوید : کمی مهربانتر باش ! . . تو نمیدانی که تمام لحظات بی تو را با تو گذراندم به تنهایی … . . تنهایی یعنی یک نفر خیلی کم است ! . . تکان می دهد خانه را سالی که می آید … سرگرمیِ خوبی ست : تو عکسِ قابت را و من قاب عکست را عوض می کنم و آغاز می شود سال تنهایی ! . . تنهایی یعنی آرزوی مرگ کنی تا حتی شده برای تشییع جنازت یه عده دورت جمع بشن … . . آدم ها با هم ها و بی هم ها ، زوج و فرد و منی که انگار با پلاک تنهایی هیچ راهی به محدوده ی زوج و فرد ندارم … . . درد دارد کسی تنهایت بگذارد که به جرم با او بودن همه تنهایت گذاشتند ! . . نه تو رفتی نه من … تمام این تنهایی به خاطر آمدن یه غریبه بود ! . . تو هم برو تا مبادا از آنان که تنهایم گذاشتند جا بمانی ! . . تنهاییِ بعد از تو ، تنهاییِ قبل از تو نیست !!! . . چه کسی گفته که من تنهایم ؟؟؟ من ، سکـوت ، خاطرات ، بغض و اشک همیشه با همیم … بگذار تنهایی از حسودی بمیرد ! . . تنهایی چه دلچسب تر میشه ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﺁﺩﻣﺎ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻥ نیستن ! . . بیخودی وابسته نشید چون بیخودی تنها میشید ! . . شُکر که اگر تو نیستی ، تنهایی هست ! . . همه چیزم را با تو قسمت کردم جز تنهایی ام را هیچ چیزت را با من قسمت نکردی جز تنهایی ایت را . . زندگی چه اتفاق غم انگیزیست وقتی تنهاییت سالها از تو بزرگتر باشد ! . SMSkhor.IR . تنهایی را نمی توان تنهایی شکست داد … . . نشستم ، خسته شدم ؛ دیگر قایق نمیسازم … پشت دریاها هر خبری که میخواهد باشد باشد ؛ وقتی از تو خبری نیست قایق میخواهم چکار ؟ مرا همین جزیره کوچک تنهایی هایم بس است ! . . از تنهایی ام ژاکتی بافته ام ، به گرمی آغوش تو نیست ولی بی منت است و همیشگی … . . و چه خوب است گاه گاهی دروغ بگویی به دلت و نگذاری که بداند بی نهایت تنهاست ! . . و هیچکس نفهمید که چه شدم … من نه ماه بودم نه خورشید اما هیچ دلی سراغ مرا از آسمان تنهایی اش نگرفت ! گویی ابرها هیچ اند و فقط ابرند و باید ببارند … و من تنها باریدم ! . . تنهایی شاید روز آدم را خراب نکند ولی شب ها را نابود میکند ! . . گاهی “تنهایی” یعنی خیلیا در “حدت” نیستن … . . تنهایی یعنی : محدود شدن در بی نهایت یک نبودن … . . گاهی سخت می شود … دوستش داری و نمی داند دوستش داری و نمی خواهد دوستش داری و نمی آید دوستش داری و سهم تو از بودنش فقط تصویری است رویایی در سرزمین خیالت دوستش داری و سهم تو از این همه ، تنهایی است … . . من به اندازه تمام تن ها … تنهایم ! RE: سری 1 اس ام اس های تنهایی - !~IмДи~! - 19-01-2014 مرسی .. خیلی خوبه کارت .. ادامه بده .. +1 s( سپاس ) v V tnX خیلی خیلی خوب ..مرسی |