![]() |
سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... (/showthread.php?tid=8104) |
سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... - همنفس - 31-05-2012 سال 1220 : مرد : دختره خیر ندیده من تا نکشمت راحت نمی شم ... زن : آقا حالا یه غلطی کرده شما ببخشید !!! نا محرم که خونمون نبود . حالا این بنده خدا یه بار بلند خندیده ...!!! مرد : بلند خندیده ؟ این الان جلوشو نگیرم لابد پس فردا می خواد بره بقالی ماست بخره . !!! نخیر نمی شه باید بکشمش ... !!! _ بالاخره با صحبتهای زن ، مرد خونه از خر شیطون پیاده میشه و دختر گناهکارشو می بخشه ... سال 1280 : مرد : واسه من می خوای بری درس بخونی ؟ می کشمت تا برات درس عبرت بشه . یه بار که مردی دیگه جرات نمی کنی از این حرفا بزنی !!! تو غلط میکنی !!! تقصیر من بود که گذاشتم این ضعیفه بهت قرآن خوندن یاد بده . حالا واسه من می خوای درس بخونی ؟؟؟ زن : آقا اروم باشین . یه وقت قلبتون خدایی نکرده می گیره ها ! شکر خورد .!!! دیگه از این مارک شکر نمی خوره . قول میده ... مرد (با نعره حمله می کنه طرف دخترش ) : من باید بکشمت . تا نکشمت اروم نمیشم . خودت بیای خودتو تسلیم کنی بدون درد می کشمت ...!!! _ بالاخره با صحبتهای زن ، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه ... سال 1330 : مرد : چی دانشسرا ؟؟ (همون دانشگاه خودمون ) حالا می خوای بری دانشسرا ؟ می خوای سر منو زیر ننگ بوکونی (بکنی ) فاسد شدی برا من ؟ شیکمتو سورفه ( سفره ) می کونم ( می کنم ) .... زن : آقا توروخدا خودتونو کنترل کنین . خدا نکرده یه وخ ( وقت ) سکته می کنین آ ... مرد : چی می گی زززززن ؟؟ من اگه اینو امشب نکوشم ( نکشم ) دیگه فردا نمی تونم جلوی این فسادو بگیرم . یه دانشسرایی نشونت بدم که خودت کیف کنی ... _ بالاخره با صحبتهای زن ، مرد خونه از خر شیطون پیاده میشه و دختر گناهکارشو می بخشه ... سال 1380 : مرد:كجا؟میخوای با تكپوش(ازین مانتو خیلی آستین كوتاها كه نیم مترم پارچه نبردن و وقتی میپوشیشون مثله جلیقه نجات پستی بلندی پیدا میكنن)و شلوارك(ازین شلوارخیلی برموداها)بری بیرون؟میكشمت.من تورو......میكشمت...... زن : ای آقا . خودتو ناراحت نکن بابا . الان دیگه همه اینطورین ( شما بخونید اکثرا ) . مرد : من ... اینطوری نیستم . دختر لااقل اون شلوارو یکم پائین تر بکش که تا زانوتو بپوشونه . نه ... نه ... نمی خواد . بدتر شد . همون بالا ببندیش بهتره ... !!! ( لطفا بد برداشت نکنین!!! ) سال 1400 : زن : دخترم . حالا بابات یه غلطی کرد. تو اعصاب خودتو خراب نکن . لاک ناخونت می پره . اروم باش عزیزم . رنگ موهات یه وقت کدر می شه آ مامی . باباتم قول می ده دیگه از این حرفا نزنه ... بالاخره با صحبتهای زن ، دختر خونه از خر شیطون پیاده میشه و بابای گناهکارشو می بخشه !!! سپاس یادتون نره ![]() ![]() RE: سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... - kian1375 - 31-05-2012 دختر من که سال 1440 که نه تاوقتی من زندم از این کارا ازش سر نمیزنه RE: سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... - همنفس - 01-06-2012 (31-05-2012، 17:52)kian1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه شما دختر داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() RE: سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... - 3vda - 02-06-2012 ه ه ه ه... ![]() جووونم! ![]() من باید تا 1400 زنده بمونم ک همچین جمله ایو بشنوم! ![]() RE: سیر تكاملی رفتار با دختر ها در خانواده... - haryy pattr - 10-03-2013 خیلی مسخره بود |