![]() |
|
باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! (/showthread.php?tid=81006) |
باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - ~HiSssh~ - 14-01-2014 هیچوقت همسرتون رو به خاطر عیب هایی که داره سرزنش نکنید چون اون بنده خدا به خاطر همین عیب ها بوده که نتونسته از شما بهتر پیدا کنه ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ عزیزم خیلی وقته می خوام یه موضوعی رو بهت بگم اما روم نمی شه… من… من عاشقت شده ام با من ازدواج می کنی ؟ به نظرت این متن رو واسه اونی که دوستش دارم بفرستم خوبه؟ گفتم تو دختری، اخلاق دخترا رو بهتر می شناسی! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ یه سوال دارم چرا وقتی شلوار سفید میپوشی ، خاکی که میشه رنگش سیاهه !؟ ولی وقتی شلوار مشکی میپوشی ، خاکی که میشه رنگش سفیده !؟ ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ دو تا توصیه مهم برای زندگی سالم ۱٫ همیشه حقیقت رو هرچقدر هم که تلخ و خطرناکه با قدرت بگید ۲٫ بلافاصله پس از گفتن فرار کنین ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ آیا از بستن بند کفشتون خسته شدید؟ نگران نباشید کافیه بند کفشتون رو با هدفونتون عوض کنید وقتی حواستون به هدفون نیست خودش گره میخوره ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ شوهر چیست !؟ شخصی است که آشغالارو می ذاره دم در و چنان قیافه ای می گیره انگار همه خونه رو تمیز کرده ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ پسر : کجا میری ؟ دختر : میرم خودکشی کنم پسر : پس چرا اینقد آرایش کردی ؟ دختر : آخه فردا عکسم تو روزنامه ها چاپ میشه ! اگه قرار باشه بین عشقت و ۱ میلیون دلار یکی رو انتخاب کنی اولین چیزی که با اون پول می خری چیه !؟ ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ سلام خوبی ؟ همین الان یه حس بدی بهم دست داد ولی من بهش دست ندادم اینقدر ضایع شد ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ همیشه با کسی رفاقت کن و دوست باش که وقتی دعوات شد زورت بهش برسه و بتونی بزنیش ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ یه مرغ دارم پنج کیلو ، روزی ۲ تا تخم میذاره (معاوضه با زمین یا ویلا ! ) ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ ۱ قانون تنبلی هست که میگه : اگه یه چیزی افتاد پشت تختت ، برای همیشه اونجا میمونه ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ همه شب فکرم این است و همه شب سخنم ! گر روم دیر به منزل ، چه بگویم به زنم ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ یه سوال دارم هنوز هم نمیدونم هر روز که میگذره از عمرم کم میشه یا به عمرم اضافه میشه !؟ میشه راهنماییم کنی !؟ ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ یکی از رموز ماندگاریه دوستی ها اینه که هر کسی دُنگ خودش رو بده ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ یه وقتایی هم هست سر کلاس از بغل دستیت میپرسی چیزی میفهمی ؟ اونم میگه نه بابا ینی اون لحظه انگار دنیا رو بهت دادن ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ دوستم میگفت پیاز تنها ماده غذایی هست که میتونه اشک آدمو در بیاره من برای اینکه ثابت کنم اشتباه میکنه یه نارگیل برداشتم و زدم تو سرش اونم کاملا به اشتباهش پی برد ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ به یک اتفاق خوب جهت افتادن نیازمندیم! خرید در محل! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ اگه پنج تا دونه پاستیل داشته باشم و دوستم دو تاش رو برداره من میمونم و یه دوست مرده و پنج تا دونه پاستیل درس حساب کردم !؟ ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ من : دلار شده ۳۵۰۰ دوستم : کجای کاری شده ۴۰۰۰ من : نه بابا من لحظه ای دارم چک میکنم از تو اینترنت دوستم : برو بابا اینترنتت قدیمیه ! ) ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ زندگی به من آموخت هر چیز قیمتی دارد پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ توی تاکسى اگه دقیقا جایى که میخواى پیاده شى به راننده بگى، ۵۰ متر جلوتر وامیسته! ولى اگه ۵۰ متر قبل از مقصد بگى فورا ترمز میگیره !!:| ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ یه فامیل داریم ۲۸ ساله بیکاره! اگه دو سال دیگه بیکار بمونه بازنشسته میشه؟ ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ دختره بهم زنگ زده جای اینکه من بگم شما اون میگه شما! منم در عین ناباوری گفتم ببخشید اشتباه برداشتم خداحافظ ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ چیز چیست ؟! کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین تمـــام کلمات دیگر شود) ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ پدر و مادر عزیز اگه صبح وقتی که از خونه بیرون میرین من پای اینترنتم و وقتی که برمیگردین خونه من بازم پای اینترنتم الزاما معنیش این نیست که از وقتی رفتین تا وقتی که اومدین من پای اینترنت بودما ! با تشکر فراوان ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ داداشم یه گوشه خونه لاتی نشسته بود همه بهش خندیدیم بعد پسر داییم بهش میگه بیا از دور خودتو ببین خیلی خنده دار شدی ! ♣♣♣♣♣♣♣♣جوکهای خنده دار♣♣♣♣♣♣♣♣ دقت کردین وقتی یکی میره خارج اولین کاری که میکنه گرفتن عکس با شلوارک تو خیابون هستش ؟؟ RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - alireza..... - 14-01-2014 ممنون قشنگ بودن RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - soshian - 15-01-2014 اااااااااااااااااااااایول بابا باحال بود RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - samira 409 - 15-01-2014 خیلی قشنگ بود مرسی
RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - mahdi_k - 16-01-2014 مرسی جالب و آموزنده.. RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - !~IмДи~! - 19-01-2014 خوب بود ... مرسی .. tnx bye
RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - پگی - 19-01-2014 مرسی عالی یکی از خوبی های الویه بخوریش و اگه سیر نشدی بالا بیاریش بذاری تو یخچال فردا بخوری کثافت هم خودتی ![]() :229::84:
RE: باحاله بخونيد (2) !!!!!!!!! - arooos - 20-01-2014 ممنون
|